Skjerns Magasin er Korsbæks egen beværtning

Skjerns Magasin

Korsbæks egen bar

Bakken_Forlystelser_Rutschebanen_Gruppe_voksen_stemning
Mange husker måske bedst Skjerns Magasin som tøjforretning, men historien går på, at den dygtige manufakturhandler, Mads Skjern, har været så fremsynet at etablere et udskænkningssted i sin velbesøgte forretning. Derfor kan man nu finde en hyggelig beværtning Skjerns Magasin i Korsbæk på Bakken.

Korsbæks egen bar

Interiør, glas og service er holdt tidstypisk for perioden, hvor Matador udspiller sig. Du får derfor en autentisk oplevelse i Skjerns Magasin, hvor du bliver taget godt 80 år tilbage i tiden. Hvorfor ikke prøve den berømte Flyversjus, der var meget populær på Matadors tid?

Mærk stemningen i Korsbæk

Under store parasoller kan du sidde midt i Algade og nyde stemningen fra Korsbæk. Herfra har du udsigt til både banken, porten til Varnæs’s bolig, nedgangen til Lauras køkken og naturligvis også Skjerns Magasin. Udover de kendte facader kan du også se nogle af de kendte biler fra serien, og er du heldig kigger en eller flere af de kendte beboere fra Korsbæk forbi.

Få stillet den lille sult

Bliver du fanget med en rumlende mave, har Skjerns Magasin et mindre udvalg af populære Korsbæk-retter. Spørg tjeneren om mulighederne, så kan du få udeservering i Algade og nyde vejr, stemning, omgivelserne og den lækre mad fra Korsbæk.

Skjerns Magasin følger de almindelige åbningstider på Bakken.

10 hyggelige pubber og barer på Bakken

Bakkens store udvalg af pubber og barer er et oplagt valg, hvis du søger efter en hyggelig destination i Gentofte eller Lyngby. Hvad end det er et fyraftensarrangement med kollegerne eller en hyggelig friaften med venner eller familie, så er mulighederne mange på Bakken. Tag toget direkte til Klampenborg station sammen med vennerne eller kollegerne, og nyd en kold øl på en af Bakkens 10 beværtninger. Du kan læse meget mere om Bakkens forskellige pubber og barer og finde lige præcis den beværtning, der bedst passer til dit selskab og humør.

Hulen – 19 forskellige specialøl lige overfor Cirkusrevyen

Høkassen – live musik og hyggelig stemning

La Casa – den spanske Tapas bar

London Pub - nostalgi og hyggelige London-minder

Malmøkroen 25’eren – 25 kr. for alt på kortet

Plænebaren – Bakkens oase og det perfekte mødested

Pølsekroen – Egen tappehane og skøn udsigt mod Kildesøen

Skjerns Magasin – Korsbæks helt egen beværtning

Sommerlyst – Intim Bakkestemning i hjertet af parken

Ølgod – Unik stemning og masser af livemusik

HUSK! Der er altid gratis entré på Bakken! Vi glæder os til at byde på en kold øl på en af vores mange hyggelige pubber og barer.

Information


Kontakt

Korsbæk på Bakken

Telefon

3996 0345

Åbningstider

Se Skjerns Magasins åbningstider

Bakkens Øltour - besøg Høkassen

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 8 pubber og barer

Bakkens ØLTOUR - kun 119 kr.
Gruppearrangementer på Bakken

Gruppearrangementer på Bakken?

Ønsker I at kombinere et besøg på en af de mange pubber og barer med andre sjove aktiviteter, så står Bakkens Salgsafdeling klar til at hjælpe, når I skal holde et firmaarrangement, selskab eller en familiefest. På Bakken er mulighederne mange, og I kan selv sammensætte jeres arrangement præcis efter ønsker, behov og budget.

Kontakt
Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE