Sankt Hans aften på Bakken - musik, bål og storslået festfyrværkeri!

Sankt Hans aften på Bakken

Få en fortryllende aften i Dyrehaven med dem, du holder af!

Køb turbånd til en sjov dag på Bakken!
Bakken Underholdning Events Sankt Hans Fyrværkeri 2019 Stemning

Sankt Hans og COVID-19 situationen.

Vi følger COVID-19 situationen nøje og afventer i øjeblikket detaljer vedrørende afholdelsen af større arrangementer henover sommeren. Derfor kan vi endnu ikke sige, i hvilket omfang, og under hvilke omstændigheder Sankt Hans på Bakken kommer til at foregå. 

Vi ønsker som altid at skabe rammer om en hyggelig og fortryllende aften i skoven og vil opdatere jer så snart vi ved mere. 

Glæd dig til Sankt Hans på Bakken i 2021

Sankt Hans på Bakken i 2020 måtte desværre aflyses grundet COVID-19 situationen, men vi arbejder på at skabe en magisk aften ved søen denne sommer.

Sankt Hans Aften på Bakken er ekstra sjov for børn og voksne

Sankt Hans på Bakken er selvfølgelig også for børnene. Derfor er det efterhånden blevet en tradition, at børnene har fået deres helt eget arrangement først på aftenen, med deres eget bål og underholdning. Pjerrot sørger for underholdningen - og måske har han på denne særlige aften besøg af nogle gæster som børnene også kender.

Vi afslører mere om børnenes sankt hans når vi nærmer os dagen.

Underholdning, bål, heks og sang

Sankt Hans er for mange en traditionsrig dag, som skal fejres sammen med familien og gode venner. Dagen er også populær hos mange børnefamilier, og derfor sørger vi naturligvis for familievenlige rammer, der passer til børn og familier i alle aldre. Det er ofte også en dag, der kan være forbundet med en masse omkostninger, men holder du din og familiens midsommerfest på Bakken, er der masser af penge at spare. Indgangen er gratis, og I kan selv medbringe picnic-kurven og et tæppe, hvis I vil spise jeres frokost i det grønne.  

Gratis entré, storslået bål og underholdning på Bakken

På internettet findes der adskillige af guides til, hvor I skal fejre Sankt Hans i København og Nordsjælland. Sankt Hans på Bakken er naturligvis gratis, og der er masser af muligheder for aktiviteter for hele familien i skønne omgivelser. Fuldend dagen med turbånd, en tur i hestevogn, en omgang 5-kamp eller en god middag på en af Bakkens mange spisesteder. Mulighederne er mange på Bakken, klik her og læs mere om jeres muligheder.

Spis godt på Bakken

Når den lille eller store sult skal stilles, er der et stort udvalg af spisesteder at vælge imellem. På Bakken finder du flere end 26 restauranter, der hver især har noget helt særligt at tilbyde. Hvad end du er på udkig efter en lækker frokost eller en udsøgt middag i det grønne inden bålet tændes, er der en restaurant, der passer til dine ønsker. 

Kombiner Sankt Hans Aften med en sjov dag på Bakken

Inden det går løs ved Kildesøen med bål, musik, taler og lasershow, er der masser af tid til at prøve Bakkens sjove forlystelser. På Bakken finder du 32 forlystelser, som med garanti vil give jer en sjov og vild start på aftenen. Prøv den gamle Rutschebane, tag en tur i Spøgelsestoget, oplev de nye forlystelser Græshoppen og Tidsmaskinen, og se, hvem der vinder den største bamse i tombolaen. Køber du turbånd allerede en uge i forvejen, får du op til 50 kr. i rabat på hvert turbånd.

Planlæg jeres Sankt Hans Aften på Bakken

Verdens ældste forlystelsespark ligger blot 12 km. nord for København. Hvad end du kommer i bil, tog eller bus, er det nemt for hele familien at komme til Bakken. I kan parkere tæt på Bakken på Bakkens parkeringsplads eller tage toget eller bussen til Klampenborg St.
Medbringer du selv mad og drikke til din dag, kan du nemt og billigt leje en trækvogn på Bakken. Vi har samlet en hel liste med information, som vil gøre din dag på Bakken nem og bekvem. Planlæg dit besøg her.

Gratis underholdning og koncerter

Hele sæsonen er spækket med fantastiske koncerter og underholdning. Er du på udkig efter andre hyggelige og fantastiske events og arrangementer? Gennem hele sæsonen inviterer vi til masser af forrygende underholdning for store og små. Der er gratis entré på Bakken, og al vores underholdning, events og arrangementer på Bakken er naturligvis også gratis. Vi glæder os til at byde dig velkommen til fede koncerter og forrygende underholdning i verdens ældste forlystelsespark.

Bakkens sjove vandrutschebane - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Din garanti for masser af gode grin og vind i håret!

Bakkens webshop
Det er nemt og hurtigt at komme til Bakken. Tag toget eller bilen og parker lige ved indgangen!

Kom nemt til Bakken

Det er meget nemt at komme til Bakken, som ligger i Klampenborg kun 12 km nord for København. Med S-togslinje C stiger I af på Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur til Bakken. I kan også tage Øresundstoget, som også stopper ved Klampenborg St..

Find vej til Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE