Prøv Bakkens vilde forlystelse SkyRoller. Se hvor mange spins, du kan lave!

SkyRoller

Vind i håret og sus i maven i en af de vildeste forlystelser på Bakken

Er du en vovehals og ikke bange for højder, så er SkyRoller lige en forlystelse for dig!

Højt at flyve!

Udse dig det hurtigste fly og sæt dig godt til rette. Når først du er spændt fast i SkyRoller og startsignalet lyder, hejser karrusellen dig op – og du begynder at snurre rundt. Fra toppen kan du selv vælge, hvor vild turen skal være. Vil du nyde udsigten, kan du gøre det – og hvis du vil prøve at slå dagens rekord i flest spins, er det med at slå sig løs! Forlystelsen er ekstra populær hos vores fartglæde gæster, da de kan få lov at slå sig løs og selv design deres egen tur.

Nyd udsigten eller få sus i maven – du bestemmer selv!

Hver gæst sidder i hver deres individuelle fly, der stiger helt op til 18 meters højde. Fra toppen styrer man selv flyet, så det er helt op til enkelte, hvor mange gange man vil snurre rundt. Er du til fart over feltet og masser af vind i håret, kan du nyde turen i fuld rotation, når flyet flyver 360 grader rundt. Er du derimod knap så modig, kan du holde hænderne i ro og blot nyde udsigten over Bakken og den smukke Dyrehave.

Design din egen tur

I SkyRoller er du selv herre over din egen tur. Der er derfor ikke én tur, der ligner en anden. Så prøv den interaktive forlystelse, hvor hver pilot får sin egen oplevelse. Hvor vild skal din tur være? Valget er dit!

Hvem bliver dagens bedste i SkyRoller?

Udfordr venner og familie i en af Bakkens mest populære forlystelser! I SkyRoller er det nemlig muligt at få optalt, hvor mange spins, man laver. Så nu kan du, familien og vennerne endelig få afgjort, hvem der er den bedste til at dreje rundt – og hvem der dermed bliver dagens bedste pilot. Bliver du ikke den bedste, har du heldigvis flere forsøg. Tag en ekstra tur i forlystelsen, nu hvor du har bedre styr på teknikken.

Information


Adgang uden voksen

Min. 125 cm

Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Nej

Pris | Onsdagspris

40 kr. | 25 kr. 

Humørkort

8 kuponer

Helbredsbegrænsning

Ja

Køb turbånd online og spar!

Flere sjove forlystelser

Bakken Forlystelse De Vilde Mus Gruppe Ung Oplevelse i Nordsjaelland

Køb turbånd i dag til gode online priser

Garanti for sus i maven og vind i håret i de sjove forlystelser rundt på Bakken - hele 33 forlystelser finder du i vores forlystelsespark.

Køb turbånd online og spar!
Bakken Spil Sjov Bonanza Gruppe Dyst 5 kamp

Bakkens 5-kamp

Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Hvem løber med sejren?

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE