Bakken Forlystelse Mine Train Ulven Gruppe Ung Fart Stemning

Persondatapolitik

Vi passer godt på dine personlige oplysninger

Persondatapolitik

Vi ønsker at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for vores gæster - og dette gør sig selvfølgelige også gældende, når det kommer til beskyttelsen af dine personoplysninger. Med Bakkens persondatapolitik ønsker vi at kortlægge på klar og overskuelig vis, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Denne persondatapolitik gælder for

A/S Dyrehavsbakken
Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg
Danmark

og for vores behandling af personoplysninger om selskabets kunder og samarbejdspartnere ('du' eller 'dig').

Hvilke oplysninger behandles, hvorfor og på hvilket grundlag?

Markedsføring: Navn og e-mailadresse i forbindelse med tilmelding til Bakkens fordelsklub MitBakken med henblik på at udsende nyhedsbreve til dig, der har givet samtykke hertil i din tilmelding.

Salg i webshop: Almindelige kontaktoplysninger (navn, telefonnummer og e-mailadresse) og betalingskortoplysninger. Bakken opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, for eksempel kortnumre på betalingskort eller lignende, disse informationer håndteres i vores betalingsløsning fra EPAY (Bambora).

Oplysningerne behandles med henblik på at gennemføre dine køb, herunder fakturering og forsendelse, og behandles således som led i opfyldelse af en aftale, og evt. til at afhjælpe ved fejl i forbindelse med bestilling og levering. Oplysningerne opbevares ikke til øvrige kommercielle formål.

Personoplysninger opbevares i 5 år plus indeværende år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser.

Hvornår sker der databehandling?

Indsamling, registrering og behandling af data sker ved gennemførelse af køb i vores webshop, afsendelse af forespørgsel og markedsføring.

Hvem deler vi oplysningerne med?

Når du giver os din mail i forbindelse med tilmelding MitBakken herunder også til vores nyhedsbrev, videregiver vi din e-mail i krypteret form til Facebook med henblik på at målrette vores markedsføring via Facebook til dig eller folk, som ligner dig.

Vi benytter eksterne leverandører til bl.a. opbevaring af data og udvikling og drift af hjemmesiden og webshoppen. I den forbindelse overlades dine personoplysninger til følgende eksterne leverandører:

Bakkens hjemmeside

Vi har udviklet og optimerer løbende på vores hjemmeside i samarbejde med:

NoZebra ApS
Åboulevarden 3, 2
8000 Aarhus C
E-mail: info@nozebra.dk

No Zebra foretager bl.a. hosting af vores hjemmeside og fungerer således som databehandler i denne henseende. Der er indgået databehandleraftale med No Zebra.

Bakkens webshop og Bakkens medlemsklub ”MitBakken”

Vi har udviklet og optimere løbende på vores webshop i samarbejde med:

E-Opinion
Søren Frichs Vej 40A, 1. TV
8230 Aabyhøj
E-mail: kontakt@e-opinion.dk

E-Opinion foretager hosting af vores webshop og vores medlemsklub MitBakken og fungerer således som databehandler i denne henseende. Der er indgået en databehandleraftale med E-Opinion.

E-mail markedsføring

Vi foretager e-mailmarkedsføring i forbindelse med vores medlemsklub, herunder udsendelse af nyhedsbrev i samarbejde med:

Mailchimp
The Rocket Science Group, LLC
675 Ponce de Leon Ave NE
Suite 5000
Atlanta, GA 30308
USA

E-mailadresser, som anvendes til e-mailmarkedsføring, hostes af MailChimp, hvorfor MailChimp fungerer som databehandler i denne henseende. Der er indgået databehandleraftale med MailChimp

Retningslinjer vedr. indhentning af samtykke til markedsføring

Vi indhenter samtykke til markedsføring på to forskellige måder, som nærmere er beskrevet nedenfor:

MitBakken

Som medlem af MitBakken accepterer du samtidig, at A/S Dyrehavsbakken må gerne kontakte mig via brev, telefon og elektronisk post (fx e-mail, sms, mms) ved markedsføring af forlystelser og spændende aktiviteter, events, konkurrencer, hotelophold, souvenirs, beklædning og legetøj samt test heraf. Dette gælder også tilbud fra Bakkens butikker og restauranter mv. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab til MitBakken uden binding eller varsel. Det er gratis at være medlem af Bakkens medlemsklub.

Cookies

Når du besøger bakken.dk og shop.bakken.dk, indsamler vi oplysninger om dig via cookies. Flere af disse oplysningerne videregives til tredjepart. Læs mere i vores cookiepolitik her (link til cookies)

Hvor længe behandles oplysningerne?

Vi behandler dine oplysninger, så længe der er et sagligt formål hermed.

Vi opbevarer dine oplysninger, registreret i forbindelse med markedsføring, herunder tilmelding til vores nyhedsbrev, ind til du frabeder dig sådanne henvendelser. 
A/S Dyrehavsbakken sletter desuden løbende inaktive brugere fra e-maildatabasen.

Vi opbevarer og behandler personoplysninger (navn, adresse, telefonnummer og e-mail) omkring køb i vores webshop. Dette i tilfælde af eventuel udstedelse af nye billetter og/eller gavekort som følge af bortkomst mm. Ønsker du dine personoplysninger slettet tidligere kan dette gøres ved at rette henvendelse til os.

Datasikkerhed

Vi har regler og procedurer for datasikkerhed, således de indsamlede data nyder beskyttelse mod tab, ændring eller misbrug.

Vores data er beskyttet bag firewall og af antivirus programmer. Disse systemer vil kunne opdage, rapportere, undersøge og dokumentere brud på sikkerheden.

Sker der er brud på sikkerheden, vil Datatilsynet blive underrettet indenfor 72 timer efter tidspunktet for konstateringen af brud på persondatasikkerheden. Desuden vil de registrerede personer uden unødig forsinkelse blive underrettet om bruddet.

Ændringer i denne databeskyttelsespolitik

Vi anerkender, at gennemsigtighed er et løbende ansvar. Vi vil derfor løbende gennemgå og opdatere denne databeskyttelsespolitik.

Databeskyttelsespolitikken er senest opdateret den 24. maj 2018.

Udøvelse af dine rettigheder

Du kan til enhver tid få adgang til og indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Du kan også til enhver tid få berigtiget, slettet eller begrænset behandlingen af dine data samt gøre indsigelse mod behandlingen af disse.

Ønsker du at gøre brug af ovennævnte rettigheder, bedes du kontakte os på bakken@bakken.dk

Klageadgang

Du har mulighed for at klage over behandlingen af dine personoplysninger til Datatilsynet via følgende kontaktoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk 

Læs mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside her: www.datatilsynet.dk.

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE