Hyggelig stemning foran Pølsekroen

Pølsekroen

Egen tappehane ved bordet

Pølsekroen på Bakken

Pølsekroen

Egen tappehane ved bordet

Pølsekroen på Bakken blev grundlagt helt tilbage i 1928, og siden da er der løbet rigtig meget øl gennem ølhanerne. Dengang som i dag har Pølsekroen fungeret som samlingspunkt for Bakkens glade gæster, når de har nydt de lyse sommeraftener på terrassen med kig til Kildesøen eller inde i de hyggelige lokaler.

Egen tappehane ved bordet

Pølsekroen er helt særlig, idet du kan bestille din helt egen tappehane med iskoldt, skummende fadøl. Inviter venner eller kolleger til en sjov og hyggelig aften, hvor I selv kan skænke jeres egne fadøl ved bordet, når tørsten melder sig.

Få stillet den lille sult

Skal den lille sult stilles, ligger Pølsekroens Is- og Grillbar i forlængelse af baren. Her kan du både stille den lille sult eller give efter for den søde tand med et stort udvalg af is, pølser, burgere og meget mere. På bestilling kan vi også tilbyde grillbuffet og det store kolde bord til grupper. Kontakt os for en aftale.

Nostalgi, tradition og live musik

Pølsekroen er en af de barer på Bakken, der ofte har live musik i weekenderne. Kryb ind i den hyggelige hule med din favoritøl i hånden og lad dig rive med af den skønne stemning, når en af de lokale musikere spiller op til fest og hygge. På Bakkens hjemmeside kan du altid kigge i kalenderen for at se, hvornår der er livemusik på Bakken.

Pølsekroen følger de almindelige åbningstider på Bakken.

Bakkens ØLTOUR på Pølsekroen

Bakkens ØLTOUR er Bakkens helt egen ølsmagning med fokus på den gode oplevelse. Høkassen er en af de 10 pubber og barer, som du kan besøge, når du er på ØLTOUR. For kun 199 kr. kan du smage øl på hele 10 forskellige pubber og barer på Bakken. Læs mere om Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR kan købes i Bakkens Salg og Information eller i Bakkens Webshop

10 hyggelige pubber og barer på Bakken

Bakkens store udvalg af pubber og barer er et oplagt valg, hvis du søger efter en hyggelig destination i Gentofte eller Lyngby. Hvad end det er et fyraftensarrangement med kollegerne eller en hyggelig friaften med venner eller familie, så er mulighederne mange på Bakken. Tag toget direkte til Klampenborg station sammen med vennerne eller kollegerne, og nyd en kold øl på en af Bakkens 10 beværtninger. Du kan læse meget mere om Bakkens forskellige pubber og barer og finde lige præcis den beværtning, der bedst passer til dit selskab og humør.

HUSK! Der er altid gratis entré på Bakken! Vi glæder os til at byde på en kold øl på en af vores mange hyggelige pubber og barer.

Information


Kontakt

Stephanie Brøndum

Telefon

3113 2266

Åbningstider

Pølsekroen følger Bakkens åbningstider

Bakken Pub Bar Pølsekroen Gruppe Voksen Stemning Øltour

Er du på udkig efter et hyggeligt sted, hvor dig og din gruppe kan hygge jer i godt selskab i en lille hule, er Pølsekroen et oplagt sted for jer! Kontakt Pølsekroen og hør om jeres muligheder for et arrangement:

 • Telefonnummer: +45 3113 2266

System.ArgumentException: Requested value 'Default' was not found.
  at System.Enum.TryParseByName(RuntimeType enumType, ReadOnlySpan`1 value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, UInt64& result)
  at System.Enum.TryParse(Type enumType, ReadOnlySpan`1 value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, Object& result)
  at System.Enum.TryParse(Type enumType, String value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, Object& result)
  at AspNetCore.Views_Partials_blockgrid_leblendernzSpotsDynamic.ExecuteAsync() in C:\inetpub\wwwroot\bakken.dk\Views\Partials\blockgrid\leblendernzSpotsDynamic.cshtml:line 0
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.RenderPartialCoreAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData, TextWriter writer)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.PartialAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Rendering.HtmlHelperPartialExtensions.Partial(IHtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at AspNetCore.Views_Partials_grid_nzgrid.ExecuteAsync() in C:\inetpub\wwwroot\bakken.dk\Views\Partials\grid\nzgrid.cshtml:line 0
Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE