Hold din blå mandag på Bakken - 32 sjove forlystelser, gratis entré og masser af gode grin med vennerne!

Hold din Blå Mandag på Bakken

På alle blå mandage den 29. april, 6., 13., 20., 27. maj og 3. juni 2019

Få den sjoveste blå mandag på Bakken!

Skal der være masser af fart og spænding over din blå mandag med vennerne, skal I tage på Bakken! Bakken er Danmarks sjoveste festlokale, hvor du og vennerne kan slå jer løs i 32 vilde forlystelser. Der er gratis entré, og som konfirmand får du selvfølgelig en helt speciel rabat på dit turbånd til din blå mandag.

Blå Mandag pakketilbud

Gør Blå Mandag endnu sjovere ved at købe en samlet pakke med alt hvad der hører til.

Billetten indeholder:

 • Turbånd
 • Madbillet
 • 1 * Softice
 • 1 * Popcorn
 • Foto i Rutschebanen
 • Prøv kræfter i kraftprøven eller Faldgruben

Pris: 299 kr.

Køb i Bakkens webshop allerede i dag!

Fire gode grunde til at fejre blå mandag på Bakken

 • Gratis entré
 • Billigt turbånd til kun 135 kr. (Normalpris 269 kr.)
 • Adgang til alle Bakkens 32 sjove forlystelser
 • Masser af forskellige restauranter og fastfood

Få rabat på dit blå mandag turbånd i vores webshop her

Idéer til din blå mandag

Skal du og vennerne fejre blå mandag i København, er Bakken stedet for jer! Der er masser af idéer til blå mandag på Bakken, hvor I får masser af action, fart og spænding i de sjove forlystelser alle de andre konfirmander. Ta’ en selfie med Pjerrot, spis lækre is og vind konkurrencen i at spinne flest gange i Skyroller. Mulighederne er uendelige! Vi garanterer, at du og vennerne får en fed blå mandag på Bakken!

Gratis adgang på Bakken

Vi ved, at blå mandag hurtigt kan gå hen og blive en dyr, men på Bakken er der fri adgang. Entréen på Bakken er gratis, og der er derfor mange penge at spare som konfirmand. På alle blå mandage den 29. april, 6., 13., 20., 27. maj og 3. juni 2019 åbner vi også parken op 2 timer før, så du og vennerne allerede kan prøve forlystelserne fra kl. 12.00.

Entréen er altid gratis på Bakken, så der er ekstra penge til is og andre aktiviteter.

Få rabat på dit turbånd til blå mandag

Er du også vild med fart, højder og spænding, er blå mandag på Bakken lige noget for dig! Prøv alt fra vilde forlystelser, høje tårne til traditionelle tekopper, som kan gøre selv den sejeste rundtosset. Med et turbånd til blå mandag kan du slå dig løs i Bakkens 32 sjove forlystelser – og du får det til en helt særlig pris som konfirmand.

 Tjek vores webshop og køb dit turbånd til blå mandag allerede nu! Dit turbånd til blå mandag på Bakken kan kun købes via vores webshop, og du kan derfor ikke købe dit turbånd i vores informationskiosker ude på Bakken. Du kan allerede nu købe dit turbånd og helt frem til selve dagen enten via din computer eller smartphone og stadig få en særlig rabat. 

Prøv vilde forlystelser med alle vennerne

Hvis du er til masser af fart, action og sjov, skal du tage klassen med til blå mandag på Bakken. Der er i alt 32 forlystelser, som med garanti vil give jer alle sus i maven og vind i håret. Du kan endelig få afgjort, hvem af vennerne der skriger højest i Rutschebanen, og hvem der tør blive skudt 30 meter op i luften i TårnGyset. Der er masser af sjove aktiviteter for dig og alle dine klassekammerater, når I holder jeres blå mandag på Bakken.

Vi har de sjoveste og vildeste forlystelser, som du bare må prøve!

Mad og drikke på Bakken

Når du i løbet af dagen bliver sulten eller tørstig, er der mere end 25 forskellige restauranter og fastfood caféer at vælge imellem! Vil du designe din egen burger, spise pizza eller hotdogs og samtidig hygge dig med dine venner? Restauranterne på Bakken sørger for, at I får et lækkert og godt måltid, mens du og vennerne kan læne jer tilbage og lade andre tage opvasken. Der er stort udvalg af restauranter og fastfood på Bakken.

Gode råd til din blå mandag:

 • Fortæl dine forældre om, hvad I skal lave på dagen og sørg for at have jeres telefon med, så I kan ringe til jeres forældre eller andre, hvis I har lyst eller behov for det. 
 • Husk at lave fælles mødesteder og tidspunkter, så I altid kan finde hinanden rundt på Bakken
 • Det er smart at have en telefonliste på papir med, så du har alle de telefonnumre som du skal bruge også hvis din telefon forsvinder eller går i stykker. 
 • Tag kun de penge med, som du har tænkt dig at bruge på denne dag og gem dem et sikkert sted, til du skal bruge dem.
 • Gå altid sammen nogle stykker og pas godt på hinanden rundt på Bakken, så der ikke er nogen der går alene, det er da også kedeligt i Danmarks sjoveste forlystelsespark!
 • Blå Mandag er ikke en god dag at drikke alkohol, da du hurtigt kan miste overblikket og der kan opstå nogle ”dumme” situationer.

 

Tryg dag for konfirmand og forældre

Blå mandag skal være en god og sikker oplevelse for dig, vennerne og også jeres forældre. Derfor har vi stor fokus på sikkerhed og tryghed, når konfirmander indtager Bakken og fejrer blå mandag. Udover vores vagtselskab har vi også et samarbejde med Politiet og SSP-konsulenter, som sikrer, at alle konfirmander får en god blå mandag på Bakken. Mens du og de andre konfirmander nyder jeres dag på Bakken, sørger vi for, at jeres forældre også har en god dag. Vi har masser af hyggelige restauranter, hvor forældre kan sidde og slappe af med en skøn frokost og god kop kaffe - eller prøv vores nye forældrelounge ved Plænebaren! 

Bakken Pub Bar Plænebaren Facade

Forældre lounge

Alle Blå Mandage på Bakken kan forældre slappe af og hygge sig i forældre loungen i Plænebaren. Vores hyggelige Plænebar ligger i midten af Bakken, lige ved radiobillerne.

Her vil der være mulighed for at spise sin medbragte mad eller nyde noget lækkert fra Plænebaren. (Må ikke medbringe egne drikkevarer)

I LÆ burger til blå mandag

Stil sulten med en lækker burger

Alle Blå Mandage på Bakken kan du komme forbi I LÆ Burger og få deres lækre frokostburger til kun 75 kr. Tilbuddet gælder på alle blå mandage den 29. april, 6., 13., 20. og 27. maj 2019

Læs mere om I Læ Burger

Ta' med klassen på Bakken

Det er nemt og hurtigt at komme til Bakken. Tag toget eller bilen og parker lige ved indgangen!

Kom nemt til Bakken

Det er meget nemt at komme til Bakken, som ligger i Klampenborg kun 12 km nord for København. Med S-togslinje C stiger I af på Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur til Bakken. I kan også tage Øresundstoget, som også stopper ved Klampenborg St.. Kommer I med en bus eller bliver kørt af jeres forældre, har vi en stor parkeringsplads lige ved indgangen til Bakken.

Find vej til Bakken

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

En betalende handicappet gæst kan uden beregning få en nødvendig voksen ledsager (+ 15 år) med i Bakkens forlystelser.

Sådan fungerer det med turbånd i Bakkens forlystelser:
- Turbånd til Bakkens forlystelser købes i Bakkens Salg og Information
- Ved køb af turbånd til en handicappet gæst, påsættes derudover et ekstra ledsagerturbånd
- Ledsagerturbåndet er gratis
- Ledsagerturbåndet sættes altid på den handicappedes arm

Sådan fungerer det med kuponer eller kontant betaling i Bakkens forlystelser:
- Den handicappede betaler fuld pris for turen - enten ved kontant betaling eller ved brug af humørkuponer
- En handicapledsager kan uden beregning afhente et Bakkens Ledsagerkort i Bakkens Salg og Information
- Bakkens Ledsagerkort giver gratis adgang for den handicappedes ledsager i forlystelserne
- Bakkens Ledsagerkort kan kun benyttes sammen med en betalende handicappet gæst

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE