En firmafest i København hvor kollegaer griner og har det sjovt.

Firmafest på Bakken

Få en uforglemmelig og forrygende dag med kollegerne

Hold firmafesten på Bakken i København

Inviter dine kolleger med på en legeaftale for voksne. På Bakken kan I både få sus i maven, vind i håret, træne lattermusklerne og nyde hinandens selskab med god mad i skønne omgivelser. Når tusmørket sænker sig, og de kulørte lamper lyser op mellem de mange forskellige telte og forlystelser, er stemningen på Bakken lige præcis det, vi forstår ved hygge. Læg dertil, at restauranterne også er åbne om aftenen, så der er rig mulighed for at sammensætte en firmafest, som går over i historien.

Sammensæt den sjoveste firmafest

Når I bestiller jeres firmafest gennem Bakkens salgsafdeling, får I: 

  • Utallige muligheder af aktiviteter og mad
  • Ordnet alt det praktiske
  • En sjov aften med kollegaerne
  • Pakker fra 299 kr. pr. person

Hvad end I søger idéer til sommerfesten, firmaudflugten, en personaledag eller en firmaskovtur, så har Bakken et arrangement, der passer! Vi har firmaaktiviteter til både store og små grupper, så jeres firmafest kan tilpasses præcis efter jeres ønsker, behov og tempo!

Vi tager højde for specielle ønsker og idéer, og vi går rigtig langt for at netop jeres arrangement bliver en succes. Vi har mulighed for at sammensætte lige præcis det, I ønsker.

Sammensæt dit eget arrangement eller se vores populære pakker.

Bestil gennem Bakkens salgsafdeling, så tilrettelægger vi en uforglemmelig firmafest for jer og ordner alt det praktiske. Så skal I bare tænke på at have det sjovt! Bakkens salgsafdeling er for alle grupper på min. 10 personer.

Er I mindre end 10 personer, kan I finde inspiration i vores webshop.

 

Bakken Pub Bar Malmoekroen 25eren Gruppe Voksen Stemning Spil

Ikke nogen pakke der passer til jer?

Sammensæt jeres egen pakke
Bakken Restaurant Grill Boefhus Gruppe Voksen Stemning Spisesteder koebenhavn

Brug for hjælp?

Er du opsat på at arrangere et super vellykket firmaarrangement, så kan Bakkens Salgsafdeling hjælpe dig. Bakkens Salgsafdeling hjælper grupper på mere end 10 personer.

Ring til os på: 3996 2090
Skriv til os på: fest@bakken.dk

Andre arrangementer

Hold årets sjoveste firmafest på Bakken

Firmafest idéer – skab en unik dag for dine kollegaer

Med en firmafest på Bakken har I mange forskellige muligheder for at lave et arrangement, der passer jer. Vi hjælper gerne med forslag til aktiviteter på Bakken og med at skræddersy dagen efter jeres ønsker. Vi har adskillige aktiviteter, som I med fordel kan kombinere jeres middag eller fest med.

Turpas til alle barnlige sjæle

Giv kollegaerne mulighed for at prøve Bakkens 32 kørende forlystelser og giv dem vind i håret og sus i maven.

Book jeres eget lokale hvor i kan mødes inden festlighederne begynder

Hvis I gerne vil mødes til en velkomstdrink inden festlighederne går i gang rundt omkring på Bakken, kan vores beværtninger og restauranter også stå for dette.

Få en rundvisning i Korsbæk på Bakken

Sommerfesten skal da starte med en rundvisning hos Korsbæk på Bakken, kendt fra den folkekære serie Matador. Her får I adgang til stuer, spisesteder og bygninger, mens I får fortalt anekdoter fra tv-serien og fra Korsbæk by.

Rundvisning i det historisk Bakken

Få en helt unik oplevelse med en rundvisning om Bakkens mere end 400 år gamle historie. Turen fører jer gennem den gamle forlystelsespark, hvor I vil blive indviet i de mange historier og anekdoter og den kulturarv, der knytter sig til Dyrehavsbakken.

Hestevogn – Oplev Dyrehaven på en ny måde

Start firmafesten med en hestevognstur rundt i Dyrehaven. Der er både mulighed for at høre om Dyrehavens historie eller nyde en velkomstdrink, mens I begiver jer rundt i de skønne omgivelser.

5-kamp – dyst mod kollegaerne

Her får du lov til at udfordre dine kollegaer i lige præcis det, du vil. Er du god til bowling, fodbold eller golf, så er det nu du skal slå til og vise dine kollegaer, hvem der er bedst.

ØLTOUR – en anderledes øl smagning

Firmafesten kan kun blive bedre med Bakkens øl smagning. Her kommer I rundt på alle vores beværtninger. Hver beværtning vil servere husets speciel øl i jeres udleverede personlige øl-glas.

Køb ekstra forplejning

Hvis I ønsker at tilbringe mange timer på Bakken, er der mulighed for at købe kuponer, som kan bruges til en lækker is eller fransk hotdog. Der er også mulighed for at købe drikkekuponer, som kan bruges på alle vores beværtninger.

Træn lattermusklerne i Cirkusrevyen eller Bakkens Hvile

Slut aftenen af i det bedste selskab. Giv kollegaerne et godt grin og smil på læben i Cirkusrevyen. Danmarks bedste revyskuespillere byder velkommen i Danmarks største og sjoveste revy. I kan også komme til fest i Bakkens hvile. De skønne syngepiger underholder med kendte viser og sange krydret med rappe replikker, som man kun oplever i Bakkens Hvile.

Spis godt til firmafesten – noget for enhver smag!

Udvalget blandt de mere end 26 forskellige spisesteder er varieret, og det samme er prisniveauet. Bakken er derfor oplagt som destination for en firmafest i København og omegn. Ønsker I lækker mad og en skøn atmosfære, der kan sætte den perfekte ramme for jeres sommerfest, er Bakken den perfekte destination for jeres firmafest i København og Nordsjælland.

Se oversigten over alle vores lækre spisesteder.

Inviter dine kolleger på en hyggelig madoplevelse i helt særlige omgivelser. Hvad end det gælder den lille sult eller et større selskab, er der et spisested, der passer til jeres smag og pengepung. Skal I have den helt store firmafest med 3-retters menu og drikkevare ad. Libitum eller er vi mere ude i den store danske buffet med alt hvad hjertet begærer – så har vi også det.

Ønsker I firmafest i det fri, tilbyder Bakkens mange restauranter et væld af picnickurve og skovtursmenuer. Nyd en dag i Danmarks største, smukkeste og grønneste festlokale!

Når maden er spist, og der er kommet lidt indenbords, er der mulighed for at skrue tempoet lidt op, så den helt store firmafest kan udfolde sig. Bakken har mange beværtninger og pubber, som spiller op til en lille svingom, når de har live musik i weekenden.

Årets sjoveste julefrokost

Bakken åbner til julen 2019 og i er inviteret! Der vil selvfølgelig serveres julefrokoster for enhver smag! Inviter kolleger og venner på en uforglemmelig julefrokost, hvor nostalgi, historie og hygge går op i en højere enhed.

Hvad end I er til en traditionel juleplatte eller søger en alternativ menu, så har Bakkens mange restauranter et stort udvalg af julefrokoster. Med Bakkens store udvalg af spisesteder finder I en julefrokost, der passer til lige netop jeres ønsker og budget. Her er noget for både små og store selskaber, så hvad end I er to eller 2000, har vi den rigtige løsning til jer!

Skal firmaet rystes sammen vil der også være mulighed for at prøve vores specielle øl-juletour og jule 5-kamp. Derudover vil der være julehygge i alle hjørner af Bakken. Kom oplev vores julemarket, mød julemanden og se Dyrehaven badet i det smukke julelys

Se Bakkens udvalg af julefrokoster her

Transport til og fra Bakken

Det er altid nemt at komme til og fra Bakken. Hvis I kommer i bil, ligger Bakken kun 10 min. kørsel nord for København. Derudover har vi en stor parkeringsplads lige ved døren. Både S-togslinje C og øresundstoget går helt til Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur, så er I på Bakken. Det er med andre ord nemt at komme til Bakken, hvad end I har en kørelejlighed, eller I tager offentlig transport.

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

I Bakkens Salgsafdeling tager vi os af grupper på min. 10 personer.

Du kan ringe til os på alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00 på telefon: 3996 2090

Eller skrive til os på: fest@bakken.dk

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE