Tag på Safari blandt Bakkens vilde dyr

Safari

Ta' på safari blandt Bakkens vilde dyr

Mærk adrenalinen pumpe, når jagten går ind i junglen. Hjælp os med at fange dræberhvepsene!

Gå på jagt i junglen

Sæt dig godt til rette i en de flotte, gule vogne og forbered dig på et eventyr! I denne forlystelse bliver du inviteret med på en eksotisk rejse gennem junglen på Bakken. Du møder vilde dyr og ikke mindst de farlige dræberhvepse. Det er din opgave at fange dem, inden de slipper fri på Bakken. Der er plads til to personer i hver safari bil, så tag en ven eller den mindste i familien med på en rejse, de sent vil glemme!

Skyd de farlige dræberhvepse

Når først bilen sætter i gang, er det med at holde et skarpt øje! Du vil hurtigt mærke adrenalinen pumpe i kroppen, når jagten går ind på de farlige hvepse. De store dræberhvepse har indtaget junglen på Bakken – så hold pistolen klar!  Din opgave er at rede junglens vilde dyr og skyde de store hvepse, så de ikke generer dyrene og vores gæster. Men pas på! Dræberhvepsene sværmer tæt på dyrenes hoveder og også dig.

Dyst mod familien og vennerne

Er du ekstra god til at skyde de farlige hvepse, kan du måske slå dagens, månedens eller sæsonens rekord. Når du rammer de mange skydeskiver, bliver det nemlig talt sammen. Så inviter dine venner og familie med, og få endelig afgjort, hvem der er den bedste og værste skytte!

Masser af nostalgi

I over 50 år har Bakkens gæster kunne opleve junglens dyr i Safari. Men du skal ikke forvente en gammel forlystelse! Gennem alle årene har Safari blevet moderniseret, og der er kommer masser af nye ting til forlystelsen. Safari underholder både børn og voksne i de fleste aldre.

Information


Adgang med voksen

Under 3 år

Adgang uden voksen

Min. 3 år

Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Nej

Pris | Onsdagspris

30 kr. | 15 kr. 

Humørkort

6 kuponer

Køb turbånd online og spar

Flere sjove forlystelser

Køb turbånd online og spar!

Turbånd til Bakkens forlystelser

Garanti for sus i maven og vind i håret i de sjove forlystelser rundt i parken - der er i alt hele 32 forlystelser at slå sig løs i! Mange timers sjov for få penge.

Køb turbånd online og spar!
Hønen_gruppe_5kamp.jpg

Hyggelig kamp

Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Hvem løber med sejren?

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE