Find de seneste nyheder om Bakken - Danmarks sjoveste og ældste forlystelsespark!

Presserum

Find de seneste pressemeddelelser fra Bakken

Bakken Plakat 2020 Pjerrot Grafik Brochure

Dyrehavsbakken

I Dyrehaven, midt i den grønne bøgeskov, ligger Bakken, verdens ældste forlystelsespark. Siden Kirsten Piil opdagede den helbredende kilde for mere end 400 år siden, har Bakken tiltrukket millioner af sommerglade gæster fra nær og fjern. 

Tilmeld dig og modtag vores pressemeddelelser direkte!

Kontaktpersoner

Bakkens pressemeddelelser

Bakken

Silas Holst var med til at skyde Bakkens 442. sæson i gang

Traditionen tro blev Bakken åbnet med manér, da verdens ældste forlystelsespark slog portene op til den 442. sæson, hvor æresgæsten i år var Silas Holst, der er med i årets revy, og han var begejstret:

”Først og fremmest er jeg utroligt beæret over at få lov til at åbne Bakken, det er en stor ting for mig. Bakken har stor betydning for mig, og da jeg gik på musical/skuespillerskolen, var en af mine drømme at være med i Cirkusrevyen, og det blev jeg som danser et par år. Da jeg blev spurgt om jeg ville med som skuespiller i 2024, var det bare at sige ja. Bakken er bare et dejligt sted at være, og Bakken er lig med sommer, så det glæder jeg mig til.”

 

Læs hele pressemeddelelsen her

Bakken

Bakken åbner sin 442. sæson med stor optimisme

Stort underholdningsprogram og andre nyheder på Bakken

Foråret starter tidligt i år, for Bakkens åbning er altid et tegn på at lysere tider og varme er på vej. Det er også det der forventes fra verdens ældste forlystelsespark, som mod sæson 2024 ser optimistisk på de næste måneder over sommeren. Ole Andersen, adm. direktør for Bakken:

”Der var for Bakken i sidste sæson mange rekorder vejrmæssigt, blandt andet den vådeste juli i 100 år. På trods af det lavede Bakken et bedre resultat end året før, faktisk det 4. bedste nogensinde med 1,875 mio. gæster med et fantastisk forår. Vi regner ikke med samme våde vejr i denne sæson, så vi ser ret optimistisk på de næste måneder, for vi kan mærke og se på tallene, at danskerne bare vil ud og hygge sig og have det sjovt.”

 

Læs pressemeddelelsen her

Bakken

Bakken forventer stort boom i efterårsferien

Stor udvidelse af efteråret på Bakken!

En stor horror attraktion, et nyt Onkel Reje Halloween show og en ekstra weekend til alle herlighederne. Bakken udvider årets efterårsferie markant.

 

 

Læs mere!

Udsendelse

5. oktober 2023

Tema

Efterårsferie, Halloween, Børneunderholdning

Item 3

Skriv til Ulrik Nissen; ulrik@bakken.dk

Bakken

Bakken åbner sin 441. sæson med Bodil Jørgensen som æresgæst

Nu går Bakken ind i sin 441. sæson, og forventer endnu en forrygende år, og som traditionen byder, blev der festligt åbnet af gøglerne fra Zirkus, Pjerrot, direktør Ole Andersen og ikke mindst skuespiller Bodil Jørgensen, som for første gang optræder på Bakken i Cirkusrevyen.

 

Pressemeddelelse: Bakken åbner sin 441. sæson med Bodil Jørgensen som æresgæst.

Udsendelse

31. marts 2023

Tema

Åbning, ny sæson, Bodil Jørgensen

Kontakt

Adm. Direktør, Ole Andersen 
Send mail til Ole@bakken.dk

Kommicel chef, Ulrik Nissen 
Send mail til ulrik@bakken.dk

Bakken

Bakken løfter sløret for nyrenoveret rutsjebane

Større renoveringsprojekt fejret med rejsegilde

Bakken, den ældste forlystelsespark i verden, har annonceret afslutningen på den første del af et større renoveringsprojekt på sin ikoniske trærutsjbane. Den historiske rutsjebane har gennemgået en større renovering, mens den stadig bevarer sin klassiske charme.

 

Pressemeddelelse: Bakken løfter sløret for nyrenoveret rutsjebane

Bakken

Stor succes med Ukrainedag

Knapt 2000 ukrainske børn og unge fandt smilet frem på Bakken.

På en tragisk baggrund åbnede Bakken torsdag op for ukrainske børn og unge med familier, hvor glæde, smil satte minder fra en forfærdigelig tid på pause. Bakken selv blev lidt overrasket over hvor mange der havde fundet vej til Bakken.

Ole Andersen, adm. direktør på Bakken:

Vi havde åbnet så alle ukrainske børn og unge med familier kunne komme forbi Bakken og få et turbånd på, opleve vores forlystelser og generelt få en sjov dag på Bakken. Der kom knapt 2000 – vi havde måske regnet med 1/3 af det. Derfor er vi ekstra glade for at så mange fandt vej, som vi kunne give en god oplevelse.

 

Pressemeddelelse: Ukrainedag var en succes

Bakken

Nyhed! Bakken åbner ny legeplads

Den 24. maj åbner Bakken hen splinterny legeplads på Bakken, vi kalder MiniBakken.

Den nye MiniBakken legeplads er placeret i hjertet af Bakken, i den gamle såkaldte Nisseskov bag Rutschebanen, og er bygget i naturmaterialer med alle sikkerhedsforanstaltninger der skal til, selv i det 9 meter høje tårn der er tilknytte legepladsen. Den er specialdesignet til Bakken og er helt unik, også i de temaer der ligger i selve opbygningen.

Ole Andersen, adm. direktør på Bakken:
Netop ved at kalde legepladsen MiniBakken er jo fordi børnene får en smagsprøve af Bakken på et koncentreret område. Vi forventer naturligt der kommer mange lokale, og dermed har vi en masse nye unge gæster, som stille og roligt vænner sig til Bakken. Vi er ret overbeviste om den vil være meget populær.

 

Pressemeddelelse: Nyhed! Nu åbner MiniBakken

Udsendelse

17. maj 2022

Tema

Nyhed, legeplads

Kontakt

Adm. Direktør, Ole Andersen
ole@bakken.dk

Bakken

90 års fødselsdag

Bakkens gamle dame fylder rundt d. 16. maj!

Den største attraktion i verdens ældste forlystelsespark fødselsdag – Den gamle dame (som Bakkens medarbejdere kalder den) Rutschebanen fylder 90 år, og det trækker en enorm opmærksomhed til Bakken – også internationalt.

Ole Andersen, adm. direktør på Bakken:
Jamen vi har jo fra over et år tilbage haft henvendelser fra hele verden, og udover vi er verdens ældste forlystelsespark, så er vores gode gamle rutschebane en meget elsket og nostalgisk forlystelse, der har en stor interesseflade hos vores gæster og venner af Bakken.

 

Pressemeddelelse: Bakkens Rutschebane fylder 90 år

Udsendelse

12. maj 2022

Tema

Fødselsdag, forlystelse, fejring

Kontakt

Adm. Direktør, Ole Andersen 
Ole@bakken.dk

Bakken

Bakken tilslutter sig Solsikkeprogrammet

Bakken sætter fokus på inklusion og tilgængelighed for personer med usynlige handicap.

Personer med usynlige handicap, der besøger verdens ældste forlystelsespark, Bakken, kan fra 29. april bære Solsikkesnoren, hvis de ønsker at signalere til medarbejdere og øvrige gæster, at der kan være behov for ekstra tid, tålmodighed eller hjælp.

Bakken tilslutter sig derfor Solsikkeprogrammet, hvilket betyder, at de træner medarbejderne, så de ved, hvad et usynligt handicap er, hvad Solsikkesnoren betyder, og hvordan man bedst møder en person, der har valgt at bære Solsikken. Bakken vil også over for gæsterne generelt kommunikere, hvad Solsikken er, for at skabe forståelse for hvad man som gæst kan gøre for at skabe en mere inkluderende forlystelsespark med plads til alle.

 

Pressemeddelelse: Bakken tilslutter sig Solsikkeprogrammet

Udsendelse

29. april 2022

Tema

Nyt tiltag, usynligt handicap

Kontakt

Bakken
Adm. Direktør, Ole Andersen 
Send mail til Ole@bakken.dk

Videnscenter om Handicap
Centerchef, Dorte Nørregaard 
Tlf. 4092 2764

Bakken

Bakken sætter turbo på innovationen …

Øllehatten på Bakken er til den glade ølentusiast eller den sjove firmaudflugt

akken har det sidste halve års tid introduceret de normale klassiske tiltag som ny app, digitalisering af informationsstruktur og optimering af webshop, men det er produkterne – som det altid er på Bakken – der leverer det anderledes og sjove på. Bakken lancerer nu bl.a. Øllehatten!

 

Pressemeddelelse: Øllehatten på Bakken

Udsendelse

28. april 2022

Tema

Nyt tiltag, produkt, innovation

Kontakt

Bakken 
Kommerciel Chef, Ulrik Nissen
Mail: Ulrik@Bakken.dk

Bakken

A/S Dyrehavsbakken får nyt bestyrelsesmedlem

Kasper Sierslev træder ind i bestyrelsen for A/S Dyrehavsbakken

Bakken styrker sin ledelse med branding-, digitale- og contentbaserede kompetencer, når Kasper Sierslev indtræder i A/S Dyrehavsbakkens bestyrelse. Kasper Sierslev er Chief Operation Officer i ZUPA ZITE og en efterspurgt foredragsholder og forfatter til bestselleren ”Moving In-House. Kasper har stor erfaring internationalt samt arbejde for nogle af Danmarks stærkeste brands og virksomheder.

 

Pressemeddelelse: Nyt bestyrelsesmedlem for A/S Dyrehavsbakken

Udsendelse

5. april 2022

Tema

Nyhed, bestyrelse

Kontakt

Adm. Direktør, Ole Andersen 
Ole@bakken.dk

Bakken

Bakken går ind i kampen mod ensomhed!

- Støtter 30 organisationer og samler partner-netværk

Bakken har altid hjulpet og støttet masser af projekter, der hjælper forskellige samfundsgrupper, det kommer vi stadig til at gøre. Dog indtræder Bakken nu med en mærkbar indsats i kampen mod ensomhed med et nyt initiativ.

Pressemeddelelse: Bakken bekæmper ensomhed

Udsendelse

21. december 2021

Tema

Kampen mod ensomhed, event, tltag

Kontakt

Kommerciel Chef, Ulrik Nissen 
Send mail til presse@bakken.dk

Oplevelser på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE