Bakken Forlystelse Mine Train Ulven Gruppe Ung Fart Stemning

Cookies på Bakken

Vi passer på dine oplysninger og bruger dem med omtanke.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at besøge vores hjemmeside. Derfor ønsker vi også at være ærlige omkring, hvordan vi med stor respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivningen behandler de oplysninger, vi får, når du interagerer med os.

I denne beskrivelse har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og herunder deres formål samt hvilke tredjeparter der har adgang til disse.

Ejeroplysninger
Dette website ejes og udbydes af:
A/S Dyrehavsbakken
Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg
Telefon: +45 3963 3544
E-mail: bakken@bakken.dk

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Hvordan undgår jeg eller sletter cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere eller slette dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvilket formål har cookies på bakken.dk?
Vi bruger cookie-oplysningerne til statistik, så vi kan forbedre indholdet på vores hjemmeside, måle trafikken, huske indstillinger og øge kvalitet, relevans og værdi af den kommunikation, vi har med dig via annoncering.

Vi ønsker at tilpasse og forbedre indholdet på bakken.dk og i vores markedsføring, så vi kan tilpasse indhold og annoncering herefter og forblive så relevante som overhovedet muligt. 

Cookies fra 3. part
Vores hjemmeside har følgende cookies/integrationer fra tredjepart:

  • Google AdWords
  • Google Analytics (360)
  • Google Datastudio
  • Google Optimize
  • Google Search Console
  • Google TagManager
  • YouTube
  • Facebook Tracking
  • DataXu
  • Hotjar

Alle tredjeparter har forpligtet sig til udelukkende at opbevare og behandle persondata på Bakkens vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. 

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Indsigt i dine personlige oplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos A/S Dyrehavsbakken, skal du rette henvendelse på bakken@bakken.dk eller telefon +45 3963 3544. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE