Årets sommerfest på Bakken

Bakken er oplagt, når sommerens firmafest eller personaleskovtur skal løbe af stablen. Med hele 40 hyggelige restauranter og pubber og barer, masser af sjove selskabskonkurrencer, Cirkusrevyen, Bakkens Hvile og  Danmarks smukkeste selskabslokale – nemlig Dyrehaven – er Bakken et sandt eldorado for alle forlystelseshungrende selskaber! Så hvad end det er firmafesten, fødselsdagen, polterabend, teambuilding eller noget helt andet, så har vi festen til jer!
Kontakt Bakkens Salgsafdeling og vi hjælper jer med at sammensætte årets sommerfest.

Korsbæk på Bakken 

Bliv en del af Korsbæk! Inviter hele selskabet på en uforglemmelig rejse i tid og sted tilbage til Matadors elskede hjemby, Korsbæk. Spis jeres middag på Postgaarden, mød Laura i hendes lille køkken, eller læg et visit i Varnæs’ dagligstue, hvor I er garanteret at møde Maude – og hvem ved, måske selveste bankdirektøren kigger forbi! I Korsbæk er der kræset for alle detaljerne, og I får en helt unik oplevelse, hvor mad og omgivelser går op i en højere enhed. 
Læs mere om Korsbæk 

Cirkusrevyen

Danmarks største og sjoveste revy kan endnu engang byde velkommen til en fantastisk sæson med nogle af Danmarks mest folkekære skuespillere på holdet. Traditionen tro er Lisbeth Dahl instruktør og med på scenen er: Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Ditte Hansen. Inviter selskabet med i Cirkusrevyen og giv dem et godt grin og en oplevelse, som de sent vil glemme.
Læs mere om Cirkusrevyen

Cirkusrevyen har premiere den 19. maj og spiller til den 27. august 2016. Der er forestilling alle dage – undtagen søndag.  

Bakkens Hvile - finurlig flirt og hylende morsomt

Garanti for højt humør og god stemning! Oplev de farvestrålende og slagfærdige bakkesangerinder, når de går på scenen og sammen med publikum synger pikante sange fra den danske sangskat. En tur i Bakkens Hvile vil med sikkerhed få selskabet i højt humør. De skønne syngepiger underholder med kendte viser og sange krydret med rappe replikker, som man kun oplever i Bakkens Hvile.
Læs mere om Bakkens Hvile 

Bakkens Hvile har premiere den 12. maj og spiller til den 27. august 2016. 

ØLTOUR - Danmarks hyggeligste ølsmagning

Bakkens ØLTOUR er for alle, der nyder en kold øl og en god oplevelse. Hver beværtning byder velkommen med deres favorit specialøl, som skænkes i det personlige øl-glas med logo, som I kan tage med hjem. Glasset medbringes rundt på ØLTOUR’en. I bestemmer selv farten og rækkefølgen – perfekt samlingspunkt for hele selskabet både før og efter en lækker middag. 
Læs mere om Bakkens ØLTOUR

Dyrehaven - hestevogn, picnic og selskabslege i det fri

Nyd en dag i Danmarks største, smukkeste og grønneste festlokale! Byd dine gæster velkommen med en klassisk hestevognstur gennem den smukke Dyrehave, stil sulten med lækker picnickurv og dyst mod hinanden i rundbold eller kongespil. 
Få hjælp til at arrangere Dyrehaveturen

Bakkens 5-kamp - Danmarks sjoveste selskabsleg

Ingen fest uden sjove selskabslege. På Bakken er der rig mulighed for at fyre op under selskabet med masser af sjov, leg og konkurrencer. Aller kan deltage i konkurrencerne – højde, drøjde, sommerkjoler og højhælede sko er ingen hindring. Alle kan være med!

Bakkens 5-kamp er en konkurrence, hvor I udvælger fem discipliner blandt alle Bakkens behændighedsspil. I får en pointoversigt, så I kan notere point løbende. I vælger selv de discipliner, som I vil kæmpe mod hinanden i. Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen. 
Læs mere om Bakkens 5-kamp

Planlæg dit besøg på Bakken

Information

Åbningstider: Se åbningstider
Priser: Priser
Køb turbånd: Køb turbånd online - spar op til 50 kr.