Bakken Forlystelse Mine Train Ulven Gruppe Ung Fart Stemning

Fart over feltet

Sus i maven og vind i håret med Bakkens sjove forlystelser

Guide til forlystelser Køb turbånd i dag

Årets store nyheder!

Bakken Forlystelser Børneforlystelse Frøen Pige Børn

Guide til forlystelser

Hvor høj skal du være for at prøve tornadoen? Hvad er kontantprisen i børneforlystelserne? Hvor mange humørkort skal jeg bruge for en tur i Polyppen? Få svar på alle spørgsmål vedrørende forlystelserne og deres priser her i oversigten.

Guide til forlystelser

Alle Bakkens forlystelser

Bakkens guide til forlystelser - Hvor gammel og hvor høj skal du være?
Bakken Forlystelse Tornadoen Gruppe Unge Forlystelser Nordsjaelland

For de fartglade

Er du glad for masser af fart, action og spænding, er Bakken lige noget for dig! Her kan du give den fuld gas og få et adrenalinkick ud over det sædvanlige. Nyd udsigten over Bakken i 30 meters højde med en tur i TårnGyset. Er du frygtløs, når det gælder hastighed, er en tur i den gamle rutschebane et sikkert hit! Eller måske skal du udfordre dine venner eller familie i SkyRollerens spin eller bliv drejet rundt højt oppe i SuperNova

Bakken Forlystelse Mariehoenen Familie Unge Grin

Med familien på tur

Skal du på tur med hele familien i København, er Bakken et must! Vi har sjove og nostalgiske forlystelser, der passer til alle aldre og generationer i familien. I Hurlumhej bevæger du dig rundt blandt skæve og bevægelige trapper og blinkende lys. Med en tur i Radiobilerne kan hele familien endelig få kåret den bedste og værste bilist, og Kaffekopperne vil sætte selv den sejeste på en rundtosset prøve.  

Sjove rutschebaner og karruseller

Er du til højder, fart, gys, hygge og vand, er Bakken den rette forlystelsespark på Sjælland for dig!

32 sjove forlystelser

Med hele 32 kørende forlystelser samt spil og spillehaller er Bakken den forlystelsespark i Danmark med flest forlystelser. Udover de mange kørende forlystelser finder du som sagt et stort og bredt udvalg af sjove spil og spillehaller, hvor du kan dyste mod dine venner, familie og kolleger. På Bakken kan du prøve alt fra børnekarruseller til thrill rides – så uanset om du er stor eller lille, er der garanti for en sjov oplevelse.

Forlystelser for de mindste

Vi har 11 hyggelige forlystelser til de små i familien. Verdens ældste forlystelsespark tager nemt det høje tempo ud af jeres travle hverdag. Få et lille sus i maven med en tur i Børnepariserhjulet, hvorfra du og de mindste kan nyde udsigten fra toppen af det 8 meter høje pariserhjul. Mariehønen ligger lige ved Bakkens indgang. Her kan børnene vinke til forældre fra den lille udsigtspost. Så frem med kameraet og tag et billede! 

Gratis indgang på Bakken

Der er altid gratis entré på Bakken – også til vores store udvalg af spændende underholdning. Du skal derfor kun betale for turbånd eller billetter, hvis du skal prøve forlystelserne.

Turbånd til alle Bakkens forlystelser

Turbånd, turpas, armbånd – ja, kært barn har mange navne. Bakkens turbånd giver dig adgang til alle parkens forlystelser hele dagen. Log ind eller meld dig ind i MitBakken og spar op til 50 kr. pr. turbånd ved køb i vores webshop. 

Guide til forlystelser
Hvor høj og hvor gammel skal du være, for at prøve Bakkens sjove forlystelser?

To nye forlystelser i 2021!

Sæson 2021 bliver et ekstra spændende år på Bakken, hvis du er vild med forlystelser. Hele 2 nye store forlystelser står nemlig klar til sæsonen. Tidsmaskinen inviterer hele familien på en mavekildende tur, når de mange vogne suser rundt mellem hinanden i adskillige meters højde. Og kan du slet ikke få nok at de vildeste af forlystelserne, så skal du glæde dig til vores ANDEN nye forlystelse: Græshoppen. Græshoppen er for de virkelig fartglade. Her bliver du kastet rundt på må og få, mens alting bliver vendt op og ned.

Bakken Mad Roede Port Club Sandwich

Spis en lækker middag

På Bakken finder du flere end 25 forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker frokost eller middag i det grønne. De mange spisesteder i verdens ældste forlystelsespark emmer af nostalgi og hygge. Nyd en lækker burger, en sprød pizza eller gå på opdagelse i de mange og store buffetter. Velbekomme!

Mad og Drikke på Bakken
Bakkens 5-kamp er en af de sjoveste aktiviteter for dig og din gruppe

Bakkens 5-kamp

Giv dine venner, familie eller kollegaer kamp til stregen i femkamp! Nu kan du endelig få afgjort, hvem der har det bedste boldøje. Køb Bakkens 5-kamp forud for dit besøg på vores webshop eller på Bakken.

Må den skarpeste vinde! 

Spilleregler

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Fundne genstande indleveres til Bakkens Salg og Information.
Send gerne en mail med en grundig beskrivelse af hvad du har mistet til kiosk@bakken.dk - så kontakter vi dig, hvis vi får din ejendel indleveret.
Glemte ting og sager indleveres løbende til Nordsjællands Politi.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE