Lad de mindste prøve Hestekarrusellen på Bakken og giv dem en oplevelse, de sent vil glemme!

Hestekarrusellen

Kom med på en hyggelig rejse i Hestekarrusellen!

Sæt dig godt til rette på ryggen af en af fine heste og forbered dig på en eventyrlig rejse. Hestekarrusellen er hyggelig for både de yngste og de ældste i familien.

På ryggen af de originale træheste bliver du og familien underholdt hele vejen rundt i karrusellen. Du kan også trygt lade de mindste tage turen selv, mens du og de andre forældre stille og roligt kan stå på sidelinjen og vinke til jeres børn.

Nostalgi for hele familien

Hestekarrusellen er nok en af de forlystelser, som de fleste vil huske tilbage på som en del af deres minder fra Bakken. Denne hyggelige forlystelse kom til Bakken i slutningen af det 19. århundrede og hed oprindeligt Kejserkarrusellen. Rundt i karrusellen finder du forskellige heste, gondoler og figurer at kigge på, så der er masser af sjov for alle aldre.

Spar penge på MiniTurbånd til de mindste

Er dine børn også vilde med at prøve forlystelser, kan du købe et MiniTurbånd til dem. Med et MiniTurbånd får de adgang til alle Bakkens 11 børneforlystelser. For at benytte et MiniTurbånd skal barnet være under 115 cm. Bakkens MiniTurbånd koster 189 kr. i Bakkens Salg og Information. Køber du derimod MiniTurbånd i Bakkens webshop, kan du spare op til 50 kr. pr. MiniTurbånd som medlem af MitBakken.

Masser af sjove aktiviteter for de mindste

I løbet af sæsonen er der masser af gratis underholdning for hele familien i verdens ældste forlystelsespark. Påsken er fyldt med underholdning i børnehøjde. Stjernerne fra MGP og X Factor og de kendte figurer fra Ramasjang lægger vejen forbi verdens ældste forlystelsespark til en sjov og festlig påske. Hver onsdag børnenes sommerferie (på nær i uge 30) vil de kendte karakterer fra Ramasjang underholde på Bakkens Friluftsscene. Så tag hele familien med til en masse sjov og ballade for de mindste på Bakken.

Oplev Bakkens Pjerrot trylle

Hver dag i løbet af sæsonen optræder Pjerrot foran sit lille grønne hus midt på Bakken. Og det har han gjort i over 200 år. Pjerrot underholder med trylleri og magi, og han fortæller fantastiske historier, som vil forbløffe både børn og forældre. Oplev Bakkens Pjerrot optræde hver dag kl. 15, 16 og 17.00.

Mød Kalle Kronhjort

Rundt i Bakkens gader og stræder kan du hver dag i løbet af sæsonen møde Bakkens hjælpsomme maskot. Han hedder Kalle Kronhjort, og han er både populær blandt små og store størrelser. Kalle Kronhjort går rundt og hilser på Bakkens alle Bakkens gæster og spreder fantastisk stemning.

Det er nemt at komme til Bakken

Bakken ligger nord for København, og det er nemt at komme med både bil og offentlig transport. Kommer du med tog eller bus, kan du stige af på Klampenborg St. eller Dyrehavevej med bussen. Tager du derimod bilen, kan du nemt og billigt parkere på Bakkens parkeringsplads, som ligger lige ved den store indgang. Planlæg dit besøg inden din ankomst til Bakken.

Information


Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Ja

Pris | Onsdagspris

20 kr. | 10 kr. 

Humørkort

4 kuponer

Guide til forlystelser
Bakken Forlystelse De Vilde Mus Gruppe Ung Oplevelse i Nordsjaelland

Køb turbånd i dag til gode priser

Garanti for sus i maven og vind i håret i de sjove forlystelser rundt på Bakken!

Køb turbånd online og spar!
Dyst mod venner og familie i Danmarks sjoveste selskabsleg på Bakken

BAKKENS 5-KAMP

Alle kan være med! Slip dit indre barn fri, hvis du har sådan et, og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen så i slipper for sure miner.

Læs om Bakkens 5-kamp

Flere sjove forlystelser for de mindste

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Benyt vores garderobebokse og skabe - så behøver du ikke slæbe rundt på din taske eller overtøj hele dagen.

Der er to størrelser på garderobeskabene:
Lille boks: 43 x 38 x 50 cm (H x B x D)
Stor boks: 86 x 38 x 50 cm (H x B x D)

Garderobeboksene koster 20 kr. pr. boks pr. åbning

Garderobeboksene er placeret overfor restaurant Røde Port, ved Cirkusrevyen, under Rutschebanen, bag Hestekarrusellen og ved Golfbanen.

Bål og grill i Dyrehaven, på Bakken samt på Bakkens parkeringsplads er ikke tilladt.

Fundne genstande indleveres til Bakkens Salg og Information.
Send gerne en mail med en grundig beskrivelse af hvad du har mistet til kiosk@bakken.dk - så kontakter vi dig, hvis vi får din ejendel indleveret.
Glemte ting og sager indleveres løbende til Nordsjællands Politi.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE