Der er masser aktiviteter for hele familien på Bakken - forlystelser, mad, drikke og underholdning!

Børnefødselsdag på Bakken

Giv dit barn en uforglemmelig fødselsdag. Gratis børneunderholdning, lækker mad og 32 sjove forlystelser til alle aldre

Få ideer til børnefødselsdagen på Bakken

Planlæg dit barns fødselsdag med os på Bakken, vi garanterer at festen vil blive en mindeværdig dag. Har du børn, der fylder år, og mangler du idéer til den perfekte børnefødselsdag, er Bakken den perfekte mulighed

Giv dit barn en uforglemmelig fødselsdag

På Bakken er der altid massere af aktiviteter til børnefødselsdagen. Børneunderholdning, forlystelser, spilleboder og massere af plads at have det sjovt på. Hos os kan børnene nyde en speciel dag, de sent vil glemme. Mulighederne er næsten ubegrænsede, og vi hjælper dig med ideer dit barns drømme børnefødselsdag, ved hjælp af vores mange muligheder.

Børnenes Bakken - Danmarks sjoveste forlystelsespark

Bakken har eksisteret i 434 år og har underholdt børn i alle aldre. Den 23. marts åbner Bakken for endnu en sæson, så kom og hav en sjov fødselsdag på Bakken. Bakken er et perfekt sted at holde en børnefødselsdag, da der virkelig er noget for børn i alle aldre og til enhver smag.

Der er altid massere af aktiviteter til børnefødselsdagen på Bakken. Der er gratis underholdning mange gange i løbet af sæsonen, som henvender sig specielt til børn. Derudover finder du på Bakken 32 forlystelser, 46 boder og 5 spillehaller - her er altså noget for alle børn. Husk at der altid er fri adgang til Bakken! 

Køb allerede turbånd nu på vores webshop og spar op til 50 kr. pr. turbånd

Gratis underholdning for børn

I løbet af sæson 2018 har vi masser af gratis underholdning for børn på Bakken. Det er derfor en oplagt mulighed at komme på Bakken at holde fødselsdag og giv børnene gratis oplevelser.

Bakkens Pjerrot

Besøg Bakkens Pjerrot foran hans lille grønne hus. Pjerrot er med garanti en sjov oplevelse for børnene, og han underholder hele 3 gange om dagen. Pjerrot tryllebinder de mindste med magi, fantastiske fortællinger – og så spiser han også ild. Lægger du og familien vejen forbi Pjerrots hus på en søndag eller i sommerferien, kan der også opleves Mester Jakel teater. Mester Jakel – et hånddukketeater – er en gammel og traditionsrig børneaktivitet, som let får smilet frem hos alle.

Kom og få kram af Kalle Kronhjort

Udover Pjerrot har Bakken også sit helt eget krammedyr, Kalle Kronhjort. Find Kalle Kronhjort som rundt i Bakkens gader og stræder og spreder hygge og krammer alle børn og barnlig sjæle, der har lyst til at sige hej. I kan kende Kalle Kronhjort på hans flotte gevir, hans venlige øjne og åben arme, der altid er klar til et kram.

Påske og underholdning på Friluftsscenen

Bakken er det perfekte sted når det gælder børneaktiviteter og underholdning for hele familien. På udvalgte dage i påskeferien og sommerferien kan I opleve populær familieunderholdning. Bakkens Friluftsscene får bl.a. i år besøg af Hr. Skæg, Onkel Reje og stjernerne fra MGP.

Efterårsferie på Bakken

Hele efterårsferien vil være spækket med sjove oplevelser for store og små. Den sjove Onkel Reje kendt fra fjernsynet gæster Bakken med et helt særligt show, og Kalle Kronhjort og Pjerrot er også på Bakken. Se også om i kan finde vej i vores store og sjove labyrint bygget af store halmballer. Læs mere om alle de sjove ting der sker på Bakken i efterårsferien.

Mad til de små maver

Når energidepoterne skal fyldes op og de små ben skal slappe af, så har Bakken mere end 30 forskellige spisesteder i kan få en bid mad. Alle vores restauranter tilbyder børnemenuer og ellers er der også rig mulighed for at gå ombord i en af de store buffeter der tilbydes. Hvis det i stedet skal være en hurtigt sandwich, kebab, hapsdog eller pizzaslide, så skal i tage forbi en af Bakkens mange cafeer.

Tag toget til Bakken

Det er nemt at komme til Bakken enten med tog eller bil. S-tog linje C går helt til Klampenborg station med Klampenborg som endestation. Efter en kort gåtur er du på Bakken. Du kan også tage Øresundstoget, der også stopper ved Klampenborg station. Ud over at tage toget er der også mulighed for at tage bilen til Bakken, hvor vi har en stor parkeringsplads lige ved siden af indgangen. Bakken ligger kun 10 minutters kørsel fra København.

Gode tips til den perfekte børnefødselsdag

Bakken

  • Køb Turbånd i god tid på vores webshop
  • Tjek Bakkens kalender for gratis børneunderholdning som passer lige til jeres børne fødselsdag
  • Book bord i god tid – Hvis i vil spise på en af Bakkens restauranter, er det en god ide at booke bord på forhånd
  • Køb vores ”armbånd” i information, så alle børnene har dit telefonnummer på sig

 

På udkig efter andre familieaktiviteter?
Der er noget om snakken - der er sjovest på Bakken!

Relateret arrangementer

Bakken Boerneforlystelse Bakkeekspressen Unge Dreng

Brug for hjælp?

Er du opsat på at arrangere et super vellykket firmaarrangement, så kan Bakkens Salgsafdeling hjælpe dig. Bakkens Salgsafdeling hjælper grupper på mere end 10 personer.

Ring til os på: 3996 2090
Skriv til os på: fest@bakken.dk

Spørgsmål & svar

Der er altid gratis entré på Bakken

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information. 
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning. Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager også imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads. 

figur_faq.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE