Sankt Hans aften på Bakken - musik, bål og storslået festfyrværkeri!

Sankt Hans aften på Bakken

Få en fortryllende aften i Dyrehaven med dem, du holder af!

Køb turbånd til en sjov dag på Bakken!
Bakken Underholdning Events Sankt Hans Fyrværkeri 2019 Stemning

Årets Sankt Hans på Bakken er aflyst pga. COVID-19 situationen

Vi er kede af at måtte meddele, at det traditionelle Sankt Hans-arrangement ved Kildesøen på Bakken desværre aflyses i år grundet myndighedernes forbud mod større forsamlinger.

Sankt Hans Aften på Bakken aflyses i år.

Sankt Hans aften har igennem mange år været en fast del af Bakkens sommerprogram og har vokset sig til i dag at være en af vores absolut største og mest fantastiske events. Den traditionsrige aften foregår typisk ved Kildesøen i udkanten af Bakken, hvor et helaftensprogram bestående af livemusik, bål, båltaler, gøgl, underholdning og et storslået festfyrværkeri samler tusindvis af gæster fra nær og fjern. Det er en aften for hele familien, hvor intim hygge og store sanselige oplevelser går hånd i hånd. 

Desværre har den nuværende COVID-19 situation dog også ramt dette arrangement. Med de nuværende retningslinjer fra myndighedernes vedrørende større offentlige forsamlinger, har vi desværre måtte erkende, at det ikke er muligt for os at gennemføre vores Sankt Hans aften på Bakken.

Sankt Hans på Bakken er en af de arrangementer vi glæder os til hele året, og samtidig også bruger rigtig lang tid på at planlægge. Derfor er det også ekstra tungt for os at måtte meddele, at dette års arrangement desværre ikke bliver afholdt.

Bakken holder stadig åben Sankt Hans aften

Selvom det store Sankt Hans arrangement ved Kildesøen må aflyses, så er Bakken stadig åben Sankt Hans aften. Der er altså stadig rig mulighed for at få en hyggelig og sjov dag med familien på Bakken, som kan strække sig til langt ud på den lyse sommeraften. Brug eftermiddagen med forlystelser, spil og sjov, og slut dagen af med en skøn middag på en af vores restauranter - og måske en aftengåtur langs Kildesøen :-)

Sankt Hans på Bakken vender tilbage i 2021

Selvom Sankt Hans må aflyses i år, så vender vi selvfølgelig stærkt tilbage til næste år. Her kan du glæde dig til endnu en magisk aften ved Kildesøen, hvor der igen sammensættes et helaftensprogram, der byder på storslåede oplevelser for både børn og voksne. Som altid bliver det selvfølgelig helt gratis!

Vi ses den 24. juni 2021 til Sankt Hans på Bakken!

 

Glæd dig til Sankt Hans på Bakken i 2021

Vi er kede af at måtte meddele, at det traditionelle Sankt Hans-arrangement ved Kildesøen i 2020 - men vi vender selvfølgelig stærkt tilbage med et nyt fantastisk program til Sankt Hans aften i 2021!

Sankt Hans Aften på Bakken er ekstra sjov for børn og voksne

Kom og vær med til at tænde børnebålet sammen med Pjerrot og oplev de seje stjerner fra MGP, når de giver den gas på scenen for de mindste. Senere tænder vi det store bål, mens vi synger midsommervisen og hører årets båltaler. Aftenen rundes af med et spektakulært fyrværkerishow, som er en stor oplevelse.

Til Sankt Hans på Bakken får du:

  • Gratis adgang
  • Børne sankt hans med bål, underholdning med MGP, Pjerrot og Kalle Kronhjort i børnehøjde
  • Bål, båltale, musik og fyrværkerishow!
  • Stort udvalg af restauranter og caféer
  • En magisk dag i verdens ældste forlystelsespark

Underholdning, bål, heks og sang

Sankt Hans er for mange en traditionsrig dag, som skal fejres sammen med familien og gode venner. Dagen er også populær hos mange børnefamilier, og derfor sørger vi naturligvis for familievenlige rammer, der passer til børn og familier i alle aldre. Det er ofte også en dag, der kan være forbundet med en masse omkostninger, men holder du din og familiens midsommerfest på Bakken, er der masser af penge at spare. Indgangen er gratis, og I kan selv medbringe picnic-kurven og et tæppe, hvis I vil spise jeres frokost i det grønne.  Til børnesankt hans møder I Pjerrot og Kalle Kronhjort, når de tænder børne bålet og oplever stjerner fra MGP, når de indtager scenen med dans, sang og musik.

Gratis entré, storslået bål og fyrværkerishow på Bakken

På internettet findes der adskillige af guides til, hvor I skal fejre Sankt Hans i København og Nordsjælland. Sankt Hans på Bakken er naturligvis gratis, og der er masser af muligheder for aktiviteter for hele familien i skønne omgivelser. Fuldend dagen med turbånd, en tur i hestevogn, en omgang 5-kamp eller en god middag på en af Bakkens mange spisesteder. Mulighederne er mange på Bakken, klik her og læs mere om jeres muligheder.

Spis godt på Bakken

Når den lille eller store sult skal stilles, er der et stort udvalg af spisesteder at vælge imellem. På Bakken finder du flere end 26 restauranter, der hver især har noget helt særligt at tilbyde. Hvad end du er på udkig efter en lækker frokost eller en udsøgt middag i det grønne inden bålet tændes, er der en restaurant, der passer til dine ønsker. 

Kombiner Sankt Hans Aften med en sjov dag på Bakken

Inden det går løs ved Kildesøen med bål, musik, taler og lasershow, er der masser af tid til at prøve Bakkens sjove forlystelser. På Bakken finder du 32 forlystelser, som med garanti vil give jer en sjov og vild start på aftenen. Prøv den gamle Rutschebane, tag en tur i Spøgelsestoget og se, hvem der vinder den største bamse i tombolaen. Køber du turbånd allerede en uge i forvejen, får du op til 50 kr. i rabat på hvert turbånd.

Planlæg jeres Sankt Hans Aften på Bakken

Verdens ældste forlystelsespark ligger blot 12 km. nord for København. Hvad end du kommer i bil, tog eller bus, er det nemt for hele familien at komme til Bakken. I kan parkere tæt på Bakken på Bakkens parkeringsplads eller tage toget eller bussen til Klampenborg St.
Medbringer du selv mad og drikke til din dag, kan du nemt og billigt leje en trækvogn på Bakken. Vi har samlet en hel liste med information, som vil gøre din dag på Bakken nem og bekvem. Planlæg dit besøg her.

Gratis underholdning og koncerter

Hele sæsonen er spækket med fantastiske koncerter og underholdning. Er du på udkig efter andre hyggelige og fantastiske events og arrangementer? Gennem hele sæsonen inviterer vi til masser af forrygende underholdning for store og små. Der er gratis entré på Bakken, og al vores underholdning, events og arrangementer på Bakken er naturligvis også gratis. Vi glæder os til at byde dig velkommen til fede koncerter og forrygende underholdning i verdens ældste forlystelsespark.

Bakkens sjove vandrutschebane - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Din garanti for masser af gode grin og vind i håret!

Bakkens webshop
Det er nemt og hurtigt at komme til Bakken. Tag toget eller bilen og parker lige ved indgangen!

Kom nemt til Bakken

Det er meget nemt at komme til Bakken, som ligger i Klampenborg kun 12 km nord for København. Med S-togslinje C stiger I af på Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur til Bakken. I kan også tage Øresundstoget, som også stopper ved Klampenborg St..

Find vej til Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE