Hyggelig stemning i Høkassen

Høkassen

Bakkens ægte værtshus

Høkassen er Bakkens hyggelige værtshus. Den er proppet med god gammeldags værtshusstemning, fra du træder ind ad døren til de små, hyggelige borde. Humøret er højt, og den velassorterede bar byder på mange forskellige slags øl, så ganen kan læskes, uanset om favoritten er dansk eller udenlandsk øl.

Nostalgi, tradition og live musik

I Høkassen føler du dig altid velkommen. Her er højt til loftet, og indretningen er kuriøs, gennemført og med fokus på detaljen. Sjove emaljeskilte kæmper om pladsen med figurer og forunderlige fund. Høkassen byder ofte op til sang og dans, og du kan ikke undgå at lade dig rive med. Der er altid gang i den i Høkassen, og du ved aldrig, om pigerne er klædt ud som Marilyn Monroe eller om der er fint besøg af et nyt band. En ting er helt sikkert – det er ikke kedeligt i Høkassen.

Høkassen har Live-Musik HVER torsdag, fredag og lørdag

Hver weekend er garanti for en fest af høj kaliber på Høkassen. Der er nemlig live-musik alle torsdage, fredage og lørdage i tidsrummet 18.30 - 23.30 - hele sommeren. 

Oplev bl.a. Chimbo's Revival på Høkassen i juli og august.

Høkassen og Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR er Bakkens helt egen ølsmagning med fokus på den gode oplevelse. Høkassen er en af de 10 pubber og barer, som du kan besøge, når du er på ØLTOUR. For kun 199 kr. kan du smage øl på hele 10 forskellige pubber og barer på Bakken. Læs mere om Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR kan købes i Bakkens Salg og Information eller i Bakkens Webshop.

HUSK! Der er altid gratis entré på Bakken! Vi glæder os til at byde på en kold øl på en af vores mange hyggelige pubber og barer.

Information


Kontakt

Helene Højmose

Telefon

5370 4868

E-mail

Send mail i dag til kaffestuen@bakken.dk 

Åbningstider

Høkassen følger Bakkens åbningstider

Bakken Pub Bar Høkassen Gruppe Voksen Stemning Øltour Pubcrawl

Reservation

Ønsker du at booke et arrangement i Høkassen for dig og din gruppe, kan du kontakte Høkassen i dag på:

 • Telefonnummer: +45 3122 7665
 • E-mail: kaffestuen@bakken.dk

Vi glæder os til at se dig på Høkassen!

Jul_Bakken_Aebleskiver_Kaffestuen_Aabning.jpg

Danmarks bedste æbleskiver og lagkage

I forlængelse af Høkassen ligger Kaffestuen, en hyggelig cafe, der emmer af mormor-charme. Café Kaffestuens specialitet er æbleskiver - med eller uden solbærrom - og æbleskiverne, der bages efter en gammel opskrift, er altid friske og nybagte. Der er også altid hjemmelavet lagkage i kølemontren, og det er svært ikke at lade sig friste. På bagsiden af Kaffestuen finder du den hyggelige terrasse med udsigt mod Kildesøen. Ønsker du at spise din medbragte mad, kan dette også sagtens lade sig gøre mod bestilling af drikkevarer og efter aftale med personalet. Du kan derfor sagtens kombinere et besøg i Høkassen med lidt godt at spise.

Læg vejen forbi Kaffestuen
System.ArgumentException: Requested value 'Default' was not found.
  at System.Enum.TryParseByName(RuntimeType enumType, ReadOnlySpan`1 value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, UInt64& result)
  at System.Enum.TryParse(Type enumType, ReadOnlySpan`1 value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, Object& result)
  at System.Enum.TryParse(Type enumType, String value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, Object& result)
  at AspNetCore.Views_Partials_blockgrid_leblendernzSpotsDynamic.ExecuteAsync() in E:\Solutions\Bakken_v10\Views\Partials\blockgrid\leblendernzSpotsDynamic.cshtml:line 0
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.RenderPartialCoreAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData, TextWriter writer)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.PartialAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Rendering.HtmlHelperPartialExtensions.Partial(IHtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at AspNetCore.Views_Partials_grid_nzgrid.ExecuteAsync() in E:\Solutions\Bakken_v10\Views\Partials\grid\nzgrid.cshtml:line 0
Bakken Pub Bar Hoekassen Gruppe Voksen Stemning

Hyggelige pubber og barer

Bakkens store udvalg af pubber og barer er et oplagt valg, hvis du søger efter en hyggelig destination i Gentofte eller Lyngby. Hvad end det er et fyraftenarrangement med kollegerne eller en hyggelig friaften med venner eller familie, er mulighederne mange. Tag toget direkte til Klampenborg station og nyd en kold øl på en af de 10 beværtninger. 

Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE