Oplev Bakkens Pjerrot, når han tryller og underholder hele familien.

Bakkens Pjerrot

Trylleri, magi og historiefortælling for hele familien

Pjerrot bor midt på Bakken i sit grønne hus. Her kan du opleve ham hver dag gennem sæsonen, når han underholder og tryller for store og små. For første gang nogensinde kan du opleve Pjerrot, når han tryller og underholder til Jul på Bakken.

Bakkens Pjerrot

"Pjerrot, Pjerrot kom nu frem" lyder det med små barnestemmer sommeren igennem - og sådan har det lydt i de over 200 år, Pjerrot har optrådt på Bakken.

Foran sit lille grønne hus på Bakken fortæller Pjerrot eventyr, laver tryllekunstner og underholder børn og voksne hver dag i hele Bakkens sæson. Det har han gjort i over 200 år - og i al slags vejr. Bakkens Pjerrot kan nemlig slet ikke undvære de mange glade børnesmil.

Kom i julestemning med Pjerrot

For første gang nogensinde kan du opleve Pjerrot, når han tryller og underholder hele familien til Jul på Bakken. Besøg verdens ældste forlystelsespark i julen og kom i julestemning med Pjerrot, der vil optræde med juletryl og ikke mindst opløsning af hyggelige juleeventyr. Det bliver en magisk oplevelse for hele familien.

Information


Sted

Pjerrots Hus

Spilledage

Alle åbningsdage til Jul på Bakken kl. 15 og 16.00

Pris

Gratis

Ekstra

Børn kan aflevere sutter til Pjerrot efter hver forestilling og få en plakat i bytte.

Andre oplevelser for børn på Bakken

Bakken Mad I Lae Burger

Nyd en burger i farten

Der er masser at vælge imellem på Bakkens restauranter og caféer. Vi har alt lige fra saftige burgere, fish'n chip, pizza slices og meget mere. Nyd en lækker burgermenu på én af de mange spisesteder eller spis den på plænen foran Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE