Bakken Underholdning Comedy paa Bakken Hero Mikrofon 2019

Comedy på Bakken

I juni måned vender komikken tilbage til Friluftsscenen, når Comedy på Bakken for andet år i træk løber over stablen i verdens ældste forlystelsespark. 4 aftener, 12 komikere, 1 scene - og det er selvfølgelig helt gratis!

Comedy_Hjemmeside_2020.jpg (2)

Fredag den 5. juni

kl. 20.00

Comedy på Bakken debuterer med følgende 3 komikere:

 • Lasse Rimmer
 • Phillip Devantier
 • Ane Høgsberg

Læs mere om aftenen!
Comedy_Hjemmeside_20202.jpg (1)

Fredag den 12. juni

kl. 20.00

Den anden aften med Comedy på Bakken tilbringes i selskab med:

 • Mahamad Habane
 • Simon Væver
 • Dan Andersen

Læs mere om aftenen!
Comedy_Hjemmeside_20203.jpg

Fredag den 19. juni

kl. 20.00

Til den tredje fredag med Comedy på Bakken kan du opleve:

 • Torben Chris
 • Victor Lander
 • Heino Hansen

Læs mere om aftenen!
Comedy_Hjemmeside_20204.jpg

Fredag den 26. juni

kl. 20.00

Årets sidste aften med Stand-Up på Bakken i selskab med:

 • Michael Schøt
 • Mads Holm
 • Mikkel Klint Thorius

Læs mere om aftenen!

Stand-up i særklasse

Oplev 12 fantastiske danske komikere, der sikrer en spændende og varieret blanding af humor, mimik og anekdoter. Hvad enten du tager ind for at se din favorit-komiker eller er på udkig efter overraskelser fra nye navne, så er der garanti for Stand-up i den absolutte særklasse!

Nyt show hver fredag i juni

Hver fredag i juni måned byder på et helt nyt show med nyt og spændende lineup af komikere. Derfor får du mulighed for hele 4 aftener med en unik oplevelse hver gang!

Comedy i unikke rammer

Selvom gode grin og komiske indslag har haft sin gang på Bakken i århundreder - så er Stand-up Comedy noget så spændende som et nyt koncept i verdens ældste forlystelsespark. Comedy på Bakken fik sin debut sidste år, i 2019, og efter mange positive tilbagemeldinger fra både publikum og komikere, vælger vi selvfølgelig at fortsætte med konceptet i 2020.
Forlystelser og skov danner igen rammer om disse aftener ved Friluftsscenen, hvor der er masser af plads og højt til loftet. 
For at sikre den tætte kontakt mellem publikum og komiker, vil mindre udvidelser til Friluftsscenen sørge for, at de optrædende når langt udover bænkerækkerne.

Gratis entré

Som altid er der gratis entré på Bakken - og det gælder selvfølgelig også til alle vores arrangementer, heriblandt Comedy på Bakken. Du kan altså roligt slæbe hele venne-flokken eller familien med, og starte weekenden med en ekstra sjov oplevelse.  

 

Happy Hour og fredag aften på Bakken

Det er ikke kun Comedy, der gør Bakken et besøg værd på fredage i juni. Udover at hele forlystelsesparken har åbent til kl. 24.00, så er der HAPPY HOUR flere af Bakkens pubber og barer i tidsrummet 18.00 - 20.00. Her får du ekstra gode tilbud på drikkevarer adskillige steder på Bakken.

 

Der er noget om snakken, fredage er sjovest på Bakken!

Spis en lækker frokost eller middag inden koncerten går i gang på Bakkens Friluftsscene!

Middag inden showet?

På Bakken finder du flere end 25 forskellige spisesteder. Hvad end du er på udkig efter en udsøgt tre-retters menu, lækkert smørrebrød eller noget helt tredje, så har vi noget for dig! Nyd en lækker middag inden eller efter showet på Friluftsscenen.

Mad & Drikke
Det er nemt og hurtigt at komme til Bakken. Tag toget eller bilen og parker lige ved indgangen!

Kom nemt til Bakken

Det er meget nemt at komme til Bakken, som ligger i Klampenborg kun 12 km nord for København. Med S-togslinje C stiger du af på Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur til Bakken.
Du kan også tage Øresundstoget, som også stopper ved Klampenborg St.. Kommer du med med bil, har vi en stor parkeringsplads lige ved indgangen til Bakken.

Find vej til Bakken

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE