Børn der spiller og har det sjovt på Bakken

Konfirmation

Hold den store dag med familie og venner på Bakken

Hold konfirmationsfesten på Bakken

Har du en datter eller en søn der snart træder ind i de voksnes rækker, og som skal fejres med et brag af en konfirmationsfest? Så står vi klar til at hjælpe med at få arrangeret en konfirmationsfest på en restauranter.

Vi har mere end 23 hyggelige restauranter, som alle har deres forskellige særpræg, derfor er mulighederne mange i henhold til hvilke ønsker og behov I har til jeres konfirmationsfest.

Maden til konfirmationen – buffet eller menu?

Hvis I vælger at afholde konfirmationsfesten på Bakken, kan i se frem til en dejlig dag med god og lækker mad. Start festen med at byde gæsterne velkommen med velkomstdrink og hygge. Når det kommer til maden, hjælper vi jer gerne med at sammensætte en 2 eller 3 retters menu med evt. vinmenu eller drikkevare ad. libitum såfremt I ønsker det. Hvis I ikke vil have servering ved bordene, er det ligeledes muligt, at bestille stor buffet i stedet.

Unikke lokaler i Dyrehaven

En konfirmationsdag er en stor dag, hvorfor den også skal fejres med manér og et sted hvor der er plads til have det sjovt. Bakkens mange forskellige restauranter tilbyder lokaler i verdens ældste forlystelsespark med udsigt til den smukke natur i Dyrehaven. Vores restauranter har lokaler til alt mellem 50 og 600 mennesker og med stor variation.

Gratis entre og 32 kørende forlystelser

På Bakken er der altid gratis entré og efter den store fest er rig mulighed for at komme ud og have det sjov. Ude på Bakken venter sjove spil, humørfyldte barer, 32 kørende forlystelser og skøn underholdning for både store og små.

Hold Blå Mandag på Bakken

Skal der være masser af fart og spænding over din blå mandag med vennerne, skal I tage på Bakken! Bakken er Danmarks sjoveste forlystelsespark, hvor du og vennerne kan slå jer løs i 32 vilde forlystelser. Der er gratis entré, og som konfirmand får du selvfølgelig en helt speciel rabat på dit turbånd til din blå mandag. Nemlig kun 135 kr.

Læs meget mere om Blå Mandag her

Andre arrangementer

Bakken Pub Bar Malmoekroen 25eren Gruppe Voksen Stemning Spil

Ikke nogen pakke der passer til jer?

Få et overblik over alle de fantastiske ting I kan lave på Bakken og sammensæt selv jeres egen dag. Mulighederne er mange og sjove på Bakken!

Sammensæt din egen pakke
Kapervognstur i Dyrehaven med familien

Brug for hjælp?

Er du opsat på at arrangere et super vellykket firmaarrangement, så kan Bakkens Salgsafdeling hjælpe dig. Bakkens Salgsafdeling hjælper grupper på mere end 10 personer.

Ring til os på: 3996 2090
Skriv til os på: fest@bakken.dk

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

I Bakkens Salgsafdeling tager vi os af grupper på min. 10 personer.

Du kan ringe til os på alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00 på telefon: 3996 2090

Eller skrive til os på: fest@bakken.dk

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE