Oplev Rodeobanen på Bakken - en forlystelse for hele familien!

Rodeobanen

Hold på hat og briller - nu går det stærkt!

I Rodeobanen på Bakken kan du endelig få afgjort, hvem der er den hurtigste bilist blandt vennerne og i familien.

Klar, parat – KØR!

Tag plads i en af de farverige radiobiler og spænd sikkerhedsselen. Når startsignalet lyder, er det med at trykke sømmet i bund. På Rodeobanen er der nemlig kun én ting, der gælder – og det er at komme først! Men pas på! Det gælder nemlig om at komme først, og dette gør man bedst og hurtigst ved ikke at køre ind i andre. Træd på speederen, drej på rattet og så er det bare fuld fart fremad.

Udlev drømmen som racerkører

Har du længe haft et ønske om at prøve kræfter med Formel 1, har du nu muligheden! I Rodeobanen på Bakken kan du udleve drømmen som professionel racerkører. Drøm dig ud på Formel 1 banen, hvor konkurrenterne – de andre gæster – ikke har en chance!

Udfordr dine venner og familie

Udse dig den hurtigste bil og dyst mod venner og familie. I Rodeobanen kan I endelig få afgjort, hvem der er den hurtigste og bedst bilist blandt vennerne og i familien. Må den hurtigste mand eller kvinde vinde!

Spar penge på dit turbånd

Med et turbånd til Bakken får du adgang til alle 32 sjove forlystelser. Vi har alt fra de helt vilde rutsjebaner og thrill rides til de hyggelige og familievenlige af slagsen. Køber du dit turbånd i vores webshop samtidig med, du melder dig ind i vores gratis fordelsklub, kan du spare op til 50 kr. pr. turbånd. Det er gratis at være medlem – og du sparer penge allerede ved dit første besøg på Bakken.

Spis godt og lækkert på Bakken

Du finder flere end 25 forskellige spisesteder rundt på Bakken. De tilbyder alle et stort og varieret udvalg af lækre madoplevelser.

Lækre burgere eller sprøde pizzaer

Er du på udkig efter at smage en rigtig lækker burger, skal du lægge vejen forbi ILÆ Burger på Bakken. Her kan du designe dine egne burgere og vælge mellem masser af fantastisk tilbehør. Er du mere til sprøde pizzaer, vil restauranten Al Dente falde i din smag. De laver deres egne pizzaer i stenovne – så hver pizza får en lækker og sprød skorpe.

Buffet – få mere mad for pengene

Vil du smage på en masse forskelligt, skal du vælge en af vores mange restauranter, der tilbyder buffeter. Hvad end du er til fisk og skaldyr, delikat kød, lækre vegetarretter, hjemmebag brød og meget, meget mere, så skal du lægge vejen forbi en af de mange buffetrestauranter på Dyrehavsbakken.

Is, vafler og churros

Du har ikke været rigtig på Bakken uden også at få lidt til den søde tand. På Bakken finder du mange lækre isboder, hvor du kan vælge mellem masser af varianter. Så er det bare med at kunne beslutte sig for, hvilke smagsvarianter, som du vil smage! Har du endnu ikke prøvet at smage de lækre og lune churros, er det et must til dit næste besøg på Bakken.

Information


Adgang med voksen

Under 149 cm

Adgang uden voksen

Min. 150 cm

Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Nej

Pris | Onsdagspris

35 kr. | 30 kr. 

Humørkort

7 kuponer

Guide til forlystelser
Bakken Forlystelse Spoegelsestoget Slot i Koebenhavn

Køb turbånd i dag til gode priser

Garanti for sus i maven og vind i håret i de sjove forlystelser rundt på Bakken!

Køb turbånd online og spar!

Flere sjove forlystelser

Hønen_gruppe_5kamp.jpg

Bakkens 5-kamp

Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Hvem løber med sejren?

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Du må gerne tage din hund på Bakken - så længe den er i snor.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE