Bakken Beværtning Plænebaren Øltour gruppe

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen pubcrawl

Køb Bakkens Øltour her!
Bakken Pub Bar Pølsekroen Gruppe Voksen Stemning Øltour Terrasse

Ølsmagning til kun 179 kr. Du får:

  • Eksklusiv personlig øloplukker
  • Værdikuponer til 10 smagsprøver på øl
  • Folder indeholdende guide til 10 hyggelige beværtninger på Bakken

Når du køber ølsmagning i form af Bakkens ØLTOUR, får du din egen personlige øloplukker, som du kan tage med hjem. Derudover får du 10 kuponer, der hver gælder til en af Bakkens beværtninger. Når du medbringer dine gældende kuponer til en af de 10 barer og pubber, vil du få fyldt glasset med husets udvalgte specialøl.

ØLTOUR udleveres i Bakkens Salg & Information.

Køb i dag!

Smag øltouren på disse pubber og barer

Bakkens ØLTOUR gælder til følgende beværtninger og pubber

Bakkekroen - Den helt rigtige bakkestemning

I den hyggelige krog på Bakken glæder Bakkekroen sig til at byde tørstige gæster velkommen. Her serveres kolde øl på stribe, der både kan nydes indendørs eller på den store terrasse, hvor du kan følge med i de livlige aktiviteter på Bakken. Bakkekroen er det ideelle sted for både en fyraftensøl og en dejlig komsammen med venner og familie - både før eller efter middagen.

Hulen: Oplev den hyggelige stemning og nyd 20 forskellige fadøl

Hulen er en rigtig hyggelig ”hule”, der ligger et stenkast fra Cirkusrevyen. Her er der fokus på den gode specialøl, og på udvalgte aftener kan du høre live visemusik, mens du smager en god øl og bliver grebet af den gode stemning. Hulen har hele 20 forskellige øl på fad, heraf mange belgiske specialøl. Med en værdikupon får du en smagsprøve på en af de 20 fadøl efter eget valg.

Høkassen: Smag danske og udenlandske øl med udsigt til Kildesøen

Høkassen er Bakkens hyggelige værtshus med udsigt over kildesøen. Fra du træder ind ad døren, bliver du mødt med højt humør og god gammeldags værtshusstemning. Den velassorterede bar byder på mange forskellige slags øl, så ganen kan læskes, uanset om favoritten er dansk eller udenlandsk øl. Læg vejen forbi Høkassen og oplev den fantastiske stemning.

London Pub: Mærk stemningen fra Londons gader på Bakken

Efter at have kørt Londons gader tynde, har dobbeltdækkeren nu fået stoppested på Bakken. London Pub er en anderledes og hyggelig beværtning, hvor man kan nyde god engelsk øl og sandwich - og lejlighedsvis levende musik. Der er en fantastisk udsigt over Bakken fra øverste etage. 

30’eren: Ægte Bakkestemning når den er bedst

Besøg 30’erens store udendørs terrasse eller kig indenfor i den hyggelige og anderledes bar, der er fyldt med mange sjove, gamle og originale Bakke-klenodier. Nyd en velkomstdrink, smag en øl eller natmaden, før turen går hjem fra Bakken. I 30'eren tilbydes hele vareudvalget, der spænder lige fra drikkevarer til café- og grillsortiment, til en stykpris á kun kr. 30 - deraf naturligvis navnet 30'eren. Velkommen til!

Plænebaren: Ølsmagning i Bakkens udendørs oase

Plænebaren er det perfekte mødested lige over for Radiobilerne. Nyd solen med en af vores mange forskellige øl, eller få varmen under varmelamperne i den overdækkede Lounge på en kold dag. Det brede udvalg af drikkevarer og fastfood gør Plænebaren ideel til en udflugt - du er velkommen til at nyde den medbragte mad, når blot du køber dine drikkevarer i baren. Hunde er også velkomne.

Pølsekroen: Nyd iskoldt fadøl fra din egen tappehane

Pølsekroen er en af Bakkens kendte beværtninger, der har sørget for kold øl og god underholdning i generationer. På Pølsekroen kan du få din helt egen tappehane med iskoldt, skummende fadøl. Er du i humør til lidt fred og ro, kan du nyde et stille glas øl på terrassen med udsigt ud over Kildesøen på Pølsekroen

Sommerlyst: Nyd musikken og en kold øl i hjertet af bakken

Sommerlyst er baren, hvor man mødes over en piskende kold fadøl eller en drink, mens man nyder underholdningen på Friluftsscenen eller musikken i baren. Her er god betjening med hyggelig intim Bakkestemning. Baren Sommerlyst gør i øvrigt noget ved musikken! De præsenterer live musik, Afterski-Partys og underholdning af bedste kaliber på udvalgte dage sæsonen igennem! Vi garanterer helt forrygende oplevelser, hvor stemningen er i top, så kridt danseskoene og smør stemmen - kom og smag en kold øl og rock med!

Ølgod: Bakkens største beværtning byder på gode øl og musik i top

På Bakkens største beværtning er der masser af plads til at svinge stængerne, når der bydes op til dans. Ølgod præsenterer igennem hele sæsonen live musik fra bl.a. Petmics, den skrigende skinke og mange flere. Musikken starter kl. 20.00 og slutter først kl. 24.00. På lørdage starter underholdningen allerede kl. 19.00. Så kom til ølsmagning her og nyd den gode musik i Ølgod.

Dyrehaven Grill & Sjus: Munter naturlig stemning 

Dyrehaven Grill og Sjus ligger midt i Bakkens muntre hjørne – et stenkast fra den smukke natur ved Kildesøen. Her tilbydes drinks, øl, sodavand og fastfood i den hyggelige gårdhave, og det er også stedet, hvor træerne vokser ind i himlen... eller næsten! Midt i lokalerne står nemlig et gammelt træ, der har fået lov til at vokse videre som en del af Dyrehavens rammer.

5-kamp

Kombiner ØLTOUR & 5-kamp

Bakkens 5-kamp er den perfekte kombination til Bakkens ØLTOUR. Her kan du udfordre vennerne eller kollegaerne i alt fra golf til bueskydning eller en omgang minibowling. Så lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen i blandt de 23 forskellige discipliner.

Læs mere her

Hyggelig ølsmagning i Dyrehaven

Med Bakkens ØLTOUR får du en unik ølsmagning i Dyrehaven nord for København.

Gå på opdagelse i Bakkens mange pubber og barer, som inviterer til ølsmagning af deres specialøl med Bakkens ØLTOUR. Og her drejer det sig om nogle af de bedste og mest stemningsfulde pubber og barer, når det kommer til ølsmagning i København og Nordsjælland. Ølsmagning er en oplevelse, der skal prøves! Her skal duftes, kigges og smages på øl.

Spis godt på Bakken

På Bakken finder du mere end 26 forskellige restauranter og caféer, hvor du, familien og vennerne kan få et godt og lækkert måltid. Kombiner jeres Bakkens ØLTOUR ølsmagning med en lækker frokost eller middag på en af Bakkens mange og hyggelige spisesteder

Få det meste ud af jeres ølsmagning

  1. Køb Bakkens ØLTOUR på forhånd i webshoppen. Så skal I bare møde op med billetten i Bakkens information, hvor I får udleveret jeres glas.
  2. Lad bilen blive hjemme. Toget og bussen går fra hele Sjælland til Klampenborg station. Og fra Klampenborg station er der kun en kort gåtur til Bakken.
  3. Planlæg maden inden, og vær sikker på at få bord på jeres yndlings restaurant på Bakken. I løbet af en ølsmagning stiger humøret hurtigt og lysten til flere øl, senere ud på aftenen, melder hurtigt sin ankomst. Vores erfaring siger, at det der oftest ligger efter en god ølsmagning, er et godt, solidt måltid mad. Med godt humør og fart over feltet, kan det hurtigt blive en udfordring af finde det bedste sted for middagen. Anbefalingen lyder derfor på at booke et bord inden ølsmagningen.
  4. Prøv en specialøl. Nu er chancen der for at prøve alle de øl, du ikke kender. Så vær dristig og prøv noget nyt.

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE