Unge_gaderne_stemning_solglimt.jpg

Kampen mod ensomhed

Bakken bekæmper ensomhed!

Bakkens kamp mod ensomhed

Verdens ældste forlystelsespark bekæmper ensomhed

Ensomhed rammer alle

Ensomhed er en følelse, der opstår, når et menneske ikke får opfyldt sit sociale behov. Det er beregnet at ca. en halv million danskere oplever følelsen af ensomhed - og heraf er de 220.000 unge mennesker mellem 16-25 år. 

Især de unge er ensomme

Ensomhed er i dag en folkesygdom i Danmark. Faktisk føler 22% af de unge i Danmark mellem 16-25 år sig ofte eller altid ensomme. Denne følelse kan risikere at få alvorlige konsekvenser for den unge, da langvarig ensomhed kan føre til selvskade, angst, depression og selvmordstanker. 

Vi har alle brug for relationer til at opfylde vores sociale behov og få følelser som ensomhed ud af kroppen. Nogle unge har udelukkende brug for en eller to gode venner, mens andre har behov for at være en del af en større gruppe.

De perfekte rammer

Bakken er et synonym for fællesskab, hvor der er plads til alle. Her er friheden til at være - og rammerne leverer lys til krop, sjæl og forstand. 

Der kommer mange unge gennem verdens ældste forlystelsespark årligt, og for en kort stund skaber vi det modsatte af ensomhed: Et trygt rum i fantastiske rammer, hvor de sociale behov bliver opfyldt! 

Vores kamp

På Bakken har vi udarbejdet en masse spændende projekter i Kampen mod ensomhed, som har til formål at hjælpe unge, med at komme ud af den dårlige spiral og tilbage på rette kurs.

I samarbejde med vores mange partnere, har vi udviklet projektet, som byder på flere events og aktiviteter, der skal bekæmpe ensomheden.

(Kilde: Ventilen)

Ole Andersen glæder sig til at have et så ikonisk sted som Bakken som arbejdsplads..jpg

"Det har ligget os meget på hjertet at netop dette projekt, var det der skulle forankres som en strategi og med organisationer og partnere, der virkelig tager fat om problemet. Det er også et naturligt valg, for Bakken er alt andet end ensomhed."

Ole Andersen

Administrerende Direktør

Kalle Velkommen Bakken

”I opbygningsfasen har vi allerede fra store virksomheder oplevet en markant interesse og det er vi glade for. Men det viser også alvoren i at gøre noget ved dette problem.”

Ulrik Nissen

Kommerciel Chef

Vi støtter

Bakken_logo_Ensomhedspuljen_merehvid.jpg

Bakkens Tiltag

For bedst muligt at bekæmpe ensomheden, har Bakken oprettet Bakkens Ensomhedspulje, som er en pengepulje, der benyttes til donationer og tiltag i kampen mod ensomhed i Danmark. 

Bakkens pressemeddelelser

Bakken

Bakken går ind i kampen mod ensomhed

– støtter 3 organisationer og samler partner-netværk.

Bakken har altid hjulpet og støttet masser af projekter, der hjælper forskellige samfundsgrupper, det kommer vi stadig til at gøre. Dog indtræder Bakken nu med en mærkbar indsats i kampen mod ensomhed med et nyt initiativ.

Pressemeddelelse: Bakken bekæmper ensomhed

Udsendelse

21. december 2021

Tema

Kampen mod ensomhed, nyt tiltag, samarbejde

Kontakt

Kommerciel Chef, Ulrik Nissen
For kontakt, presse@bakken.dk 

Ofte stillede spørgsmål

Bakken træder ind i kampen mod ensomhed, da alt for mange danskere og deriblandt de unge føler sig ensomme for ofte. Dyrehavsbakken har de perfekte rammer og muligheder, for at lave sociale event, som skal forebygge følelsen af ensomhed - og derfor føler vi en pligt for netop, at skabe disse arrangementer, så vi formindsker ensomhed i Danmark! 

Vi kan aldrig være for mange, der bekæmper ensomhed i Danmark! Derfor skal du eller din virksomhed være velkommen i kampen. 

Kontakt os gerne med hvem du/I er og hvordan du/I kan støtte projektet. Skriv en mail til Bakken@Bakken.dk.

Vi glæder os til, at starte en dialog med jer :)  

Bakken bekæmper ensomhed med to konkrete tiltag: Sociale arrangementer og Bakkens Ensomhedspulje. 

Bakken planlægger og afvikler flere sociale arrangementer for år 2022, som har til formål at bekæmpe ensomhed i Danmark. Rammerne for disse arrangementer skal indbyde til socialt samvær imellem de mange deltagende Bakkengæster, så de får opfyldt de sociale behov i verdens ældste forlystelsespark.

Bakkens Ensomhedspulje er oprette med det klare formål, at indsamle penge, som doneres til kampen mod ensomhed i Danmark.  

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE