Oplev film på en ny og spændende måde i 5D Cinema på Bakken

5D Cinema

Få en sjov og unik oplevelse i 5D biografen på Bakken

Bakkens 5D Biograf giver gys, grin og latter

5D Cinema

Gys, grin og latter i biografens mørke

5D Cinema - En sjov forlystelse på Bakken

5D Cinema

Få en sjov og unik oplevelse i 5D biografen på Bakken

Oplev film på en ny og spændende måde i 5D Cinema på Bakken, hvor alle dine sanser bliver udfordret.

Forbered dig på en actionfyldt forlystelse, hvor alle dine sanserne vil blive påvirket. Med bevægelige stole og specielle effekter, såsom luft, vindstød og vandtåger vil du bogstaveligt talt kunne mærke og føle de forskellige film fyldt spænding og fart over feltet.

Der plads til i alt 64 gæster i vores biograf med alverdens effekter. Biografsalen er tempereret, og vi forsøger altid at holde temperaturen på omkring 20 grader, så du og de andre gæster får en behagelig og sjov oplevelse. Alle film varer mellem 5 – 6 minutter.

Få udfordret alle dine sanser

Tag godt plads i en af stolene i salen, iklæd dig de stilfulde briller og forbered dig på en overvældende oplevelse. Sæderne i biografen er nemlig integreret med de forskellige film, der derfor både ryster og rører på sig, mens vinden suser om ørerne på dig. Det bliver en totaloplevelse fra øverste skuffe - og alle aldre kan være med.

Stor nyhed: Lej 5D Cinema til arrangement

Søger du et sted at fremvise nye produkter, holde præsentation eller holde et møde? Nu kan du booke 5D Cinema til en helt særlig oplevelse for dine kunder, publikum og kolleger. Det er en oplevelse, der gør præsentationen endnu mere levende og spændende. Her er der plads til i alt 64 personer.

5D Cinema kan servere kaffe, sodavand, vand og kage under leje af biografen. Kan lejes om formiddagen mellem 10.00 - 14.00 de fleste hverdage. For yderligere info kontakt da Steen Grænge på sg@bakken.dk

Information


Adgang med voksen

0 - 2 år

Adgang uden voksen

+ 3 år

Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Nej

Pris | Ondagspris

35 kr. | 25 kr. 

Humørkort

7 kuponer

Nyhed: Lej 5D Cinema

Kontakt Steen Grænge på sg@bakken.dk for yderligere information

Guide til forlystelser
Oplev Angry Birds i 5D Cinema på Bakken - en sjov oplevelse for store og små!

Angry Birds The Ride

Dine yndlingsfigurer fra verdens mobilspil opleves i denne film! Pas på svinet af alle svin - King Pig - og den uendelige pose tricks han har i vente til Røde og hans fuglekammerater. Oplev sværme af summende bier og massive TNT-eksplosioner i Angry Birds: The Ride, alle bragt til live med fængslende specialeffekter og iøjnefaldende 3-D!

Yogi Bear tager dig med i jagten på sin evige sult og måder i 5D Cinema på Bakken

Yogi Bear The Wild Ride

Yogi Bear tager dig med i jagten på sin evige sult og måder på at tage mad fra intetanende besøgende i Jellystone Park i dette nye nye 4-D Ride-eventyr. Fast besluttet på at vise, at han er smartere end den gennemsnitlige bjørn, er denne live-action CG-animerede ridefilm vist i 3-D med tilføjede specialeffekter, der bringer dig i centrum af det vilde og sjove! Oplev Yogi Bear og Boo Boo og se, hvad de har af planer.

Oplev San Andreas: Motion Movie Experience på Bakken i 5D Cinema

San Andreas: Ride Motion Movie

San Andreas: Motion Movie Experience er en vild oplevelse, non-stop eventyr, der holder dig på kanten af dit sæde fra start til slut. Man hopper direkte ind i handlingen, da en redningshelikopterpilot kæmper for at undgå ødelæggelse fra det største Californiens jordskælv i historien. Vil han overleve jorden, der åbner sig under ham, kollapsede broer og bygninger og endda en tsunami?

Følg diamanttyven i Skyhunt The Ride i 5D Cinema på Bakken - en sjov forlystelse for store og små!

Skyhunt the Ride

Følg diamanttyven, som flygter fra gerningsstedet, hvor han kommer igennem mange forhindringer og i bedste parkour stil kommer gennem forhindringerne. Oplev flugten fra Tyvens øjne, hvor du vil opleve højder, hvor han springer ud på flyvende helikopter flere 100 meter over jorden, føles som om du selv var der. Fantastisk animation og meget livagtig.

Oplev Dracula i 5D Cinema på Bakken

Dracula The Ride

Dracula blev vist i sæson 2019 og er meget populær blandt vores gæster, derfor fortsætter den nu også i 2021! Tag plads i stolen og oplev Kevin og hans far. I en gammel borg bliver de låst inde, og her møder de Dracula, der er ude efter Kevins blod. Han bliver jagtet gennem borgens uhyggelige gange og huler. Vil Dracula mon sætte tænderne i Kevin til slut? Det bliver en nervepirrende og uhyggelige oplevelse, men bare rolig. I sæderne i vores biograf kan du selvfølgelig føle dig helt tryg!

Oplev Bakken

Flere sjove forlystelser

#MITBAKKEN

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Fundne genstande indleveres til Bakkens Salg og Information.
Send gerne en mail med en grundig beskrivelse af hvad du har mistet til kiosk@bakken.dk - så kontakter vi dig, hvis vi får din ejendel indleveret.
Glemte ting og sager indleveres løbende til Nordsjællands Politi.

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE