Oplev film på en ny og spændende måde i 5D Cinema på Bakken

5D Cinema

Få en sjov og unik oplevelse i 5D biografen på Bakken

Bakkens 5D Biograf giver gys, grin og latter

5D Cinema

Gys, grin og latter i biografens mørke

5D Cinema - En sjov forlystelse på Bakken

5D Cinema

Få en sjov og unik oplevelse i 5D biografen på Bakken

Oplev film på en ny og spændende måde i 5D Cinema på Bakken, hvor alle dine sanser bliver udfordret.

På Bakken kan du prøve vores sjove 5D biograf, som du sent vil glemme! Forbered dig på en actionfyldt forlystelse, hvor alle dine sanserne vil blive påvirket. Med bevægelige stole og specielle effekter, såsom luft, vindstød og vandtåger vil du bogstaveligt talt kunne mærke og føle de forskellige film fyldt spænding og fart over feltet.

Der plads til i alt 64 gæster i vores biograf med alverdens effekter. Biografsalen er tempereret, og vi forsøger altid at holde temperaturen på omkring 20 grader, så du og de andre gæster får en behagelig og sjov oplevelse. Alle film varer mellem 5 – 6 minutter.

Få udfordret alle dine sanser

Tag plads i en af stolene i salen, iklæd dig de magiske briller og forbered dig på en overvældende oplevelse. Sæderne i biografen er nemlig integreret med de forskellige film, der derfor både ryster og rører på sig – mens vinden suser om ørerne på dig. Det bliver en af de fedeste totaloplevelser, som du længe har prøvet.

Vi glæder os til at se dig i vores 5D Cinema til sjove filmoplevelser.

Filmprogram: Aktuelle film i vores 5D biograf

Canyon coaster

Vil du opleve Grand Canyon på nært hold, så kom ind i vores biograf og bliv en del af denne film. En faldskærmsudspringer lander i en minevogn og bliver taget med på en rejse, som han og du sent vil glemme. Vognen vil rykke dig frem og tilbage og drøne ud af skinnerne. Undervejs vil der opstå en del forhindringer, som gør rejsen endnu mere spændende og vild. Der er fart over feltet fra start til slut, og det er klart en film, der skal opleves.

Dino Safari

I år har vi valgt at tage en de gamle kendinge på programmet igen, da mange af vores gæster netop efterspurgte denne fantastiske film fra 2015. I Dino Safari kører du rundt i en jeep inde i en Dinosaur Park. Her vil du opleve mange forskellige slags dinosaurer. Men pludselig sker der noget uventet, og alle dinosaurerne slipper løs fra deres indhegning. Kom ind og oplev den spændende tur rundt i jeepen, hvor du kommer i nærkontakt med de historiske dyr.

Machinarum

I denne film bliver du kastet direkte ind i et maskineri. Her foregår der mange underlige og vilde ting, når du kører rundt på skinner i den lille vogn. Du bliver jagtet af en robot, som vil gøre alt for at tilintetgøre dig. Men spørgsmålet er, om det vil lykkes robotten eller ej? Det er en super nervepirrende og vild film, som helt sikkert vil være noget for dig!

Dracula

Filmen Dracula kom til Bakken i sæsonen 2016 og var meget populær blandt vores gæster. Tag plads i stolen og oplev Kevin og hans far, der kommer ind i en gammel borg. I borgen bliver de låst inde, og her møder de Dracula, der er ude efter Kevins blod. Han bliver jagtet gennem borgens uhyggelige gange og huler af Dracula. Vil Dracula mon sætte tænderne i Kevin til slut? Det bliver en nervepirrende og uhyggelige oplevelse, men bare rolig. I sæderne i vores biograf kan du selvfølgelig føle dig helt tryg.

Mad og drikke på Bakken

Med et besøg i vores 5D Cinema hvor alle dine sanser er blevet udfordret, vil du helt sikkert være blevet sulten og tørstig. Vi har flere end 26 forskellige spisesteder, som du kan vælge imellem.

Spisesteder på Bakken

Du finder alt fra frokostrestauranter til ala carte restauranter og buffetrestauranter på Bakken. Der er 26 forskellige restauranter og caféer at vælge imellem, der alle har et stort og varieret udvalg af lækker mad og drikkevarer. Prøv en lækker buffet for hele familien, smag de sprøde pizzaer fra Al Dente eller byg din egen burger på ILÆ Burger. Mulighederne er mange og lækre på Bakken!

Information


Jul på Bakken 2018

5D Cinema holder åben til Jul på Bakken

Adgang med voksen

0 - 2 år

Adgang uden voksen

+ 3 år

Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Nej

Pris | Ondagspris

35 kr. | 25 kr. 

Humørkort

7 kuponer

Bakkens sjove forlystelser - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online og spar!

Slå dig løs i verdens ældste forlystelsespark med et turbånd! Din garanti for gode grin og vind i håret.

Bakkens webshop
Bakkens 5-kamp er en sjov og hyggelig aktivitet for alle aldre!

BAKKENS 5-KAMP

Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Spilleregler

Flere sjove forlystelser

#MITBAKKEN

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 650 kr.

Fundne genstande indleveres til Bakkens Salg og Information.
Send gerne en mail med en grundig beskrivelse af hvad du har mistet til kiosk@bakken.dk - så kontakter vi dig, hvis vi får din ejendel indleveret.
Glemte ting og sager indleveres løbende til Nordsjællands Politi.

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE