Hiphop er en sjov forlystelse for de mindste på Bakken

HipHop

Få sus i maven i en af de sjoveste familieforlystelser på Bakken

Den populære børneforlystelse HIP HOP har fået et helt nyt look i 2019. Nu kan hele familien få sus i maven i det lille hoppende tårn!

Helt ny HIP HOP i 2019!

En helt ny HIP HOP har åbnet op på Bakken i år. Nu kan du tage hele familien en tur op i det farverige tårn, der garanterer vind i håret og sus i maven for børn i alle aldre!

Kom højt op i luften

Sæt dig og de mindste i familien godt tilrette i HipHop og få en hoppetur, I sent vil glemme. Turen starter med, at alle bliver spændt godt fast, og derefter går der blot et kort øjeblik inden, at det kommer til at hoppe derudaf! Stille og roligt bliver du hejst op og derefter slipper forlystelsen grebet. Følelsen kan sammenlignes med et lille bungy jump – elastikspring.

Prøv forskellige ture i HipHop

Hvis du og de mindste var vilde med turen, så er det med at prøve et par ekstra ture i HipHop. Det er nemlig ikke samme tur, som du får hver gang. Der er fire forskellige måder, hvorpå HipHop kan slippe grebet – eller ”droppet”, som det også bliver kaldt. Et eksempel herpå er et langt og hurtigt ”drop”, hvor du hurtigt bliver sluppet mod jorden, mens du mærker sus i maven og vind i håret. En anden variant er, hvor du bliver sluppet hele 3 gange i træk, hvor dit hjerte laver et lille hop. Med andre ord; de mindste og du vil ikke blive trætte af HipHop, da de har hele 4 varianter.

Bakken har masser af forlystelser for hele familien!

På Bakken finder du hele 32 forskellige og sjove forlystelser, der kan få både de mindste og ældste i familien til at grine. Gå på udkig i vores store udvalg af forlystelser og find de forlystelser, som du og familien skal prøve, når I besøger Bakken.

Tag hele familien med til Bakken

Bakken ligger kun 10 minutters kørsel nord for København. Kommer I i bil via motorvej 3, skal I tage afkørsel 16. Parkering på Bakken er nemt og billigt, og vores parkeringsplads ligger lige ved Bakkens store indgang. Her kan I nemt gå til og fra i løbet af dagen, hvis I skal hente jakker eller picnickurven. Ankommer I med bus eller tog, ligger Klampenborg St. blot 650 meter fra Bakkens indgang.

Spar penge på MiniTurbånd til de mindste

Er de mindste i familien også vilde med at prøve forlystelser, kan du med stor fordel købe et MiniTurbånd. Dette armbånd giver dem adgang til Bakkens 11 børneforlystelser og er til de børn, der er under 115 cm. Køber du det på Bakken, koster det 189 kr. Vælger du derimod at købe det via Bakkens webshop og samtidig melder dig ind i vores fordelsklub MitBakken, kan du spare op til 50 kr. pr. miniturbånd. Denne rabat kan du naturligvis også få, hvis du køber et almindeligt turbånd. 

Information


Adgang med voksen

Min. 97 cm

Adgang uden voksen

Min. 107 cm og 3 år

Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Ja

Pris | Onsdagspris

25 kr. | 15 kr. 

Humørkort

5 kuponer

Helbredsbegrænsning

Ja

Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb dit turbånd online og spar penge!

Adgang til masser af sjove stunder og sus i maven for store og små!

Bakkens webshop
Bakken Spil Sjov Hoenen

Prøv BAKKENS HYGGELIGE 5-KAMP

Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Hvem løber med sejren?

Flere sjove forlystelser

#MITBAKKEN

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Benyt vores garderobebokse og skabe - så behøver du ikke slæbe rundt på din taske eller overtøj hele dagen.

Der er to størrelser på garderobeskabene:
Lille boks: 43 x 38 x 50 cm (H x B x D)
Stor boks: 86 x 38 x 50 cm (H x B x D)

Garderobeboksene koster 20 kr. pr. boks pr. åbning

Garderobeboksene er placeret overfor restaurant Røde Port, ved Cirkusrevyen, under Rutschebanen, bag Hestekarrusellen og ved Golfbanen.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Bål og grill i Dyrehaven, på Bakken samt på Bakkens parkeringsplads er ikke tilladt.

Fundne genstande indleveres til Bakkens Salg og Information.
Send gerne en mail med en grundig beskrivelse af hvad du har mistet til kiosk@bakken.dk - så kontakter vi dig, hvis vi får din ejendel indleveret.
Glemte ting og sager indleveres løbende til Nordsjællands Politi.

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE