Bakkens restauranter og spisesteder

Restauranter

Herlige oplevelser på Bakkens restauranter og spisesteder

Skønne madoplevelser på Bakken

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Bakkens skønne restauranter. Her er noget for enhver smag - alt lige fra lækre pizzaer, burgers, stegt flæsk med persillesovs, et frisk stjerneskud, en pariserbøf eller noget helt andet. Velbekomme.

Bakkens Skønne restauranter

Bakkens spisesteder 10 min. fra København

Lækker mad og en skøn atmosfære, der emmer af nostalgi og historie. Inviter dine venner, familie eller forretningsforbindelser på en hyggelig madoplevelse i helt særlige omgivelser. Søger du gode restauranter i Nordsjælland eller spisesteder i København, er Bakken et nemt og sjovt alternativ. Hvad end det gælder den lille sult eller et større selskab, er der et spisested, der passer til jeres smag og pengepung.

Restauranter til enhver smag

Fra stegt flæsk og bøffer til lækre burgere og store buffeter. Kolde fadøl, vin på glas og slush-ice. En kaffe og et stykke kage til de trætte ben. Frokost til hele familien eller middag for to. På Bakkens mere end 26 restauranter kan du få det hele:

  • Børnemenuer på alle Bakkens restauranter
  • 12 af vores restauranter serverer store lækre buffeter
  • Stegt flæsk ad libitum
  • Dansk/asiatisk/spansk/italiensk
  • 6500 siddepladser på Bakkens restauranter
  • Spis i verdens ældste forlystelsespark
  • Udsigt til Dyrehavens smukke natur

Børnevenlige restauranter – familievenligt

Er du på udkig efter børnevenlige spisesteder i Nordsjælland, har Bakken et væld af muligheder. Skal familien forkæles med en dag på Bakken med alt der hører til? Her kan I få maden serveret alt imens, I kan holde øje med børnene, der prøver forlystelser. På Bakken ligger spisestederne midt i blandt forlystelser, spillehaller og boder, så der er rig mulighed for at opleve det hele.

Prøv en lækker burger

Man går aldrig fejl af en god burger. En god burger med pomfritter og en stor kold sodavand skal nydes med familien. Om du er til byg selv burger, burger med stærke jalapenos, eller en helt specielt udgave med røsti og spejlæg – så har vi det på Bakken. Prøv en saftig burger hos bla. ILÆ, Røde Port, Elverdybet eller De to søstre.

Prøv fx Balkonen med udsigt ud over dele af Bakken eller Skovly som har den største udendørs grillbuffet. Hos Cæsars Palads kan I smage deres store italiensk buffet eller Bakkens Grill og Bøfhus kæmpe indendørs grillbuffet. Prøv også Staldknægten som har deres egen softice maskine i deres buffet. Hvis I er ude efter en frokostbuffet, så prøv Bondestuens store, berømte frokostbuffet eller restaurant Laura, som ligger i hjertet af Bakken.

Frokostrestaurant – god dansk mad

Søger du en frokostrestaurant i København, kan du med fordel overveje et besøg på en af Bakkens mange restauranter. Frokostrestauranterne tilbyder et væld af frokostretter, og her finder du gode frokostrestauranter med klassisk dansk smørrebrød, lune retter og spændende specialiteter - kun de bedste råvarer, ledsaget af fadøl og iskold snaps.

Mad Buffet Salat Skovly Restaurant Bakken

Buffeter: alt hvad hjertet begærer

For dig der gerne vil smage på det hele, så er en buffet lige det. Her kan alle få deres livret. Bakkens restauranter tilbyder buffeter med alt hvad hjertet begærer. På buffeterne kan du få alt fra fisk og skaldyr, et stort udvalg af salater, pålæg som fisk og kød og forskellige varme retter - alt med lækkert tilbehør, vegetarretter, hjemmebagt brød, kager, desserter, frugt og oste.

Bakken Cafe Is Fastfood Elverdybet Gruppe Voksen Facade

Hyggelige Cafeer med god udsigt

På Bakken har vi har også mange cafeer, hvor du kan finde en sandwich, lækre salater og andre kolde og lune retter. Tag forbi Elverdybet hvor der altid serveres frisksmurte sandwich eller hjemmelavede salater. Prøv også en frokost Harlekin med udsigt til Korsbæk.

Boegely Restaurant Smoerrebroed Rejer Mad

Smørrebrød når det er bedst

Intet er så traditionelt og dansk som smørrebrød. På Bakken finder du både den gode, gamle udgave og restauranter, som har givet klassikerne et nyt twist. Om det skal være med sild, fiskefilet eller hønsesalat. Bakkens restauranter tilbyder smørrebrød med alt slags pålæg. Og hvis du vil have en lille snaps til, så har de også det. Prøv Bøgelys frokost platte eller Valentinos lækre smørrebrød.

Er du på udkig efter en hyggelig restaurant i Klampenborg, som kan give jer en helt særlig madoplevelse, har Bakken også det. En middag med vennerne eller bare for to!

Lækre madoplevelser i Klampenborg

Når solen går ned og alle de smukke lamper tænder på Bakken, har vores restauranter den helt perfekte udsigt til det hele. Så kom på Bakken og nyd de dejlige sommeraftener med en god middag.

Stegt flæsk med persillesovs – en dansk klassiker

Bakken er kendt for sine mange spisesteder, der serverer stegt flæsk ad libitum, som er stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs. En ægte klassiker! Udover at det smager skønt, så kan du spise til du revner for bare 148 kroner pr. person. Så kig forbi en af vores restauranter, hvis du vil fylde maven med stegt flæsk, og hvis du vil være sikker på ikke at gå sulten fra Bakken. Få det fx hos restaurant Hvide hest, Røde Port eller restaurant Laura.

Udsøgt middag i hyggelige omgivelser

Skal middagen indtages nær København eller Nordsjælland, er der rig mulighed for at finde en hyggelig restaurant blandt Bakkens mange spisesteder. De fleste af Bakkens restauranter tilbyder et stor a la carte menukort, og der er derfor masser at vælge imellem. Skal det være en god bøf, lækre fiskeretter eller en stor 2-3 retters menu. Prøv fx restaurant Røde Port eller Bræddehytten. Her kan du altid få en lækker bakkemenu med god vin. I kan også finde et bord hos Restaurant Dyrehaven i deres hyggelig gårdhave og nyde en dejlig middag.

Hos Korsbæk på Bakken kan I få en oplevelse ud over det sædvanlige. Her kan I under middagen møde karaktererne fra den berømte serie Matador. Her er både mulighed for hjemmelavede lækkerier i Lauras køkken, Festtaffel Hos familien Varnæs eller 3 retters menu i den mondæne restaurant Postgaarden.

Allergier og specialkost

Der er mulighed for glutenfri og laktosefri mad flere steder i parken. Så er du allergisk eller intolerant over for noget, skal du endelig spørge de enkelte restauranter til råds. Se også vores oversigt her!

Er du vegetar tilbyder næsten alle vores restauranter også vegetariske og veganske retter. Der er også veganske og vegetariske muligheder hos mange af vores fastfoodbarer.

Medbragt mad

I Dyrehaven, udenfor Bakken, finder I masser af grønne områder, hvor I kan nyde jeres medbragte mad og drikke. Hvis I vil have muligheden for at spise jeres medbragt mad inde på Bakken, er det muligt i Kaffestuen, Pølsekroen og Plænebaren efter forudgående aftale. Egne drikkevarer må ikke medbringes. Husk det ikke er tilladt at grille eller lave bål i Dyrehaven, på Bakken eller på Bakkens parkeringsplads.

Gratis entre og flest kørende forlystelser

Bakken er en åben park, der ligger midt i den skønne Dyrehave. Her er altid gratis entré, så der er ingen ekstra omkostninger forbundet med et besøg på et af de mange spisesteder. Bakken byder på hele 33 kørende forlystelser, 46 sjove spil og 3 spillehaller, så der er noget for alle aldre. Her er rutschebaner, karruseller, radiobiler og meget mere, så du kan være sikker på, at der er sjovest på Bakken. 

Hvis I vil slippe for køen, så køb turbådene hjemmefra via vores webshop.

Klampenborg station

Toget lige til døren

Det er nemt at spise på Bakken. S-togslinje C går helt til Klampenborg St., og herfra er der kun en kort gåtur, så er I på Bakken. Øresundstoget stopper også ved Klampenborg station. Derudover har Bakken en stor parkeringsplads lige ved døren. Det er med andre ord nemt at komme til Bakken, hvad end I er i bil eller tager offentlig transport.

Find vej!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

En betalende handicappet gæst kan uden beregning få en nødvendig voksen ledsager (+ 15 år) med i Bakkens forlystelser.

Sådan fungerer det med turbånd i Bakkens forlystelser:
- Turbånd til Bakkens forlystelser købes i Bakkens Salg og Information
- Ved køb af turbånd til en handicappet gæst, påsættes derudover et ekstra ledsagerturbånd
- Ledsagerturbåndet er gratis
- Ledsagerturbåndet sættes altid på den handicappedes arm

Sådan fungerer det med kuponer eller kontant betaling i Bakkens forlystelser:
- Den handicappede betaler fuld pris for turen - enten ved kontant betaling eller ved brug af humørkuponer
- En handicapledsager kan uden beregning afhente et Bakkens Ledsagerkort i Bakkens Salg og Information
- Bakkens Ledsagerkort giver gratis adgang for den handicappedes ledsager i forlystelserne
- Bakkens Ledsagerkort kan kun benyttes sammen med en betalende handicappet gæst

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE