Tag hele klassen med på Bakken - der er gratis entré og masser af muligheder for en sjov, lærerig og forrygende dag!

Udflugt til Bakken

Prøv en anderledes, sjov og lærerig tur med din skole eller institution

Populære produkter

DSC01194.jpg

Hvor skal I starte?

Mulighederne er mange, så hvordan arrangerer du den absolut bedste tur for dig og din gruppe på Bakken?

Start med at stil dig selv følgende spørgsmål:

1. Hvilken dato skal dit arrangement finde sted?
2. Vil I spise et bestemt sted og er der nogle aktiviteter I gerne vil opleve?
3. Hvad er Jeres budget for dagen?

Har du brug for yderligere hjælp?
Vi står klar, så tøv ikke med at kontakte os! Ring på +45 3963 3544 eller skriv til os på fest@bakken.dk.

Danmarks sjoveste udflugt

Udflugt for klassen eller institutionen

Pris pr. turbånd til skoler og institutioner kun 209 kr. – spar 120 kr. pr. turbånd Køb turbånd online her – du kan også betale med EAN.*

* Skal købes min 7 døgn før brug.

Søger I forslag til klassearrangement eller turen med institutionen, er Bakken en oplagt mulighed med masser af sjove aktiviteter. Bakken har altid har et super godt tilbud til skoler og institutioner, hvis I har brug for en sjov dag, hvor I bliver rystet sammen og får nogle sjove, fælles oplevelser.

Det kan være, at I skal fejre sidste skoledag eller lave en sommerudflugt for klassen. Uanset formålet kan I bestille turbånd til hele klassen for kun 209 kr.

Turbåndet gælder til alle Bakkens 33 kørende forlystelser. Her er der både noget til de fartglade eller dem der vil have et ekstra sus i maven i Skyroller.

Tilbuddet gælder alle hverdage – hele sæsonen. Der skal bestilles til min. 10 elever, og der skal betales en uge i forvejen i Bakkens webshop. I kan også betale med EAN i webshoppen.

Bestil en sjov tur på Bakken.

DSC01062.jpg (1)

Tag med klassen på Bakken

Klasseture er et sjovt afbræk i den almindelige undervisning, men det kan være svært at komme på nye forslag til klassearrangementer eller klasseture. En skoleudflugt til Bakken er en anderledes aktivitet med klassen, hvor fagligt indhold og sjove oplevelser smelter sammen. Gør undervisningen til en leg og tag klassen med på en lærerig og sjov skoleudflugt. Søger I et anderledes undervisningsforløb eller blot en skoletur i København, er Bakken et oplagt valg. Vi glæder os til at se jer!

En skoletur I sent vil glemme!

Bakken er kendt for sine sjove forlystelser, smukke natur og fascinerende historie. Men vidste du, at du faktisk kan blive rigtig klog på Bakken? Flyt undervisningen ud af klasselokalet og giv eleverne en anderledes, sjov og lærerig dag. På Bakken er der aktiviteter med klassen tilrettet fagene dansk, historie, matematik, fysik og biologi.

På udvalgte dage i juni måned åbner vi allerede kl. 12 i forlystelserne – så hvad end I blot skal på skoleudflugt eller I søger faglige aktiviteter for klassen, så er der rig mulighed for at boltre sig på Bakken. Vi har masser af sjove forslag til klassearrangementer og klasseture på Bakken.

Se alle Bakkens åbningstider her.

Forslag til skoleudflugt

Obs. tjek altid Bakkens åbningstider da det kan variere fra dag til dag, så nedstående forslag ikke kan bruges. 

Kl. 11.00:

I ankommer til Bakken og får turbånd på i Bakkens Salgs- & Informationskiosk. Turbånd til skoler og institutioner kan købes i vores webshop. Har I købt Natur & Fag kan I allerede om formiddagen gå i gang med den del af opgavesættet, der vedrører Dyrehaven.

Kl. 11.30-12.00:

Den medbragte mad nydes i den smukke Dyrehave, et oplagt sted er på engen lige til højre for indgangen ved parkeringen. Medbringelse af egen mad og drikke er ikke tilladt på Dyrehavsbakken.

Kl. 12.00:

Bakkens mange forlystelser åbner – I kan nu slå jer løs i Danmarks sjoveste klasselokale. De kørende forlystelser åbner og venter på at give jer en skoletur, I sent vil glemme. Bakken har hele 33 kørende forlystelser, så der er garanti for sus i maven og vind i håret

Kl. 15.00:

Har I købt Natur & Fag-turbånd, udløber de kl. 15. Men fortvivl ikke – I kan nemt konvertere jeres Natur & Fag-turbånd til et almindeligt skole-turbånd i Salgs- & Informationskiosken for kun 100 kr. ekstra.

Natur & Fag

Pris pr. elev: 100 kr. – inkl. turbånd til alle Bakkens forlystelser i tidsrummet 12-15.

Køb Natur & Fag online her – betal med kort eller EAN.

Kan man lave fysiske målinger med en femkrone, sin egen arm eller 800.000 liter vand? Kan Bakkens Rutschebane, Vikingeskibet eller Tårngyset fremme forståelsen af matematiske og fysiske problemstillinger? Kan højden på Dyrehavens gamle træer beregnes uden, at man behøver kravle helt til tops med et målebånd?

Svaret er... Naturligvis!

Natur & Fag inviterer til en anderledes klassetur, hvor matematik-, kemi- og biologitimerne bliver flyttet ud i naturen for en dag. Her kan klassen opleve et anderledes og spændende undervisningsforløb, hvor fagene matematik, fysik, biologi og geografi angribes på en ny og sjov måde. Hele skoleudflugten foregår i Danmarks smukkeste, grønneste og sjoveste klasselokale - nemlig Dyrehaven og Bakken.

Sådan foregår Natur & Fag – information til jeres lærer:

En hel dag (kl. 9-15) vil klassen være i Dyrehaven og på Bakken for at lave forsøg og indsamle data og resultater. Forsøg som involverer hele kroppen, og som gør undervisningen i de naturvidenskabelige fag både nærværende og sjov. De indsamlede resultater og data skal efterfølgende bruges på skolen til at arbejde med de opgaver, som danner grundlaget for Natur & Fag. Opgaverne lever op til kravene i Fælles Mål og henvender sig til 4., 5., 6., 7., 8. og 9. klassetrin.

 

Bestil Natur & Fag til din klasse i Bakkens webshop

Klampenborg station

Tog lige til døren

S-togslinje C går helt til Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur, så er I på Bakken. Øresundstoget stopper også ved Klampenborg station. Derudover har Bakken en stor parkeringsplads lige ved døren. Det er med andre ord nemt at komme til Bakken, hvad end I er med bil, bus eller offentlig transport.

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

En betalende handicappet gæst kan uden beregning få en nødvendig voksen ledsager (+ 15 år) med i Bakkens forlystelser.

Sådan fungerer det med turbånd i Bakkens forlystelser:
- Turbånd til Bakkens forlystelser købes i Bakkens Salg og Information
- Ved køb af turbånd til en handicappet gæst, påsættes derudover et ekstra ledsagerturbånd
- Ledsagerturbåndet er gratis
- Ledsagerturbåndet sættes altid på den handicappedes arm

Sådan fungerer det med kuponer eller kontant betaling i Bakkens forlystelser:
- Den handicappede betaler fuld pris for turen - enten ved kontant betaling eller ved brug af humørkuponer
- En handicapledsager kan uden beregning afhente et Bakkens Ledsagerkort i Bakkens Salg og Information
- Bakkens Ledsagerkort giver gratis adgang for den handicappedes ledsager i forlystelserne
- Bakkens Ledsagerkort kan kun benyttes sammen med en betalende handicappet gæst

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE