Planlæg årets firmatur - på Bakken får du og kollegaerne en dag, I sent vil glemme!

Tag på skovtur med kollegerne

Festen starter på Bakken - Danmarks grønneste og sjoveste festlokale!

På firmaskovtur med kollegaerne

Byd dine gæster velkommen med en klassisk hestevognstur gennem den smukke Dyrehave, stil sulten med en lækker picnickurv og dyst mod hinanden i rundbold eller kongespil. Mulighederne er mange i verdens ældste forlystelsespark.

Spis picnickurven i det fri

For at skabe den helt perfekte skovtur skal der en god picnickurv til. Bakkens restauranter laver lækre picnickurve med alverdens fyld. Her er altid mulighed for at alle bliver mætte. Skal det være hjemmelavet tærte og kartoffelsalat, en lækker tapas anretning eller store saftige burgere til alle. Med alle vores picnickurve følger der service med, så det skal I ikke tænke på. Der kan selvfølgelig også købes drikkevarer, som øl, sodavand og vin til. 

Find den picnickurv, der passer til din dag i det grønne.

Aktiviteter i det grønne

Lad firmaskovturen starte med en tur i hestevogn gennem den smukke Dyrehave. Der er både mulighed for at høre om Dyrehavens historie eller nyde en velkomstdrink, mens I bliver kørt rundt i de skønne omgivelser. På turen kan I også være heldige at møde en stor flok dådyr på stierne.

 

Skal der laves venskabelige konkurrencer, så kan I spille en omgang rundbold eller kongespil. Her har du muligheden for at udfordre og dyste mod kollegaerne. I kan også komme på en dyrehavequiz, som bringer jer igennem Dyrehavens smukke natur. Her dyster holdene i viden om dyrehaven og Bakken, mens I begiver jer rundt i Dyrehaven.

Altid fri entre til Bakken

Bakken er en åben park, der ligger midt i den skønne Dyrehave. Her er altid gratis entré, så der er ingen ekstra omkostninger forbundet med at besøge Bakken enten før eller efter jeres skovtur. Bakken byder på hele 32 kørende forlystelser, 46 sjove spil og 5 spillehaller, så der er noget for alle aldre. Her er rutsjebaner, karruseller, radiobiler og meget mere, så du kan være sikker på, at et firmaarrangement er sjovest på Bakken.

Hobbitten_Imagebillede.jpg

Oplev Hobbitten i Ulvedalene

Eventyret begynder lige om lidt.. I sommeren 2020 vil Ulvedalene blive forvandlet til et eventyrligt landskab fyldt med hobbitter, drager heltemodige gerninger, kæmpe trolde, elvere og masser af familievenlig action på den helt store klinge.

Teater i Ulvedalene
Dyrehaven_picnic_spil.jpg

Brug for hjælp?

Er du opsat på at arrangere et super vellykket firmaarrangement, så kan Bakkens Salgsafdeling hjælpe dig. Bakkens Salgsafdeling hjælper grupper på mere end 10 personer.

Ring til os på: 3996 2090
Skriv til os på: fest@bakken.dk

Relaterede arrangementer

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

I Bakkens Salgsafdeling tager vi os af grupper på min. 10 personer.

Du kan ringe til os på alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00 på telefon: 3996 2090

Eller skrive til os på: fest@bakken.dk

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE