Oplev film på en ny og spændende måde i 5D Cinema på Bakken

5D Cinema

Få en sjov og unik oplevelse i 5D biografen på Bakken

Bakkens 5D Biograf giver gys, grin og latter

5D Cinema

Gys, grin og latter i biografens mørke

5D Cinema - En sjov forlystelse på Bakken

5D Cinema

Få en sjov og unik oplevelse i 5D biografen på Bakken

Oplev film på en ny og spændende måde i 5D Cinema på Bakken, hvor alle dine sanser bliver udfordret.

Forbered dig på en actionfyldt forlystelse, hvor alle dine sanserne vil blive påvirket. Med bevægelige stole og specielle effekter, såsom luft, vindstød og vandtåger vil du bogstaveligt talt kunne mærke og føle de forskellige film fyldt spænding og fart over feltet.

Der plads til i alt 64 gæster i vores biograf med alverdens effekter. Biografsalen er tempereret, og vi forsøger altid at holde temperaturen på omkring 20 grader, så du og de andre gæster får en behagelig og sjov oplevelse. Alle film varer mellem 5 – 6 minutter.

Få udfordret alle dine sanser

Tag godt plads i en af stolene i salen, iklæd dig de stilfulde briller og forbered dig på en overvældende oplevelse. Sæderne i biografen er nemlig integreret med de forskellige film, der derfor både ryster og rører på sig, mens vinden suser om ørerne på dig. Det bliver en totaloplevelse fra øverste skuffe - og alle aldre kan være med.

Stor nyhed: Lej 5D Cinema til arrangement

Søger du et sted at fremvise nye produkter, holde præsentation eller holde et møde? Nu kan du booke 5D Cinema til en helt særlig oplevelse for dine kunder, publikum og kolleger. Det er en oplevelse, der gør præsentationen endnu mere levende og spændende. Her er der plads til i alt 64 personer.

5D Cinema kan servere kaffe, sodavand, vand og kage under leje af biografen. Kan lejes om formiddagen mellem 10.00 - 14.00 de fleste hverdage. For yderligere info kontakt da Steen Grænge på sg@bakken.dk

Information


Adgang med voksen

0 - 2 år

Adgang uden voksen

+ 3 år

Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Nej

Pris | Ondagspris

40 kr. | 25 kr. 

Humørkort

8 kuponer

Nyhed: Lej 5D Cinema

Kontakt Steen Grænge på sg@bakken.dk for yderligere information

Køb turbånd online i dag og spar!
Oplev Ice Age: Dawn of the Dinosaurs - The Ride på Bakken i 5D Cinema

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs - The Ride

Oplev den helt nye Ice Age ride i 5D Cinema - det bliver med garanti både sjovt og lidt af en tur!

Oplev  Mowgli the Ride i 5D Cinema på Bakken

Mowgli the Ride

Mowgli skal i denne film konkurrere med Panteren Bagheera om, hvem der kommer først igennem junglen. Mowgli møder en del forhindringer i form af diverse figurer fra Junglebogen, men klarer sig fantastisk igennem dette løb. Med forhindringer i luften og i vandet klarer han opgaven - men hvem der vinder, skal du opleve i 5D Cinema, med alle effekterne: vand, luft, lyseffekter og biografens flotte fremvisning. Glæd dig til at se denne film, som den eneste biograf i Danmark har dansk tale.

Oplev Angry Birds i 5D Cinema på Bakken - en sjov oplevelse for store og små!

Angry Birds The Ride

Dine yndlingsfigurer fra verdens mobilspil opleves i denne film! Pas på svinet af alle svin - King Pig - og den uendelige pose tricks han har i vente til Røde og hans fuglekammerater. Oplev sværme af summende bier og massive TNT-eksplosioner i Angry Birds: The Ride, alle bragt til live med fængslende specialeffekter og iøjnefaldende 3D!

Følg diamanttyven i Skyhunt The Ride i 5D Cinema på Bakken - en sjov forlystelse for store og små!

Skyhunt the Ride

Følg diamanttyven, som flygter fra gerningsstedet, hvor han kommer igennem mange forhindringer og i bedste parkour stil kommer gennem forhindringerne. Oplev flugten fra Tyvens øjne, hvor du vil opleve højder, hvor han springer ud på flyvende helikopter flere 100 meter over jorden, føles som om du selv var der. Fantastisk animation og meget livagtig.

Oplev Aladdin i 5D Cinema på Bakken

Aladdin The Ride

Aladdin the Ride er en fantastisk fremvisning af de bedste 3D effekter, hvor Aladdin flyver rundt på sit tæppe over ørkenen og igennem byer og bygninger. Virkelig en flot og betagende fremvisning i 5D Cinema med alle dens effekter - glæd dig til at se denne film, som vi i 5D Cinema på Bakken er de første til at vise i Danmark.

Oplev Bakken

Flere sjove forlystelser

#MITBAKKEN

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Fundne genstande indleveres til Bakkens Salg og Information.
Send gerne en mail med en grundig beskrivelse af hvad du har mistet til kiosk@bakken.dk - så kontakter vi dig, hvis vi får din ejendel indleveret.
Glemte ting og sager indleveres løbende til Nordsjællands Politi.

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE