Planlæg årets firmatur - på Bakken får du og kollegaerne en dag, I sent vil glemme!

Tag på skovtur med kollegerne

Festen starter på Bakken - Danmarks grønneste og sjoveste festlokale!

På firmaskovtur med kollegaerne

Byd dine gæster velkommen med en klassisk hestevognstur gennem den smukke Dyrehave, stil sulten med en lækker picnickurv og dyst mod hinanden i rundbold eller kongespil. Mulighederne er mange i verdens ældste forlystelsespark.

Spis picnickurven i det fri

For at skabe den helt perfekte skovtur skal der en god picnickurv til. Bakkens restauranter laver lækre picnickurve med alverdens fyld. Her er altid mulighed for at alle bliver mætte. Skal det være hjemmelavet tærte og kartoffelsalat, en lækker tapas anretning eller store saftige burgere til alle. Med alle vores picnickurve følger der service med, så det skal i ikke tænke på. Der kan selvfølgelig også købes drikkevare, som øl, sodavand og vin til. 

Find den picnickurv, der passer til din dag i det grønne.

Aktiviteter i det grønne

Lad firmaskovturen starte med en tur i hestevogn gennem den smukke Dyrehave. Der er både mulighed for at høre om Dyrehavens historie eller nyde en velkomstdrink, mens I bliver kørt rundt i de skønne omgivelser. På turen kan I også være heldige at møde en stor flok rådyr på stierne.

Skal der laves venskabelige konkurrencer, så der kan i spille om omgang rundbold eller kongespil. Her har du muligheden for at udfordre og dyste mod kollegaerne. I kan også komme på en dyrehavequiz som bringer jer igennem Dyrehavens smukke natur. Her dyster holdene i viden om dyrehaven og Bakken, mens I begiver jer rundt i Dyrehaven

 

Kombiner skovturen med storslået teater i Ulvedalene

Hvert andet år sætter det Kongelige teater en udendørs forestilling op i Ulvedalene. I sommeren 2018 spilles det storslåede vikinge-eventyr Røde orm. Forestillingen spilles fra d. 23.05.2018 til d. 30.06.2018. Det er en oplagt mulighed at kombinere jeres firmaskovtur med en tur i Ulvedalene efter. Picnickurvene kan også tages med i Ulvedalene og spises inden forestillingen.

Vikinge-eposset er fortællingen om mænd med stort M, der slås, smadrer, drikker og ler, bagstræberiske magtkampe og ubrydeligt sammenhold fuld af humoristisk mandehørm, der leder tankerne hen på filmdramaer som Ringenes Herre og Game of Thrones.

Altid fri entre til Bakken

Bakken er en åben park, der ligger midt i den skønne Dyrehave. Her er altid gratis entré, så der er ingen ekstra omkostninger forbundet med et besøge Bakken enten før eller efter jeres skovtur. Bakken byder på hele 32 kørende forlystelser, 46 sjove spil og 5 spillehaller, så der er noget for alle aldre. Her er rutsjebaner, karruseller, radiobiler og meget mere, så du kan være sikker på, at der er sjovest på Bakken.

Relateret arrangementer

Bakken Restaurant Grill Boefhus Gruppe Voksen Stemning Spisesteder koebenhavn

Brug for hjælp?

Er du opsat på at arrangere et super vellykket firmaarrangement, så kan Bakkens Salgsafdeling hjælpe dig. Bakkens Salgsafdeling hjælper grupper på mere end 10 personer.

Ring til os på: 3996 2090
Skriv til os på: fest@bakken.dk

Det er nemt og hurtigt at komme til Bakken. Tag toget eller bilen og parker lige ved indgangen!

Tag toget til Dyrehaven

S-togslinje C går helt til Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur, så er I på Bakken. Øresundstoget stopper også ved Klampenborg station. Derudover har Bakken en stor parkeringsplads lige ved døren. Det er med andre ord nemt at komme til Bakken, hvad end I har en kørelejlighed, eller I tager offentlig transport.

Planlæg dit besøg

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

I Bakkens Salgsafdeling tager vi os af grupper på min. 10 personer.

Du kan ringe til os på alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00 på telefon: 3996 2090

Eller skrive til os på: fest@bakken.dk

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb online og spar 50 DKK. KØB ONLINE