Oplev film på en ny og spændende måde i 5D Cinema på Bakken

5D Cinema

Få en sjov og unik oplevelse i 5D biografen på Bakken

Bakkens 5D Biograf giver gys, grin og latter

5D Cinema

Gys, grin og latter i biografens mørke

5D Cinema - En sjov forlystelse på Bakken

5D Cinema

Få en sjov og unik oplevelse i 5D biografen på Bakken

Bakken Forlystelse 5D Cinema Gruppe Ung Familie Biograf Koebenhavn

Fyldt med action og spænding

Forbered dig på en actionfyldt forlystelse, hvor alle dine sanserne vil blive påvirket. Med bevægelige stole og specielle effekter, såsom luft, vindstød og vandtåger vil du bogstaveligt talt kunne mærke og føle de forskellige film fyldt spænding og fart over feltet.

Der plads til i alt 64 gæster i vores biograf med alverdens effekter. Biografsalen er tempereret, og vi forsøger altid at holde temperaturen på omkring 20 grader, så du og de andre gæster får en behagelig og sjov oplevelse. Alle film varer mellem 5 – 6 minutter.

Oplev film på en ny og spændende måde i 5D Cinema på Bakken, hvor alle dine sanser bliver udfordret.

Få udfordret alle dine sanser

Tag plads i en af stolene i salen, iklæd dig de magiske briller og forbered dig på en overvældende oplevelse. Sæderne i biografen er nemlig integreret med de forskellige film, der derfor både ryster og rører på sig – mens vinden suser om ørerne på dig. Det bliver en af de fedeste totaloplevelser, som du længe har prøvet.

Vi glæder os til at se dig til sjove filmoplevelser i 5D Cinema på Bakken!

Filmprogram 2019: Aktuelle film i vores 5D biograf

"Dracula The Ride" vender tilbage til Bakken

Filmen Dracula kom til Bakken i sæsonen 2016 og var meget populær blandt vores gæster, derfor er den nu tilbage! Tag plads i stolen og oplev Kevin og hans far, der kommer ind i en gammel borg. I borgen bliver de låst inde, og her møder de Dracula, der er ude efter Kevins blod. Han bliver jagtet gennem borgens uhyggelige gange og huler af Dracula. Vil Dracula mon sætte tænderne i Kevin til slut? Det bliver en nervepirrende og uhyggelige oplevelse, men bare rolig. I sæderne i vores biograf kan du selvfølgelig føle dig helt og aldeles tryg!

Oplev "Dino Safari 1"

Vores gæster kender denne film, som vi viste første gang i sæsonen 2015. I Dino Safari 1 kører du rundt i en jeep inde i en Dinosaur Park. Her vil du opleve mange forskellige slags dinosaurer. Men pludselig sker der noget uventet, og alle dinosaurerne slipper løs fra deres indhegning. Kom ind og oplev den spændende tur rundt i jeepen, hvor du kommer i nærkontakt med de historiske dyr. En uforglemmelig oplevelse for store og små!

"Castle Secret The Ride" på Bakken

I sæson 2017 viste vi første gang denne film på Bakken, som er en børnevenlig film. Her møder du 4 sjove og søde figurer, som kommer ind på et slot, hvor der pludselig sker noget, da figurerne bliver overrasket over et hemmeligt hul i gulvet… Hvad sker der mon nede i dette hul? Kom og se denne sjove film i vores biograf.

"Glacier Race" - vild aktion

Glacier Race er vild aktion fra start til slut, så hold på hat og briller! Kom ud og flyv i fremtidens flyvere, som flyver om kap med vild aktion og masser af fart på. Man bliver helt vild med denne film og får lyst til at se den igen og igen. Filmen blev vist første gang i verdens ældste forlystelsespark i sæson 2016.

"Wild West Mine Ride" - en vaskeægte klassiker

Dette er en af de helt store klassikere! Her følger du en sherif og hans hest, som jagter en bankrøver. Denne bankrøver bliver taget på fersk gerning, imens han bomber et pengeskab i banken. Får sheriffen mon fanget bankrøveren, eller slipper han af sted med pengeskabet? Dette kan du få svar på ved at se filmen i 5D Cinema. Denne film er også egnet for mindre børn, vist første gang i 2015.

Stor nyhed: Lej 5D Cinema til firmaarrangement

Søger du et sted at fremvise nye produkter, holde præsentation eller holde et møde? Nu kan du booke 5D Cinema til en helt særlig oplevelse for dine kunder, publikum og kolleger. Det er en oplevelse, der gør præsentationen endnu mere levende og spændende. Her er der plads til i alt 64 personer.

5D Cinema kan servere kaffe, sodavand, vand og kage under leje af biografen. Kan lejes om formiddagen mellem 10.00 - 14.00 de fleste hverdage. For yderligere info kontakt da Steen Grænge på sg@bakken.dk

Information


Adgang med voksen

0 - 2 år

Adgang uden voksen

+ 3 år

Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Nej

Pris | Ondagspris

35 kr. | 25 kr. 

Humørkort

7 kuponer

Nyhed: Lej 5D Cinema

Kontakt Steen Grænge på sg@bakken.dk for yderligere information

Guide til forlystelser
bakken smag ilæ burger.jpg

Mad og drikke på Bakken

Du finder alt fra frokostrestauranter til ala carte restauranter og buffetrestauranter på Bakken. Der er 26 forskellige restauranter og caféer at vælge imellem, der alle har et stort og varieret udvalg af lækker mad og drikkevarer. Prøv en lækker buffet for hele familien eller byg din egen lækre burger på ILÆ Burger

Bakkens spisesteder
Bakken Forlystelse De Vilde Mus Gruppe Ung Oplevelse i Nordsjaelland

Spar penge

Slå dig løs i verdens ældste forlystelsespark med et turbånd! Din garanti for gode grin og vind i håret. Køb online og spar op til 50 kr. pr. turbånd.

Køb online
Bakkens 5-kamp er en sjov og hyggelig aktivitet for alle aldre!

BAKKENS 5-KAMP

Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Spilleregler

Flere sjove forlystelser

#MITBAKKEN

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Fundne genstande indleveres til Bakkens Salg og Information.
Send gerne en mail med en grundig beskrivelse af hvad du har mistet til kiosk@bakken.dk - så kontakter vi dig, hvis vi får din ejendel indleveret.
Glemte ting og sager indleveres løbende til Nordsjællands Politi.

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE