Sommerhygge foran Ølgod

Ølgod

Live musik og dans
Store fadøl på Ølgod

Ølgod

Live musik og dans
Ølgod har en lang tradition på Bakken med live musik og ægte fest-stemning. Her sidder man ved langborde og nyder kolde fadøl, mens musikken spiller fra scenen midt i lokalet.

Bakkens største fest

Ølgod på Bakken er stedet, hvor man mødes over en kold øl, god musik og fantastisk stemning. Ølgod ligger i det muntre hjørne ud mod skoven og Kildesøen, og når vejret tillader det, er det oplagt at tage en velfortjent pause ved de hyggelige vintønder foran Ølgod. Har du derimod mere lyst til indendørs hygge, indbyder Ølgod til fest med sin store ølhal og fantastiske vægmalerier.

Masser af live musik og dans

Ølgod gør noget ved musikken! Her bliver der flere gange om ugen spillet op til dans underholdning af den allerbedste skuffe. Der er garanti for helt forrygende oplevelser, hvor stemningen er i top, så kridt danseskoene og smør stemmen - kom og syng og rock med.
På Bakkens hjemmeside kan du altid kigge i kalenderen for at se, hvornår der er livemusik på Bakken.

Ølgod følger de almindelige åbningstider på Bakken.

Ølgod inviterer på Bakkens ØLTOUR

Ølgod er en af de 8 pubber og barer, der står klar med åbne døre, når du er på bakkens ØLTOUR. Få et glas specialøl og sæt jer til rette ved langbordene i den fantastiske ølhal med den unikke udsmykning.
For kun 119 kr. kan du smage øl på hele 8 forskellige pubber og barer på Bakken – også Sommerlyst. Læs mere om Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR kan købes i Bakkens Salg og Information eller i Bakkens Webshop

10 hyggelige pubber og barer på Bakken

Bakkens store udvalg af pubber og barer er et oplagt valg, hvis du søger efter en hyggelig destination i Gentofte eller Lyngby. Hvad end det er et fyraftensarrangement med kollegerne eller en hyggelig friaften med venner eller familie, så er mulighederne mange på Bakken. Tag toget direkte til Klampenborg station sammen med vennerne eller kollegerne, og nyd en kold øl på en af Bakkens 10 beværtninger. Du kan læse meget mere om Bakkens forskellige pubber og barer og finde lige præcis den beværtning, der bedst passer til dit selskab og humør.

Hulen – 19 forskellige specialøl lige overfor Cirkusrevyen

Høkassen – live musik og hyggelig stemning

La Casa – den spanske Tapas bar

London Pub - nostalgi og hyggelige London-minder

Malmøkroen 25’eren – 25 kr. for alt på kortet

Plænebaren – Bakkens oase og det perfekte mødested

Pølsekroen – Egen tappehane og skøn udsigt mod Kildesøen

Skjerns Magasin – Korsbæks helt egen beværtning

Sommerlyst – Intim Bakkestening i hjertet af parken

Ølgod – Unik stemning og masser af livemusik

HUSK! Der er altid gratis entré på Bakken! Vi glæder os til at byde på en kold øl på en af vores mange hyggelige pubber og barer.

Information


ØLTOUR

Ja

Telefon

2260 2400

Åbningstider

Vi følger Bakkens åbningstider

Ejer

Jan Christiansen

Bakkens Øltour - besøg Høkassen

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 8 pubber og barer

Bakkens ØLTOUR - kun 119 kr.
Gruppearrangementer på Bakken

Gruppearrangementer på Bakken?

Ønsker I at kombinere et besøg på en af de mange pubber og barer med andre sjove aktiviteter, så står Bakkens Salgsafdeling klar til at hjælpe, når I skal holde et firmaarrangement, selskab eller en familiefest. På Bakken er mulighederne mange, og I kan selv sammensætte jeres arrangement præcis efter ønsker, behov og budget.

Kontakt
Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb online og spar 50 DKK. KØB ONLINE