LondonPub på Bakken

London Pub

Ægte Londonbus med kolde øl

Londonbussen er en hyggelig pub på Bakken

London Pub

Ægte Londonbus med kolde øl

Bakken Pub Bar London Pub Bussen Gruppe Voksen Stemning Øltour Terrasse Hygge

London Pub

Ægte Londonbus med kolde øl

London Pubben er en hyggelig beværtning på Bakken, hvor der serveres drikkevarer på både den øverste etage og i underetagen. Her kan du sidde og nyde en kold fadøl i sjove og anderledes rammer, og du kan ikke undgå at falde for den charmerende bus, der emmer af nostalgi og hyggelige minder fra London.

Bakkens dobbeltdækkerbus

Foran London Pub finder du en hyggelig terrasse, og når vind og vejr tillader det, er det en af Bakkens hyggeligste kroge, hvor du kan sidde i læ af den gamle dobbeltdækkerbus og følge med i livet i Bakkens gader og stræder.

Besøg den vaskeægte dobbeltdækker bus, som efter at have kørt Londons gader tynde, nu har fået permanent stoppested på Bakken. London Bussen er en anderledes og hyggelig beværtning, hvor man kan nyde god engelsk øl og sandwiches. Er du heldig, er her også levende musik på den hyggelige terrasse.

Prøv Bakkens ØLTOUR

London Pub byder alle ØLTOURs-gæster velkommen. Har du og dine venner eller kolleger begivet jer ud på en ØLTOUR, kommer I helt sikkert forbi London Pubben på jeres vej. Bakkens ØLTOUR er Bakkens helt egen pubcrawl, hvor der er fokus på den gode oplevelse og en hyggelig ølsmagning. For kun 129 kr. kan du smage øl på hele 9 forskellige pubber og barer rundt på Bakken. Bakkens ØLTOUR kan købes i Bakkens Salg og Information eller i vores webshop i dag!  

Bakken – også efter fyraften

Bakken er den perfekte destination for et fyraftens arrangement for både firmaer og venner. Hvad end I blot søger lidt godt at spise, eller I ønsker at give den gas med konkurrencer, spil og kolde øl, så er mulighederne mange. Planlæg det perfekte fyraftens arrangement for dine kolleger eller venner. Find inspiration til jeres næste fyraftens arrangement her på vores hjemmeside!

Besøg Bakkens hyggelige pubber og barer

Søger du en hyggelig pub eller bar i Lyngby eller Gentofte, så er Bakkens store udvalg af pubber og barer en oplagt mulighed. Tag toget direkte til Klampenborg station sammen med vennerne eller kollegerne, og nyd en kold øl på en af Bakkens 10 beværtninger. Du kan læse meget mere om Bakkens forskellige pubber og barer og finde lige præcis den beværtning, der bedst passer til dit selskab, humør og budget.

HUSK! Der er altid gratis entré på Bakken! Vi glæder os til at byde på en kold øl på en af vores mange hyggelige pubber og barer.

Information


Kontakt

Alex Holm

Telefon

3964 1324

Åbningstider

London Pub åbner igen til sæson 2020

Pubber og barer på Bakken

Bakkens Øltour - besøg Høkassen

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 9 pubber og barer. Gå på opdagelse i Bakkens mange pubber og barer, som inviterer til ølsmagning af deres specialøl med Bakkens ØLTOUR.

Bakkens ØLTOUR - kun 129 kr.
Gruppearrangementer på Bakken

Gruppearrangementer på Bakken?

Ønsker I at kombinere et besøg på en af de mange pubber og barer med andre sjove aktiviteter, så står Bakkens Salgsafdeling klar til at hjælpe, når I skal holde et firmaarrangement, selskab eller en familiefest. På Bakken er mulighederne mange, og I kan selv sammensætte jeres arrangement præcis efter ønsker, behov og budget.

Kontakt os
Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE