Oplev Dizzy Ducks - en forlystelse for hele familien på Bakken

Dizzy Ducks

Kom med på eventyr i de populære ænder på Bakken

Føl sus i maven, når Dizzy Ducks tager dig og hele familien med på en sjov og hyggelig snurretur.

Få en snurretur i Bakkens populære ænder

Tag plads og sæt dig godt til rette i en af favoritterne blandt familierne på Bakken. En tur i Dizzy Ducks er både hyggelig og sjov – og selv de mindste og ældste i familien kan komme med. Forbered dig på en lille smule kildren i maven, når Dizzy Ducks sætter i gang og snurrer rundt og rundt i et fredeligt og børnevenligt tempo.

Lad de små tage turen selv

Dizzy Ducks har et tempo, hvor børnene selv kan prøve forlystelsen, mens forældre kan vinke fra sidelinjen. Så tag prøv enten Dizzy Ducks med børnene eller stå på tilskuerpladsen, når de mindste hygger sig i karrusellen. Du finder Dizzy Ducks lige ved siden af Pjerrots Hus. Så det passer perfekt med en tur i Dizzy Ducks efter eller inden, at hele familien har været et smut forbi og se Pjerrot trylle.

Kom og oplev Pjerrot trylle

Pjerrot tryller og underholder med historier foran sit lille, grønne hus på alle Bakkens åbningsdage tre gange om dagen, nemlig kl. 15.00, kl. 16.00 og kl. 17.00.

Børn kan aflevere sutter til Pjerrot efter alle 3 forestillinger, og de får selvfølgelig en sutteplakat i bytte!

Køb MiniTurbånd til de mindste

Er de mindste i familien også vilde med at prøve forlystelser, kan du med fordel købe et MiniTurbånd til dem. Et MiniTurbånd er til de børn, der er under 115 cm, og giver adgang til vores 11 børneforlystelser. Køber du et MiniTurbånd på Bakken koster det 189 kr.. Vælger du i stedet at købe MiniTurbåndet i Bakkens webshop inden jeres besøg, kan du som medlem af MitBakken spare op til 50 kr. pr turbånd. Det er gratis at blive medlem af vores medlemsklub, hvor du foruden rabat på turbånd også får andre gode rabatter på mad, drikkevarer mm. og modtager vores nyhedsbrev med information om vores events, underholdning og nyheder.

Information


Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Ja

Pris | Onsdagspris

30 kr. | 25 kr.

Humørkort

6 kuponer

Guide til forlystelser
Bakken Forlystelser Børneforlystelse Hestekarrusellen Børn

Spar penge på turbånd

Vilde rutsjebaner og hyggelige karruseller. På Bakken finder du alt fra thrill rides til børnvenlige forlystelser. Køb turbånd online og spar penge!

Køb i Bakkens webshop
Dyst mod venner og familie i Danmarks sjoveste selskabsleg på Bakken

BAKKENS 5-KAMP

Alle kan være med! Slip dit indre barn fri, hvis du har sådan et, og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen så i slipper for sure miner.

Læs om Bakkens 5-kamp

Flere sjove forlystelser

Bakken_Pjerrot_Plakat_v6.jpg

Midt på Bakken ...

... bor Bakkens Pjerrot. ”Pjerrot, Pjerrot – kom nu frem”! Sådan lyder det hver dag sommeren igennem, og sådan har det lydt i de over 200 år, hvor Pjerrot har optrådt på Bakken. Foran det lille grønne hus, holder Pjerrot til. Her fortæller han eventyr, laver tryllekunstner og underholder børn og voksne hver dag i hele sæsonen – og naturligvis i al slags vejr. Bakkens Pjerrot kan nemlig ikke undvære de mange glade smil og grin, som Bakkens gæster altid tager med sig.

Bakken Underholdning Kalle Kronhjort Familie Stemning High Five

Bakkens maskot

Hver dag gennem hele sæsonen kan du møde Bakkens krammedyr, Kalle Kronhjort. Han hygger rundt i forlystelsesparken for at hilse på børn og barnlige sjæle. Kalle Kronhjort er en meget hjælpsom fyr. Så når han ikke går rundt på Dyrehavsbakken, er han i gang med at smøre bremser og arbejde på Bakkens forlystelser. Kalle Kronhjort er glad for kram og highfives, så når du møder ham på din vej rundt på Bakken, så sig endelig hej!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Benyt vores garderobebokse og skabe - så behøver du ikke slæbe rundt på din taske eller overtøj hele dagen.

Der er to størrelser på garderobeskabene:
Lille boks: 43 x 38 x 50 cm (H x B x D)
Stor boks: 86 x 38 x 50 cm (H x B x D)

Garderobeboksene koster 20 kr. pr. boks pr. åbning

Garderobeboksene er placeret overfor restaurant Røde Port, ved Cirkusrevyen, under Rutschebanen, bag Hestekarrusellen og ved Golfbanen.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Fundne genstande indleveres til Bakkens Salg og Information.
Send gerne en mail med en grundig beskrivelse af hvad du har mistet til kiosk@bakken.dk - så kontakter vi dig, hvis vi får din ejendel indleveret.
Glemte ting og sager indleveres løbende til Nordsjællands Politi.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE