Bakkens øltour gruppe

Firmaarrangement

Sommerfesten, teambuilding, firmaudflugten, en personaledag eller en firmaskovtur, så er der plads på Bakken!

Læs vores 2024 katalog for firmaer og grupper her!

Muligheder for virksomheder

Firmatur til Bakken

I Nordsjælland kun en smuttur fra København ligger Bakken. Her indbyder vi til gode oplevelser, samvær og sug i maven. Bakkens unikke placering, stemning, sjove forlystelser og lækre forplejning skaber en unik ramme for et sjovt firmaarrangement med kollegaerne.

Tag på firmatur til Bakken

Hvad end I søger idéer til sommerfesten, teambuilding, firmaudflugten, firmaskovtur, en personaledag eller et andet firmaarrangement, har Bakken et arrangement, der passer! Vi har firmaaktiviteter til både store og små grupper, så jeres firmatur kan tilpasses præcis efter jeres ønsker, behov og tempo.

 

Giv kollegaerne en sjov firmatur på Bakken

  • Utallige muligheder af aktiviteter og mad at vælge imellem
  • Unikke rammer for jeres arrangement
  • En sjov dag med kollegaerne

 

Bøgely_spisning_gruppe.jpg

Hvor skal du starte?

Mulighederne er mange, så hvordan arrangerer du den absolut bedste tur for dig og din gruppe på Bakken?

Start med at stil dig selv følgende spørgsmål:

1. Hvilken dato skal dit arrangement finde sted?
2. Vil I spise et bestemt sted og er der nogle aktiviteter I gerne vil opleve?
3. Hvad er Jeres budget for dagen?

Har du brug for yderligere hjælp?
Vi står klar, så tøv ikke med at kontakte os! Ring til os på +45 3996 2080 eller 3963 3544. Du kan også sende os en mail på fest@bakken.dk.

Læs vores 2024 katalog for firmaer og grupper her!

Sjove aktiviteter for dig og din gruppe

Arrangementet til jeres firma

Hold firmaarrangement på Bakken i unikke rammer

Skal I prøve noget nyt og anderledes, og mangler I et sted at holde møde. Så inviter kollegerne eller forretningsforbindelserne til møde på Bakken. Her har I mulighed for at holde jeres næste firmaarrangement i unikke rammer med lækker forplejning. Her på siden kan du finde inspiration til jeres næste firmatur på Bakken. 

Teambuilding på Bakken

På Bakken finder I uformelle rammer for alternativ teambuilding, og vi har masser af gode teambuilding-idéer at vælge imellem. Afholder I et møde i Nordsjælland eller omkring København, er det en oplagt mulighed for at aktivere mødebudskaberne og lære hinanden – og Bakken – bedre at kende inden eller efter jeres møde.  

Så lige meget om I skal rystes sammen på ny, er et netop sammensat team – eller I blot har brug for et afbræk fra hverdagen, danner Bakken de perfekte rammer om jeres firmaarrangement. Prøv vores teambuilding-aktiviteter, hvor samarbejde, grin og oplevelser er i højsædet. Alt sammen i den smukke natur.

Firmaskovtur i Dyrehaven

Skal firmaarrangementet i år være en skovtur i den smukke natur i Dyrehaven? Tag på firmaskovtur og giv kollegaerne en dejlig dag med hestevogn, picnickurv og sjove lege. Vi har på Bakken sammensat nogle skovturspakker, som kan give jer inspiration til den perfekte dag med kollegaerne.

Hold firmafesten på Bakken

På Bakken kan I både få sus i maven, vind i håret, træne lattermusklerne og nyde hinandens selskab med god mad i skønne omgivelser. Når tusmørket sænker sig, og de kulørte lamper lyser op mellem de mange forskellige telte og forlystelser, er stemningen på Bakken lige præcis det, vi forstår ved hygge. Giv dine ansatte en uforglemmelig aften og hold firmafesten på Bakken.

Læg dertil, at restauranterne også er åbne om aftenen, så der er rig mulighed for at sammensætte en firmafest, som går over i historien. I kan også altid kombinere jeres firmafest med en af vores sjove aktiviteter. Prøv fx Bakkens 5-kamp, hvor I kan give de andre kamp til stregen, når der kæmpes om førstepladsen. Der er hele 23 forskellige spil at vælge imellem.

Tag dine kollegaer i Dyrehaven og hold alletiders fyraften med Bakkens ØLTOUR. Perfekt samlingspunkt for hele selskabet både før og efter en lækker middag. 

Læs mere om vores pubber og barer samt deres øl her

Spis godt på Bakken – noget til enhver lejlighed

Bakkens mere end 26 forskellige restauranter, byder vi på alt, hvad hjertet begærer. I finder både lækker, dansk frokost til teambuilding-dagen og picnickurv til skovtur i Dyrehaven. Og skal den helt store firmafest holdes på Bakken, disker vores restauranter også gerne op med en overdådig 2- eller 3-retters menu. 

Se vores store udvalg af restauranter her.

Transport til og fra Bakken

Det er altid nemt at komme til og fra Bakken. Hvis I kommer i bil til firmaarrangementet, ligger Bakken kun 10 min. kørsel nord for København. Derudover har vi en stor parkeringsplads lige ved døren. Både S-togslinje C og øresundstoget går helt til Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur til I er på Bakken. Det er med andre ord nemt at komme til Bakken, hvad end I kommer med bil, eller I tager offentlig transport.

Bakken anmeldelser

Review starReview starReview starReview starReview star half

Trustscore 4,3 ud af 5

Beregnet på grundlag af 6573 kundeanmeldelser på Google

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE