Bakken Paaske Foraar Udsmykning Forår

Påske på Bakken

Forrygende oplevelser for store og små

Påskeoplevelser til alle

Gæk Gæk Gæk...

Der er påskeoplevelser i ét væk i verdens ældste forlystelsespark.

Oplevelser for store og små

Den spirende Dyrehave danner rammerne om de sjove oplevelser til påske på Bakken. Der er garanti for underholdning til store og små, når vi åbner for den 440. sæson på Dyrehavsbakken.

MGP 2023 artisterne

Oplev flere af årets MGP-artister på Bakkens Friluftsscene, når de synger, danser og spiller deres sange fra årets show. Du er sikker på at opleve glade børn - både på og foran scenen!

MGP23 artisterne optræder torsdag den 6., fredag den 7. og søndag den 9. april. Alle dage kl. 14.

Ramasjang på Bakken

Kom med til en SKÆG oplevelse i påsken, når Hr. Skæg fra Ramasjang synger, danser og underholder i verdens ældste forlystelsespark. Lær om alt fra alfabetet til tal sammen med Hr. Skæg.

Hr. Skæg optræder mandag den 10. april kl. 14

Gurli Gris Show

Mød Gurli Gris på Bakken i påskeferien, hvor hun først optræder på Friluftsscenen og dernæst hilser på alle de glade børn.

Gurli Gris optræder lørdag den 8. april kl. 14

DSC05880.jpg

Planlæg dit påskebesøg

Gør dit besøg endnu lettere med Bakkens App. Hav kort, aktiviteter, åbningstider og andre informationer lige ved hånden, når I skal påskehygge i verdens ældste forlystelsespark. 

Download her
Bakken Mad Sildemad Skiffer

Nyd påskemaden

Rundt på Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder. Er du på udkig efter en lækker sildemad, en skøn burger eller en stor buffet for hele familien, har vi bestemt en restaurant eller café, der vil falde i din smag. Velbekomme!

Se mulighederne her

Andre oplevelser på Bakken

Det er nemt og hurtigt at komme til Bakken. Tag toget eller bilen og parker lige ved indgangen!

Kom nemt til Bakken

Det er meget nemt at komme til Bakken, som ligger i Klampenborg kun 12 km nord for København. Med S-togslinje C stiger I af på Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur til Bakken. I kan også tage Øresundstoget, som også stopper ved Klampenborg St..

Find vej til Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE