LondonPub på Bakken

London Pub

Ægte Londonbus med kolde øl

Londonbussen er en hyggelig pub på Bakken

London Pub

Ægte Londonbus med kolde øl

Bakken Pub Bar London Pub Bussen Gruppe Voksen Stemning Øltour Terrasse Hygge

London Pub

Ægte Londonbus med kolde øl

London Pubben er en hyggelig beværtning på Bakken, hvor der serveres drikkevarer på både den øverste etage og i underetagen. Her kan du sidde og nyde en kold fadøl i sjove og anderledes rammer, og du kan ikke undgå at falde for den charmerende bus, der emmer af nostalgi og hyggelige minder fra London.

Bakkens dobbeltdækkerbus

Foran London Pub finder du en hyggelig terrasse, og når vind og vejr tillader det, er det en af Bakkens hyggeligste kroge, hvor du kan sidde i læ af den gamle dobbeltdækkerbus og følge med i livet i Bakkens gader og stræder.

Besøg den vaskeægte dobbeltdækker bus, som efter at have kørt Londons gader tynde, nu har fået permanent stoppested på Bakken. London Bussen er en anderledes og hyggelig beværtning, hvor man kan nyde god engelsk øl og sandwiches. Er du heldig, er her også levende musik på den hyggelige terrasse.

Bakken – også efter fyraften

Bakken er den perfekte destination for et fyraftens arrangement for både firmaer og venner. Hvad end I blot søger lidt godt at spise, eller I ønsker at give den gas med konkurrencer, spil og kolde øl, så er mulighederne mange. Planlæg det perfekte fyraftens arrangement for dine kolleger eller venner. Find inspiration til jeres næste fyraftens arrangement her på vores hjemmeside!

Information


Kontakt

Alex Holm

Telefon

3964 1324

Bakken Pub Bar London Pub Bussen Gruppe Voksen Stemning Øltour Terrasse Hygge

Reservation

Er du på udkig efter et hyggeligt sted for dig og din gruppe at mødes til en fyraftensøl eller andet, er London Bussen et oplagt valg. Kontakt London Bussen i dag og hør om mulighederne for et arrangement:

  • Telefonnummer: +45 3964 1324
  • Email: valentino@valentino-bakken.dk

Vi glæder os til at se jer i London Bussen! 

Pubber og barer på Bakken

Londonbus_bevætning_gruppe_øltour (3).jpg

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 10 pubber og barer. Gå på opdagelse i Bakkens mange pubber og barer, som inviterer til ølsmagning af deres specialøl med Bakkens ØLTOUR.

Læs om ØLTOUR
Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad
Bakken Pub Bar Hoekassen Gruppe Voksen Stemning

Hyggelige pubber og barer på Bakken

Bakkens store udvalg af pubber og barer er et oplagt valg, hvis du søger efter en hyggelig destination i Gentofte eller Lyngby. Hvad end det er et fyraftenarrangement med kollegerne eller en hyggelig friaften med venner eller familie, er mulighederne mange. Tag toget direkte til Klampenborg station og nyd en kold øl på en af de 10 beværtninger. 

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE