Skjerns Magasin er Korsbæks egen beværtning

Skjerns Magasin

Korsbæks egen bar

Mange husker måske bedst Skjerns Magasin som tøjforretning, men historien går på, at den dygtige manufakturhandler, Mads Skjern, har været så fremsynet at etablere et udskænkningssted i sin velbesøgte forretning. Derfor kan man nu finde en hyggelig beværtning Skjerns Magasin i Korsbæk på Bakken.

Korsbæks egen bar

Interiør, glas og service er holdt tidstypisk for perioden, hvor Matador udspiller sig. Du får derfor en autentisk oplevelse i Skjerns Magasin, hvor du bliver taget godt 80 år tilbage i tiden. Hvorfor ikke prøve den berømte Flyversjus, der var meget populær på Matadors tid?

Mærk stemningen i Korsbæk

Under store parasoller kan du sidde midt i Algade og nyde stemningen fra Korsbæk. Herfra har du udsigt til både banken, porten til Varnæs’s bolig, nedgangen til Lauras køkken og naturligvis også Skjerns Magasin. Udover de kendte facader kan du også se nogle af de kendte biler fra serien, og er du heldig kigger en eller flere af de kendte beboere fra Korsbæk forbi.

Få stillet den lille sult

Bliver du fanget med en rumlende mave, har Skjerns Magasin et mindre udvalg af populære Korsbæk-retter. Spørg tjeneren om mulighederne, så kan du få udeservering i Algade og nyde vejr, stemning, omgivelserne og den lækre mad fra Korsbæk.

Skjerns Magasin følger de almindelige åbningstider på Bakken.

10 hyggelige pubber og barer på Bakken

Bakkens store udvalg af pubber og barer er et oplagt valg, hvis du søger efter en hyggelig destination i Gentofte eller Lyngby. Hvad end det er et fyraftensarrangement med kollegerne eller en hyggelig friaften med venner eller familie, så er mulighederne mange på Bakken. Tag toget direkte til Klampenborg station sammen med vennerne eller kollegerne, og nyd en kold øl på en af Bakkens 10 beværtninger. Du kan læse meget mere om Bakkens forskellige pubber og barer og finde lige præcis den beværtning, der bedst passer til dit selskab og humør.

HUSK! Der er altid gratis entré på Bakken! Vi glæder os til at byde på en kold øl på en af vores mange hyggelige pubber og barer.

Information


Kontakt

Korsbæk på Bakken

Telefon

3996 0345

Åbningstider

Se Skjerns Magasins åbningstider

Besøg Skjerns Magasins hjemmeside
Bakken Korsbaek Skjerns Magasin Facade Aften Stemning

Grupper

I Skjerns Magasin kan du og din gruppe nyde en kold øl eller drikke en dejlig kop kaffe. Kontakt Skjerns Magasin i dag og hør om jeres muligheder: 

 • Telefonnummer: +45 3996 0345

Vi ses på Bakken!

System.ArgumentException: Requested value 'Default' was not found.
  at System.Enum.TryParseByName(RuntimeType enumType, ReadOnlySpan`1 value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, UInt64& result)
  at System.Enum.TryParse(Type enumType, ReadOnlySpan`1 value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, Object& result)
  at System.Enum.TryParse(Type enumType, String value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, Object& result)
  at AspNetCore.Views_Partials_blockgrid_leblendernzSpotsDynamic.ExecuteAsync() in C:\inetpub\wwwroot\bakken.dk\Views\Partials\blockgrid\leblendernzSpotsDynamic.cshtml:line 0
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.RenderPartialCoreAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData, TextWriter writer)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.PartialAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Rendering.HtmlHelperPartialExtensions.Partial(IHtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at AspNetCore.Views_Partials_grid_nzgrid.ExecuteAsync() in C:\inetpub\wwwroot\bakken.dk\Views\Partials\grid\nzgrid.cshtml:line 0
Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE