Bakken Pub Bar Sommerlyst Gruppe VoksenStemning

Sommerlyst

En hyggelig bar med fantastisk stemning!

Sommerlyst er baren, hvor man mødes over en piskende kold fadøl eller en drink, mens man nyder underholdningen på Friluftsscenen eller musikken i baren.

Her er god betjening med hyggelig og familiær Bakkestemning, når den er bedst. Selve baren og lokalerne har en meget personlig indretning, og du kan ikke undgå at lade dig smitte af den glade stemning og det gode humør, der kendetegner Sommerlyst på Bakken.

Udendørs-hygge og live musik

Sommerlyst Bar gør noget ved musikken! Og er klar til lejlighedsvis at præsentere live musik og underholdning af bedste kaliber på udvalgte dage i sommersæsonen! Der er garanti for helt forrygende oplevelser, hvor stemningen er i top, så kridt danseskoene og smør stemmen - kom og syng og rock med. Inde i eventkalenderen kan du altid finde en oversigt over, hvornår der er livemusik på Bakken.

Sommerlyst inviterer på Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR er Bakkens helt egen ølsmagning med fokus på den gode oplevelse. SOMMERLYST er en af de 10 pubber og barer, som du kan besøge, når du er på ØLTOUR. For kun 199 kr. kan du smage øl på hele 10 forskellige pubber og barer på Bakken. Læs mere om Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR kan købes i Bakkens Salg og Information eller i Bakkens Webshop.

10 hyggelige pubber og barer på Bakken

Bakkens store udvalg af pubber og barer er et oplagt valg, hvis du søger efter en hyggelig destination i Gentofte eller Lyngby. Hvad end det er et fyraftensarrangement med kollegerne eller en hyggelig friaften med venner eller familie, så er mulighederne mange på Bakken. Tag toget direkte til Klampenborg station sammen med vennerne eller kollegerne og nyd en kold øl på en af Bakkens 10 beværtninger. Du kan læse meget mere om Bakkens forskellige pubber og barer og finde lige præcis den beværtning, der bedst passer til dit selskab og humør.

HUSK! Der er altid gratis entré på Bakken! Vi glæder os til at byde på en kold øl eller andet god fra baren på en af vores mange hyggelige pubber og barer.

Information


Kontakt

Jan Sky Kristensen

Telefon

2625 5370

Åbningstider

Sommerlyst følger Bakkens åbningstider

Bakken Pub Bar Sommerlyst Gruppe VoksenStemning

Grupper og firmaer

Er du og din gruppe på udkig efter en hyggelig bar, hvor I kan nyde en lækker og kold forfriskning, så er Sommerlyst en oplagt mulighed! Kontakt baren i dag og hør om jeres muligheder som gruppe:

  • Telefonnummer: +45 2625 5370

Vi ses på Bakken!

Pubber og barer på Bakken

Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE