Bakkens sjove forlystelser og spil giver med garanti en sjov dag for hele familien

Bakkens forlystelser og spil

33 kørende forlystelser og 35 sjove spil for hele familien

Højdeguide og kontantpriser

Sjove forlystelser

Bakkens forlystelser

Ude i Dyrehaven nord for København finder du Dyrehavsbakken – verdens ældste forlystelsespark. Hvis du spørger os, har vi de bedste og sjoveste forlystelser i Danmark. Vi har alt fra de helt vilde til de små og børnevenlige forlystelser. Så hvad end du er til sus i maven, vandpjask eller vind i håret, er der en forlystelse for dig på Bakken.

Find de forlystelser, som passer til dig

Er du til højder, fart, gys, hygge og vand, er Bakken den rette forlystelsespark på Sjælland for dig! Med hele 33 kørende forlystelser samt 50 forskellige spil og spillehaller er Bakken den forlystelsespark i Danmark med flest forlystelser. Udover fart og spænding i forlystelserne kan du dyste mod venner og familie i alle de mange spil og spillehaller. På Bakken kan du prøve alt fra børnekarruseller til thrill rides – så uanset om du er stor eller lille, er der garanti for en sjov oplevelse. 

Bakken Forlystelse Tornadoen Gruppe Unge Forlystelser Nordsjaelland

For de ekstra fartglade

Er du glad for fart, spænding og action, er Bakken en forlystelsespark efter din smag! I flere af forlystelserne kan du nemlig give den fuld gas og få et adrenalinkick ud over det sædvanlige. Nyd udsigten over Bakken i 30 meters højde med en tur i TårnGyset. Er du frygtløs, når det gælder hastighed, så skal du prøve den gamle rutsjebane. Udfordr dine venner eller familie i SkyRollerens spin eller bliv drejet rundt på hovedet i SuperNova.

For de fartglade
Bakken Forlystelse Rodeobanen Unge Stemning Forlystelser

For hele familien

Skal du på tur med hele familien i København, er Bakken et must! Vi har sjove og nostalgiske forlystelser, der passer til alle aldre og generationer i familien. Bakkens ældste og mest populære forlystelse er Rutschebanen, som siden 1932 har givet millioner af gæster kilden i maven. I Hurlumhej bevæger du dig rundt blandt skæve og bevægelige trapper og blinkende lys. Med en tur i Radiobilerne kan hele familien endelig få kåret den bedste og værste bilist, og Kaffekopperne vil sætte selv den sejeste på en rundtosset prøve.

Bakken Forlystelse Mariehoenen Unge Grin Forlystelser

For de mindste i familien

Vi har 11 hyggelige og børnevenlige forlystelser. Verdens ældste forlystelsespark tager nemt det høje tempo ud af jeres travle hverdag. Få et lille sus i maven med en tur i BakkeEkspressen og nyd udsigten fra toppen af det 8 meter høje børnepariserhjul. Mariehønen ligger lige ved Bakkens indgang. Her kan børnene vinke til forældre fra den lille udsigtspost. Så frem med kameraet og tag et billede! Rejs ud i Bakkens gader og stræder med Det Lille Tog. Herfra kan I nyde udsigten til Bakkens mange forlystelser og restauranter – og måske få en idé til, hvor frokosten eller middagen skal spises senere.

For de mindste
Bakken Mad I Lae Burger

Gratis entré på Bakken

Der er altid gratis adgang til Bakken – også til vores store udvalg af spændende underholdning. Du skal derfor kun betale for turbånd eller billetter, hvis du skal prøve forlystelserne.

Turbånd til alle Bakkens forlystelser

Turbånd, turpas, armbånd – ja, kært barn har mange navne. Bakkens turbånd giver dig adgang til alle parkens forlystelser hele dagen. Med et turbånd om armen er det hurtigt og nemt at hoppe ombord i de sjove forlystelser. I skal hverken tænke på kontanter, billetter, MobilePay eller Dankort.

Turbåndet koster 329 kr. ved køb i Bakkens Salg og Information. Melder du dig ind i vores medlemsklub MitBakken, og køber dit turbånd online i webshoppen, kan du spare op til 50 kr. pr. turbånd.

MiniTurbånd til alle børneforlystelser på Bakken

Med et MiniTurbånd får familiens mindste medlemmer adgang til Bakkens 11 småbørnsforlystelser. MiniTurbånd er til de børn, der er under 115 cm høje (inklusiv sko). Prisen på et MiniTurbånd er 229 kr. ved køb på Bakken. Melder du dig ind i MitBakken og køber turbånd online i vores webshop, kan du spare op til 50 kr. pr. turbånd – også på MiniTurbånd.

Spar penge om onsdagen på Bakken

Alle onsdage på Bakken er ekstra sjove for både børn og voksne, og derfor kalder vi det PjerrotOnsdag. På de billige onsdage kan du og hele familien prøve Bakkens kørende forlystelser til en reduceret pris, når du betaler kontant ved de forskellige forlystelser. Læg vejen forbi verdens ældste forlystelsespark om onsdagen, hvor der kan spares masser af penge.

Få mest ud af dagen på Bakken: Planlæg dit besøg

Det er nemt at planlægge en sjov dag på Bakken. Kommer du og familien med tog, ligger Klampenborg St. blot 800 meter fra indgangen. Tager I i stedet bilen, kan I nemt og billigt parkere på Bakkens parkeringsplads, som også er placeret et stenkast fra indgangen. Har I brug for at leje en trækvogn eller kørestol, så henvend jer blot i Bakkens Salg og Information. Det bliver ikke nemmere – og vi glæder os til at byde dig velkommen til verdens ældste forlystelsespark. Få det meste ud af din dag på Bakken! Tjek vores åbningstider her.

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

En betalende handicappet gæst kan uden beregning få en nødvendig voksen ledsager (+ 15 år) med i Bakkens forlystelser.

Sådan fungerer det med turbånd i Bakkens forlystelser:
- Turbånd til Bakkens forlystelser købes i Bakkens Salg og Information
- Ved køb af turbånd til en handicappet gæst, påsættes derudover et ekstra ledsagerturbånd
- Ledsagerturbåndet er gratis
- Ledsagerturbåndet sættes altid på den handicappedes arm

Sådan fungerer det med kuponer eller kontant betaling i Bakkens forlystelser:
- Den handicappede betaler fuld pris for turen - enten ved kontant betaling eller ved brug af humørkuponer
- En handicapledsager kan uden beregning afhente et Bakkens Ledsagerkort i Bakkens Salg og Information
- Bakkens Ledsagerkort giver gratis adgang for den handicappedes ledsager i forlystelserne
- Bakkens Ledsagerkort kan kun benyttes sammen med en betalende handicappet gæst

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE