Polterabend i København, hvor en gruppe af venner griner og har det sjovt.

Polterabend på Bakken

Vi har massevis af idéer til dig, der skal planlægge polterabend!

Polterabend på Bakken

Skab en mindeværdig polterabend for din gode ven eller veninde. På Bakken sætter vi rammerne for en perfekt dag for jer, som I sent vil glemme!

En sjov polterabend

På Bakken sætter vi rammerne for en perfekt dag for jer. Mangler I polterabend ideer til en sjov polterabend i København, så er Bakken stedet. Her er mulighederne mange og humøret er højt.

Med tiden er polterabend blevet en begivenhed, hvor man fejrer et brudepar ca. en uge eller to før deres bryllup for at ønske dem held og lykke i deres nye tilværelse eller for nogens vedkommende, at give dem et vink med en vognstang om alt det sjove, de nu snart går glip af i ægteskabet. Så tag på Bakken og giv bruden eller brudgommen en dag, de sent vil glemme!

Idéer til en sjov og anderledes polterabend

Polterabend kan indeholder alverdens ting og på Bakken har vi mange muligheder for at give jer den bedste dag med de sjoveste aktiviteter og den lækreste mad.

En omgang 5-kamp eller ØLTOUR

Skal der sjove lege til polterabend og skal kroppen bevæges og styrken bevises, så skal I prøve en omgang 5-kamp. Her kan du bevise over for vennerne, at du er den bedste skarpskytte eller stærkeste, når der skal dystes i 5 forskellige discipliner.

Bakkens 5-kamp er perfekt til den aktive polterabend, hvor hovedpersonen måske selv er lidt konkurrence interesseret. En anden klassisk polterabend aktivitet er Bakkens Øltour. Her får I mulighed for at smage en smagsprøve øl på 10 forskellige beværtninger på Bakken. Dette er altid en god måde at starte festen på.

Historisk rundvisning og hestevogn

Hvis I er mere til en stille og rolig polterabend, har vi også aktiviteter der kan imødekomme det. Prøv en historisk rundvisning på Bakken.

Her får I historien om Bakken og alle dens gøglere. Dagen kan også starte med en tur i hestevogn gennem Dyrehaven, mens I nyder en velkomstdrink. Læs mere om hestevognskørsel her.

Lækker mad til polterabend

Til en uforglemmelig polterabend hører sig også god mad. På Bakken har vi 26 forskellige spisesteder at vælge imellem. Vi har både restauranter med plads til larm og store armbevægelser eller dem med egne festlokaler. Vores restauranter tilbyder en bred vifte af forskellig slags mad til jeres polterabend. Skal der være noget for alle, er buffet en klassiker. De fås i mange varianter og med alskens retter. Vi kan også tilbyde den helt store 2- eller 3-retters menu med tilhørende drikkevarer ad libitum. Og så er der selvfølgelig også mulighed for at få en Bakken klassiker - stegt flæsk ad libitum.

Fortsæt festen på Bakkens pubber og barer

Når middagen er indtaget og aktiviteterne er færdige, er det tid til at komme ud og svinge stængerne. Bakkens pubber og barer inviterer indenfor til fest og dans. De fleste af stederne er der endda mulighed for at høre livemusik.

Se en oversigt over alle vores beværtninger her.

Relaterede arrangementer på Bakken

Klampenborg station

Toget kører lige til døren

Det er altid nemt at komme til Bakken med offentlig transport. Både tog og bus kører fra hele Sjælland og København til Klampenborg station. Fra Klampenborg station er der kun en kort gåtur gennem Dyrehaven til Bakken. Så tag kollegaerne og venner under armen og få en anderledes og sjov fyraften på Bakken, I sent vil glemme.

Planlæg dit besøg

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE