Bakken Pub Bar Sommerlyst Gruppe VoksenStemning

Sommerlyst

En hyggelig bar med fantastisk stemning!

Sommerlyst er baren, hvor man mødes over en piskende kold fadøl eller en drink, mens man nyder underholdningen på friluftsscenen eller musikken i baren. Her er god betjening med hyggelig og familiær Bakkestemning, når den er bedst. Selve baren og lokalerne har en meget personlig indretning, og du kan ikke undgå at lade dig smitte med den glade stemning og det gode humør, der kendetegner Sommerlyst på Bakken.

Udendørs-hygge og live musik

Sommerlyst Bar gør noget ved musikken! De præsenterer Live musik, Afterski-Partys og underholdning af bedste kaliber på udvalgte dage sæsonen igennem! Der er garanti for helt forrygende oplevelser, hvor stemningen er i top, så kridt danseskoene og smør stemmen - kom og syng og rock med. Inde i eventkalenderen kan du altid finde en oversigt over, hvornår der er livemusik på Bakken.

Sommerlyst følger de almindelige åbningstider på Bakken.

Sommerlyst inviterer på Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR er Bakkens helt egen ølsmagning med fokus på den gode oplevelse. Høkassen er en af de 9 pubber og barer, som du kan besøge, når du er på ØLTOUR. For kun 129 kr. kan du smage øl på hele 9 forskellige pubber og barer på Bakken. Læs mere om Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR kan købes i Bakkens Salg og Information eller i Bakkens Webshop

10 hyggelige pubber og barer på Bakken

Bakkens store udvalg af pubber og barer er et oplagt valg, hvis du søger efter en hyggelig destination i Gentofte eller Lyngby. Hvad end det er et fyraftensarrangement med kollegerne eller en hyggelig friaften med venner eller familie, så er mulighederne mange på Bakken. Tag toget direkte til Klampenborg station sammen med vennerne eller kollegerne, og nyd en kold øl på en af Bakkens 10 beværtninger. Du kan læse meget mere om Bakkens forskellige pubber og barer og finde lige præcis den beværtning, der bedst passer til dit selskab og humør.

HUSK! Der er altid gratis entré på Bakken! Vi glæder os til at byde på en kold øl på en af vores mange hyggelige pubber og barer.

Information


Kontakt

Jan Sky Kristensen

Telefon

2625 5370

Åbningstider

Sommerlyst følger Bakkens åbningstider

Pubber og barer på Bakken

Happy Hour på Bakken

Tag med venner & kolleger til Fredagsbar på Bakken!

Afslut arbejdsugen med en rigtig hyggelig aften til fredagsbar på Bakken. Her er der garanti for sjov & hygge. Happy Hour alle fredage i maj og juni. mellem kl. 18.00 - 20.00 rundt om på Bakkens pubber og barer.

  • Hyggelig stemning
  • Gode tilbud på øl & drinks
  • God warm up til Comedy på Bakken på Friluftsscenen

Bakkens Øltour - besøg Høkassen

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 9 pubber og barer

Bakkens ØLTOUR - kun 129 kr.
Gruppearrangementer på Bakken

Gruppearrangementer på Bakken?

Ønsker I at kombinere et besøg på en af de mange pubber og barer med andre sjove aktiviteter, så står Bakkens Salgsafdeling klar til at hjælpe, når I skal holde et firmaarrangement, selskab eller en familiefest. På Bakken er mulighederne mange, og I kan selv sammensætte jeres arrangement præcis efter ønsker, behov og budget.

Kontakt
Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE