Balloner med familien Bakken

Fødselsdage & fejringer

Har du noget du skal fejre, så tag familien og vennerne med til en uforglemmelig dag på Bakken

Når familiefesten skal holdes på bakken

Der er fantastisk meget at opleve, hvis I vælger at holde den store familiefest, fødselsdagen, fætter-kusine-festen, sølvbrylluppet eller den årlige skovtur på Bakken. Verdens ældste forlystelsespark emmer af liv og god atmosfære. De store, grønne omgivelser, den skønne mad, de stille oaser og de mange sjove aktiviteter danner tilsammen de helt rigtige rammer for jeres festivitas.

Fødselsdage skal fejres med manér

Uanset alder er fødselsdage noget af det bedste - og den særlige dag bliver bare dobbelt så god, når den fejres på Bakken. Inviter bare hele familien til en sjov fødselsdag i Dyrehaven, hvor I samles på en af vore mange familievenlige restauranter. I denne traditionsrige oase kan I nyde en udsøgt frokost rundet af med et stort stykke klassisk lagkage og den højeste fødselsdagssang – og dagen er langt fra slut endnu. Ude på Bakken venter spil, humørfyldte barer, forlystelser og skøn underholdning for både store og små.

På Bakken bliver fødselaren og hele familien forkælet samtidig med, at I har det sjovt.

Turbånd til alle Bakkens 33 sjove forlystelser

Fætter-kusinefest i det fri

Skal der være fest, så lad der være fest... Inviter alle medlemmer på stamtræet med ægtefæller og børn til årets fætter-kusine-fest på Bakken! På sådan en dag hvor fællesskabet er i højsæde er det vigtigt med afslappende omgivelser, god plads, skøn atmosfære, spisemuligheder, mulighed for snak og oplevelser. Det er en dag, der gi’r minder for livet.

Omgivelser, samvær og oplevelser under Dyrehavens store trækroner

Dyst f.eks. mod dine fætre og kusiner i Bakkens sjove 5-kamp. Denne selskabsleg kræver hverken flade sko eller sportstøj, men er garant for mange grin og ekstra næring til samtalen. Eller nyd en hyggelig samtale, syng en hjemmebrygget festsang og skål for en dejlig dag, når turen i de store hestevogne går gennem den smukke dyrehave. Mulighederne for en succesfuld dag er garanteret, når blot fætter-kusine-festen holdes på Bakken.

Gode grunde til at holde festen på Bakken:

Bryllupsdag eller dåb i historiske omgivelser

Lad Bakken med sine helt unikke faciliteter være de hyggelige kulisser til jeres store dag. Skal I holde barnedåb, konfirmation, bryllup eller sølvbryllup, så er den gamle forlystelsespark fuld af muligheder, både uden- og indendørs. Bakken bli’r ét stort festlokale med en duft af skov, en særlig stemning og glade gæster.

En bryllupsdag eller dåb er fuld af traditioner – og det er Bakken også, så Spis en hyggelig frokost eller en 3-retters middag på én af vores populære restauranter og gå en tur i Bakkens Hvile. Eller gør noget utraditionelt og inviter til grill buffet, store softice og hestevognstur.

Hos os er mulighederne uendelige, når festen skal være uforglemmelig.

Dyrehaven Eremitageslottet Eremitage Skov Slot

På skovtur med familien

Skal I på en rigtig god gammeldags skovtur med børn, børnebørn - ja, hele familien - så skulle I tage og besøge den smukke Dyrehave i det nordsjællandske. Dyrehavens unikke natur er dejlig hele året rundt og byder på mange muligheder. Den flotte, grønne skov danner naturligt rammen, når kærestepar bare vil slentre en tur hånd i hånd, når firmaer inviterer til den årlige skovtur, eller når familier med børn og gode venner skal på picnic i det grønne.

Bakken Mad Stemning Picnic Vogn (1)

Picnic med mere

Picnickurven skal pakkes, og alle vil have deres favorit sandwich med. Den store kurv proppes med kyllingespyd, frikadeller, mors kartoffelsalat samt fars yndlingsvin. Og er der lige plads til et kongespil eller rundboldsæt? Ønskerne er mange og forventningerne høje hos både store og små.

Læs mere skovtur her

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE