Kollegaer der skåler og har en sjov teambuilding dag i København.

Teambuilding på Bakken

Prøv en anderledes teambuilding-dag i verdens ældste forlystelsespark!

Vores bedste teambuilding-idéer

På Bakken finder I uformelle rammer for alternativ teambuilding, og vi har masser af gode teambuilding-idéer at vælge imellem. Afholder I et møde i Nordsjælland eller omkring København, er det en oplagt mulighed for at aktivere mødebudskaberne og lære hinanden – og Bakken – bedre at kende inden eller efter jeres møde.

Teambuilding aktiviteter

På Bakken har vi teambuilding-aktiviteter til alle slags firmaer og andre grupper. Hvis I mangler inspiration og idéer til jeres næste teambuilding-dag, så se her. Vi har noget til de spillelystne, udendørsmenneskerne, de historieinteresserede – og dem med et godt madhjerte, naturligvis

5-kamp: En populær teambuilding-aktivitet

Bakkens 5-kamp er en holdaktivitet, hvor I kæmper mod hinanden i fem forskellige spil på Bakken. Perfekt til en sjov teambuilding-dag! Alle kan deltage i konkurrencerne – højde, drøjde, sommerkjoler og højhælede sko er ingen hindring. Slip det indre barn fri, og giv resten af teamet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Find de discipliner, som du og din gruppe kan dyste i.

Tag ud i Dyrehaven
Ønsker I teambuilding i det grønne, tilbyder Bakkens mange restauranter et væld af picnickurve og skovtursmenuer. Nyd en dag i Danmarks største, smukkeste og grønneste festlokale! Start dagen med en klassisk hestevognstur gennem den smukke Dyrehave. Stil sulten med en lækker picnickurv, og dyst mod hinanden i rundbold eller kongespil.

I kan også komme på en dyrehavequiz, som bringer jer igennem Dyrehavens smukke natur. Her dyster holdene i viden om dyrehaven og Bakken, mens I begiver jer rundt i de skønne omgivelser. I kan være heldige at møde en stor flok rådyr på stierne. Find dyrehavequizzen her og svarene her.

Rundvisning – i verdens ældste forlystelsespark

Oplev en historisk rundvisning med teltholder Jørn Sigurdsson. Turen fører jer gennem den gamle forlystelsespark, hvor I vil blive indviet i de mange historier og anekdoter og den kulturarv, der knytter sig til Dyrehavsbakken.
Hør den fantastiske fortælling om, hvordan Bakken opstod helt tilbage i 1583, hvordan Pjerrot pludselig indfandt sig i starten af 1800-tallet, den legendariske Professor Tribini og om mange andre sjove personligheder og historier om og fra verdens ældste forlystelsespark.

Oplev den fantastiske stemning fra Matador

Den danske folkekære serie Matador har fået sin helt egen by på Bakken – Korsbæk på Bakken. Bliv vist rundt af en kyndig guide, oplev interiørerne i stuerne, og hør sjove historier om både Matador og Korsbæks tilblivelse. Rundvisningen fører jer igennem alle de velkendte scenarier fra serien, og oplevelsen bliver fuldendt af den gode mad, skuespil og sceneri i Korsbæk på Bakken. Et hyggeligt og underholdende afbræk på en teambuilding-dag, der giver masser at snakke om efterfølgende.

ØLTOUR - Anderledes ølsmagning

Bakkens ØLTOUR er for alle, der nyder en kold øl og en god oplevelse. ØLTOURen er en form for pubcrawl eller ølsmagning, hvor hver beværtning byder velkommen med deres favorit specialøl.

Læs mere om beværtningerne her.

Øllet skænkes i det personlige ølglas med logo, som I kan tage med hjem. I bestemmer selv farten og rækkefølgen. Et perfekt samlingspunkt for hele selskabet, både før og efter en lækker middag.

Uden mad og drikke … Teambuilding med fantastisk forplejning

Udvalget blandt de hele 23 forskellige spisesteder er varieret – og det samme er prisniveauet. Det er derfor oplagt at spise på Bakken på jeres teambuilding-dag. Ønsker I lækker mad og en skøn atmosfære, der emmer af nostalgi og historie, har Bakken en restaurant, der passer til jeres ønske.

Inviter dine kolleger eller forretningsforbindelser på en hyggelig madoplevelse i uformelle omgivelser. Søger du en hyggelig restaurant i Nordsjælland eller spisesteder i København, er Bakken et nemt og sjovt alternativ. Hvad end det gælder den lille sult eller et større selskab, er der et spisested, der matcher jeres smag og pengepung.

Relaterede arrangementer

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE