Bakkeekspressen på Bakken giver sus i maven og smil på læben

Bakkeekspressen

En lille rejse for de mindste

Bakkeekspressen er en af de mange, sjove børneforlystelser på Bakken. Giv de mindste en hyggelig tur i de fine, små vogne.

Bakkeekspressen er særligt populær blandt vores mindste gæster. Her kommer børnene med på en lille rejse rundt i en af de fine vogne. Hvad end børnene er til de klovnepyntede vogne eller måske den flotte Flintstone bil, så er der en vogn for enhver smag. Alt imens de mindste tøffer rundt i de små vogne, kan forældrene stå på sidelinjen og vinke til deres børn.

Dyt, dyt, og sømmet i bund!

I Bakkeekspressen kan de mindste slå sig løs. Her er de herre over eget køretøj, når de stille og roligt drøner rundt i deres små vogne på banen. Det går op og ned ad bakkerne med sømmet helt i bund!

Mangler de mindste benzin på deres vogne?

Skulle en eller flere af vognene gå hen og mangle benzin, er der selvfølgelig også taget hånd om dette. En stor og glad klovn står klar ved benzintanken for at putte benzin på de vogne, der skulle få behov for en påfyldning.

Information


Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Ja

Pris | Onsdagspris

20 kr. | 15 kr. 

Humørkort

4 kuponer

Bemærk

Ingen adgang for voksne.

Guide til forlystelser
Bakken Boerneforlystelse HipHop Unge Venner

Turbånd til de mindste

Et MiniTurbånd er for de børn, der er under 115 cm og elsker forlystelser. Med et MiniTurbånd får Bakkens mindste medlemmer adgang til Bakkens 11 børneforlystelser – hele dagen. Køber du et MiniTurbånd på Bakken i Bakkens Salg og Information, koster det 189 kr. Køber du i stedet MiniTurbåndet i Bakkens webshop, kan du spare op til 50 kr., hvis du tilmelder dig vores medlemsklub. Det er gratis at blive medlem af MitBakken.

Køb i webshop i dag
Bakken Underholdning Koncert Friluftsscenen Bastian 2018

Et Bakken for de mindste

Alle skal have det sjovt på Bakken, og derfor har vi selvfølgelig også underholdning for de mindste i familien. Hver dag i løbet af sæsonen kan du og familien møde Bakkens Pjerrot, når han tryller og fortæller historier foran sit grønne hus på Bakken. Kalle Kronhjort går rundt på Bakken og deler ud af kram og highfives til alle de små og barnlige sjæle. Udover Pjerrot og Kalle Kronhjort vil familien og dig også kunne opleve MGP, de populære figurer fra Ramasjang kendt fra TV og gode koncerter.

Se eventkalender
Dyst mod venner og familie i Danmarks sjoveste selskabsleg på Bakken

BAKKENS 5-KAMP

Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Læs om Bakkens 5-kamp

Flere sjove forlystelser

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE