Få en hyggelig aften med kollegaerne på Bakken!

Fyraften på Bakken

Tag kollegerne med til en hyggelig og sjov aften!

Nyd fyraftenen på Bakken med dine kollegaer

Kun en smuttur fra København byder Bakken velkommen til fyraften. Tag kollegaerne og vennerne med til en fyraftens øl på Bakken. Her kan I sammen slappe af efter en lang dag på arbejdet, imens I spiser en lækker middag eller har det sjovt i Bakkens 5-kamp. Der er noget om snakken, der er sjovest på Bakken… også efter fyraften!

Hold fyraften med en god middag

På Bakken har vi mere end 20 forskellige spisesteder, der hver især har deres helt egen stil. I er derfor sikret et stort udvalg, der passer til enhver lejlighed og pengepung. På Dyrehavsbakken har vi et væld af mulighed med vores mange restauranter, som alle tilbyder et lækkert menukort. Skal kollegaerne forkæles med en 3 retters menu, stor grillbuffet eller fantastiske burgere med lækkert tilbehør? Vi har noget for enhver smag på Bakken.

Find en restaurant, der passer til jeres smag.

Ha’ det sjovt med kollegaerne

Bakkens 5-kamp og ØLTOUR er oplagte, når det spontane fyraftensarrangement opstår. Nyd solen og de lyse aftener på Bakken, mens I dyster mod hinanden i en 5-kamp eller nyder en kold specialøl serveret på Bakkens 10 hyggelige pubber og barer.

Bakkens ØLTOUR

I får udleveret jeres helt eget øl-smageglas, som I medbringer rundt på Bakkens barer og pubber. Hvert sted får I fyldt glasset op med husets specialøl. Glasset kan indeholde 15 cl øl, og der er 10 hyggelige stop rundt på Bakken. I bestemmer selv farten og rækkefølgen – perfekt samlingspunkt for hele selskabet både før og efter en lækker middag. Bakkens ØLTOUR er en sjov aktivitet for hele gruppen. 

Bakkens 5-kamp

Fyr op under selskabet med Bakkens 5-kamp og giv de andre kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen i Bakkens 5-kamp. Der er hele 23 forskellige spil at vælge imellem. Hvert hold beslutter selv hvilke 5 discipliner de ønsker at dyste i, når der kæmpes om håneretten og førstepladsen. Der er naturligvis en præmie til vinderen og en trøstepræmie til taberen.

Nyd udendørs musik med kollegaerne

På udvalgte dage i løbet af sæsonen kan du tage kollegaerne og vennerne med til musik under åben himmel på Bakken. Kombiner jeres fyraften med god musik, dans og godt humør.  

Tirsdage i juni kan I opleve flere af de bedste kopibands, som leverer et fantastisk show og ikke mindst en tro kopi af flere af de største bands fra både indland og udland. Så inviter kollegaerne op foran scenen til en dans, klapsalver og god stemning.

Igen i august inviterer Bakken til musik på Friluftsscenen. Her vil pigtrådsmusik gøre sit indtog. Her bliver I indviet i et stykke musikalsk historie, når Bakken hver tirsdag inviterer på en rejse gennem pigtrådsmusikkens fantastiske univers. Så tag kollegaerne med til udendørs rockkoncert på Bakken. 

Relaterede arrangementer

Klampenborg station

Toget kører lige til døren

Det er altid nemt at komme til Bakken med offentlig transport. Både tog og bus kører fra hele Sjælland og København til Klampenborg station. Fra Klampenborg station er der kun en kort gåtur gennem Dyrehaven til Bakken. Så tag kollegaerne og venner under armen og få en anderledes og sjov fyraften på Bakken, I sent vil glemme.

Planlæg dit besøg

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE