Bakken er en sjov forlystelsespark for hele familien!

Transport & Adresse

Danmarks sjoveste forlystelsespark ligger kun 10 min. nord for København

Verdens ældste forlystelsespark - Bakken - ligger blot 10 minutter nord for København!

Find vej til Bakken

Dyrehavsbakken | DK-2930 Klampenborg

Vi glæder os til at se dig herude på Bakken! 

Transport

Tag familie, venner og kolleger med på Bakken. Det er nemt og hurtigt at komme med bil, tog eller bus til Bakken, som byder på et væld af fantastiske oplevelser for store og små!

Parkering

Bakkens parkeringsplads ligger tæt ved Bakkens indgang, så det er ingen kunst at gå til og fra bilen, hvis madpakker, jakker eller lignende ikke skal med fra start.

Pris: Pr. indkørsel 100* kr.

Læs mere om Bakkens parkeringsplads her
Køb sæsonkort til Bakkens parkeringsplads (850 kr.)

* Plus evt. administrativt gebyr

Parkeringskontrol

Vi gør opmærksom på, at vejene omkring Bakken er omfattet af parkeringsrestriktioner. Gentofte Kommunes parkeringskorps udøver parkeringskontrol, og du skal derfor være opmærksom på skiltningen.

Ladestandere til elbiler

Der er 12 clever-ladestandere til elbiler på Bakkens parkeringsplads. Du finder dem på række 3.

Cykelparkering

Hvert år ankommer flere og flere af Bakkens gæster på cykel - og derfor har vi opsat endnu flere cykelstativer, så alle har mulighed for parkering.

Motorcykler 

Motorcykler kan holde på første del af række 1 på Bakkens parkeringsplads. Prisen er den samme som for personbiler, 100 kr. Vores nummerplade-scanner system scanner både nummerplade for- og bagpå, så det er heller ikke et problem, når man kommer på motorcykel. 

Tog til og fra Bakken

Når du først er steget af på Klampenborg Stationer er der kun en kort gåtur til Bakken. Tjek rejseplanen.dk for de helt specifikke rejsetider

TAXA-holdepladser

Kommer du med TAXA til Bakken kan du vælge at blive sat af 2 forskellige steder. Holdepladsen ved Bakkens parkeringsplads, ligger kun få meter fra Bakkens hovedindgang og er klart den hurtigste vej til parken. Den anden holdeplads ligger ved Klampenborg Station. Herfra tager det blot 12 min. at gå fra stationen, gennem skoven til Bakken.

Bakken Stemning Kuloerte Lamper Lyskaede

Gæster med funktionsnedsættelse

Bakken tilbyder en række services, der kan hjælpe gæster med handicap eller særlige behov med at nyde dagen i verdens ældste forlystelsespark.

Gæster med handicap
Clever ladestander pressefoto.jpg

Ladestander til elbiler

Der er 12 clever-ladestandere til elbiler på Bakkens parkeringsplads. Du finder dem på række 3.

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Lægger du vejen forbi Bakken flere gange i løbet af sæsonen, kan du med fordel købe et sæsonkort til parkeringspladsen her. Det koster kun 850 kr. for et helt år! 

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE