Bakkeekspressen på Bakken giver sus i maven og smil på læben

Bakkeekspressen

En lille rejse for de mindste

Bakkeekspressen er en af de mange, sjove børneforlystelser på Bakken. Giv de mindste en hyggelig tur i de fine, små vogne.

Bakkeekspressen er særligt populær blandt vores mindste gæster - og heldigvis for det, for det vil være svært for en voksen at klemme sig ned i de små vogne.
En tur i Bakkeekspressen giver børnene en lille rejse rundt i en af de farverige vogne. Hvad end de er til en klovnepyntet vogn, en motorcykel eller måske den flotte Flintstone bil, så er der et køretøj for enhver smag. Alt imens de mindste tøffer rundt på skinnerne, kan forældrene stå på sidelinjen og vinke til dem.

Dyt, dyt, og sømmet i bund!

I Bakkeekspressen kan de mindste slå sig løs. Her tildeles de deres helt eget køretøj, når de stille og roligt tøffer rundt i deres små vogne på banen. Det går op og ned ad bakkerne med sømmet helt i bund! Heldigvis er bilerne fæstnet godt til skinnerne, så turen selvfølgelig er helt sikker.

Mangler de mindste benzin på deres vogne?

Skulle en eller flere af vognene gå hen og mangle benzin, er der selvfølgelig også taget hånd om dette. En stor og glad klovn står klar ved benzintanken for at putte benzin på de vogne, der skulle få behov for en påfyldning. Der er i sandhed tænkt på det hele!

Information


Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Ja

Pris | Onsdagspris

30 kr. | 20 kr. 

Humørkort

6 kuponer

Bemærk

Ingen adgang for voksne.

Køb dit MiniTurbånd online i dag

Flere sjove forlystelser

Bakken Forlystelser Børneforlystelse Hestekarrusellen Børn

Turbånd til de mindste

Et MiniTurbånd er for de børn, der er under 115 cm og elsker forlystelser. Med et MiniTurbånd får Bakkens mindste medlemmer adgang til de 11 børneforlystelser – hele dagen. Køber du et MiniTurbånd herude i vores Salg og Information, koster det 189 kr. Køber du i stedet MiniTurbåndet i Bakkens webshop, kan du spare op til 50 kr., hvis du tilmelder dig vores medlemsklub. Det er gratis at blive medlem af MitBakken.

Køb i webshop i dag
Dyst mod venner og familie i Danmarks sjoveste selskabsleg på Bakken

BAKKENS 5-KAMP

Alle kan være med! Slip dit indre barn fri, hvis du har sådan et, og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen så i slipper for sure miner.

Læs om Bakkens 5-kamp

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE