Senior frokost Bakken

Seniorudflugt til Bakken

Der er noget om snakken, man hygger sig bedst på Bakken!

Brochure: Seniorudflugter

Aktiviteter for ældre på Bakken

Hvad end I er til, har Bakken et bredt udvalg af seniortilbud, der passer til lige præcis jeres gruppe. I kan selv sætte tempo og sværhedsgrad, og med vores særligt udvalgte pakker er I sikre på, at alle i gruppen får en dejlig dag fyldt med gode oplevelser. Vi tager imod alle former for seniorer, så om I er den ældreklub, pensionist forening eller bare en gruppe ældre, der gerne vil ud og have en oplevelse – er Bakken et perfekt sted for jer.

Seniorfrokost – klassisk dansk frokostbord

Når I bestiller et seniorarrangement på Bakken, får I serveret en klassisk dansk frokostanretning på en af Bakkens mange hyggelige restauranter. Restauranterne er placeret rundt på hele Bakken – så hvad end I ønsker at sidde i skovkanten med udsigt til de grønne bøgetræer, eller I vil mærke stemningen i hjertet af Bakken, så finder vi det helt rigtige spisested til jeres gruppe. I vælger selv, om I ønsker at starte eller slutte jeres besøg med seniorfrokosten.

Seniorfrokosten tilbydes på følgende restauranter: 
Bakkens Perle, Balkon 51, Bondestuen, Bræddehytten, Bøgely, Cæsars Palads, Elverdybet, Restaurant Laura, Hvide Hest, Røde Port, Skovly, Staldknægten, Valentino og Ølgod.

Gå på opdagelse i alle de hyggelige spisesteder og udvælg det sted, hvor netop I skal nyde en dejlig middag.

Seniorfrokosten består af en klassisk dansk frokost, som er: 2 slags sild, fiskefilet med remoulade, flæskesteg med rødkål, hønsesalat med bacon, æg og rejer samt ost. Hertil 1 glas øl/vin eller vand.
Hvis det ønskes kan der også tilkøbes kaffe, te og kage.

Aktiviteter og ideer til jeres seniorudflugt

Vi har mange forskellige aktiviteter til lige præcis jeres seniorudflugter. Skal I have et godt grin og en sjov aften, byder både Bakkens hvile og Cirkusrevyen indenfor til en aften, I sent vil glemme. Bakkens Hvile har i år 3 datoer med et eftermiddagsshow, som passer perfekt til jeres seniortur. Cirkusrevyen spiller udvalgte dage også kl. 17.00, så her er der masser af mulighed for at komme ind og få styrket lattermusklen.

Er I mere til sjove konkurrencer, kan vi nu tilbyde senior 5-kamp. Her vil I kæmpe mod hinanden i en klassisk 5-kamp. I dyster i Bakkens mange sjove spil, hvor alder, højde og drøjde ikke er nogen hindring for at deltage.

I vælger selv tempoet, og der er mulighed for at indlægge pauser alt efter behov.

Der er også mulighed for at komme ud og svinge hofterne med Seniordans på Ølgod. Her er der lagt op til masser af dans og højt humør. Når benene skal hviles, vil der blive serveret kaffe, lagkage og solbærrom. 

Derudover kan I også nyde en Hestevognstur i Dyrehaven, Historisk rundvisning om Bakkens Historie, Rundvisning i Bjørn Wiinblads hjem eller en tur i Korsbæk på Bakken

Nyd aftenen på Bakken med Tirsdagspigtråd og Covertirsdag

Bakken har også gratis underholdning for seniorer. Tirsdag i juni og august byder vi op til dans og sang foran Friluftsscenen.

Er I til pigtrådsmusik, er tirsdage i august måned lige noget for jer. Her tager vi på rejse gennem pigtrådsmusikkens fantastiske univers. Hver tirsdag i juni måned kan I opleve flere af de bedste kopibands fra både indland og udland. De leverer et fantastisk show og ikke mindst en tro kopi af flere af de største bands.

Vil du se en oversigt over alle datoer samt band, så klik her og find programmet.

Kom nemt til Bakken

Bakkens parkeringsplads ligger tæt ved Bakkens indgang, så det er ingen kunst at gå til og fra bilen. Der er ligeledes en busholdeplads lige ved indgangen, og buschaufføren kan vælge at blive i parken under gæsternes ophold. Kommer I med tog eller bus, er Dyrehavsbakken kun en kort gåtur fra Klampenborg station.

Seniorudfugt til Bakken

Senior julefrokost

Hold årets julefrokost på Bakken!
Nyd en lækker julefrokost på en af de mange restauranter mens lyden af de klaprende hove fra hestevognene i skoven laver sin egen julemusik. Der er noget om snakken, julen er hyggeligst på Bakken!

Læs mere her
Seniorudfugt til Bakken

Brug for hjælp?

Er du opsat på at arrangere et super vellykket senior arrangement, så kan Bakkens Salgsafdeling hjælpe dig. Bakkens Salgsafdeling hjælper grupper på mere end 10 personer.

Ring til os på: 3996 2090
Skriv til os på: fest@bakken.dk

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

En betalende handicappet gæst kan uden beregning få en nødvendig voksen ledsager (+ 15 år) med i Bakkens forlystelser.

Sådan fungerer det med turbånd i Bakkens forlystelser:
- Turbånd til Bakkens forlystelser købes i Bakkens Salg og Information
- Ved køb af turbånd til en handicappet gæst, påsættes derudover et ekstra ledsagerturbånd
- Ledsagerturbåndet er gratis
- Ledsagerturbåndet sættes altid på den handicappedes arm

Sådan fungerer det med kuponer eller kontant betaling i Bakkens forlystelser:
- Den handicappede betaler fuld pris for turen - enten ved kontant betaling eller ved brug af humørkuponer
- En handicapledsager kan uden beregning afhente et Bakkens Ledsagerkort i Bakkens Salg og Information
- Bakkens Ledsagerkort giver gratis adgang for den handicappedes ledsager i forlystelserne
- Bakkens Ledsagerkort kan kun benyttes sammen med en betalende handicappet gæst

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE