Oplev Bakkens Pjerrot, når han tryller og underholder hele familien til Jul på Bakken.

Bakkens Pjerrot

Trylleri, magi og historiefortælling for hele familien

Pjerrot bor midt på Bakken i sit grønne hus. Her kan du opleve ham hver dag i sommersæsonen, når han underholder med spændende historierfortællinger og tryller for store og små.

Bakkens Pjerrot

"Pjerrot, Pjerrot kom nu frem" lyder det med små barnestemmer sommeren igennem - og sådan har det lydt i mere end 200 år, hvor Pjerrot har optrådt på Bakken. 

Hver åbningsdag optræder Pjerrot - og det har han gjort lige siden han blev født i 1800. 

Foran sit lille grønne hus på Bakken underholder Pjerrot både børn og voksne med trylleri, musik, leg og en masse historiefortællinger hver dag i hele Bakkens sæson. Det har han gjort i over 200 år - og i al slags vejr. Bakkens Pjerrot kan nemlig slet ikke undvære de mange glade børnesmil.,

Pjerrot i efterårsferien

Når Bakken åbner til børnenes efterårsferie er det selvfølgelig også i selskab med Pjerrot. Som i sommersæsonen underholder han ved sit hus hele 3 gange dagligt - og hvis du er heldig, kan det være, at der er nogle helt nye numre i vente til efteråret.

Ny pjerrot i 2020

Vores Pjerrot igennem 23 år skulle ud på nye eventyr, og i sæsonen 2020 bliver det derfor med en helt ny Pjerrot, der har en masse spændende løjer og gøgl med i ærmet! 

”Bakkens gæster kan forvente en Pjerrot, der er tro mod det gamle gøgl og mod Bakkens traditioner med både musik, leg og dialog med børnene,” fortæller Morten Eisner, som allerede i fuld gang med at planlægge og instruere de små forestillinger, der bliver en del af hans forestillinger. 

”Både børn og barnlige sjæle kan glæde sig til at komme i godt humør og få et smil på læben. Jeg glæder mig til at komme i gang. Det er nu, at alle mine tanker og ideer skal bygges op og tilføjes til mine forestillinger,” siger Bakkens nye Pjerrot.

”Det, at stå midt på Bakken i øjenhøjde med børn, voksne og barnlige sjæle, er lige præcis det, jeg glæder mig allermest til,” siger Morten Eisner.

Læs mere om Pjerrot-skiftet her!

Information


Sted

Pjerrots Hus

Spilledage

Hver dag kl. 15, 16 og 17.

Pris

Gratis

Pjerrot Musik Forestilling

Mindre tryl og mere dialog og leg

 

”Jeg går ind i det med krop og sjæl, fordi jeg føler mig som en del af Bakkens hjerte. Jeg glæder mig til at stå på den fine scene, der er herude, og at børnene og familierne kommer forbi. Her kan alle komme og tage, hvad de har lyst til fra mine forestillinger og så gå igen,” siger Morten Eisner.

Bakken Mad I Lae Burger

Nyd en burger i farten

Der er masser at vælge imellem på Bakkens restauranter og caféer. Vi har alt lige fra saftige burgere, fish'n chip, pizza slices og meget mere. Nyd en lækker burgermenu på én af de mange spisesteder eller spis den på plænen foran Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE