God stemning på Bakkekroen

Bakkekroen

Perfekt sted at slukke tørsten

Bakkekroen slukker tørsten 

I den hyggelige krog på Bakken glæder Bakkekroen sig til at byde tørstige gæster velkommen. Her serveres kolde øl på stribe, der både kan nydes indendørs eller på den store terrasse, hvor du kan følge med i de livlige aktiviteter på Bakken.

På første etage ligger der en hyggelig terrasse, og når vind og vejr tillader det, er det en af Bakkens hyggeligste kroge, hvor du kan sidde og følge med i det pulserende liv i Bakkens gader og stræder.

Intim stemning og live musik

Bakkekroen er en af de barer på Bakken, der ofte har live musik i weekenderne og højsæsonen. Tag en pause fra forlystelser og Bakke-liv og nyd musikken, når forskellige musikere underholder på Bakkekroen. På Bakkens hjemmeside kan du altid kigge i vores eventkalender for at se, hvornår der er livemusik på Bakken.

Bakkekroen og sommerfest

Bakkekroen er det perfekte sted at holde den uformelle og hyggelige sommerfest. Nyd en lækker middag med adgang til egen bar og terrasse. Du har også mulighed for live musik eller DJ. Kontakt os, så vi sammen kan planlægge en uforglemmelig fest til sommer.

Bakkekroen og Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR er Bakkens helt egen ølsmagning med fokus på den gode oplevelse. Bakkekroen er en af de 10 pubber og barer, som du kan besøge, når du er på ØLTOUR. For kun 199 kr. kan du smage øl på hele 10 forskellige pubber og barer på Bakken. Læs mere om Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR kan købes i Bakkens Salg og Information eller i Bakkens Webshop.

Bakken - også efter fyraften

Bakken er den perfekte destination for et fyraftensarrangement for både firmaer og venner. Hvad end I blot søger lidt godt at spise, eller I ønsker at give den gas med konkurrencer, spil og kolde øl, så er mulighederne mange. Planlæg det perfekte fyraftensarrangement for dine kolleger eller venner.

Information


Kontakt

Cirkusrevyen A/S

Telefon

3963 3802

E-mail

Åbningstider

Bakkekroen følger Bakkens åbningstider

Besøg Bakkekroens hjemmeside i dag
Bakken Mad Drikkevarer Oel Oelglas Bar

Reservation

Bakkekroen er det ideelle sted for både en fyraftensøl og en dejlig komsammen for store og små grupper. Skal du booke et arrangement til dig og din gruppe, kan du kontakte Bakkekroen i dag på:

System.ArgumentException: Requested value 'Default' was not found.
  at System.Enum.TryParseByName(RuntimeType enumType, ReadOnlySpan`1 value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, UInt64& result)
  at System.Enum.TryParse(Type enumType, ReadOnlySpan`1 value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, Object& result)
  at System.Enum.TryParse(Type enumType, String value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, Object& result)
  at AspNetCore.Views_Partials_blockgrid_leblendernzSpotsDynamic.ExecuteAsync() in E:\Solutions\Bakken_v10\Views\Partials\blockgrid\leblendernzSpotsDynamic.cshtml:line 0
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.RenderPartialCoreAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData, TextWriter writer)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.PartialAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Rendering.HtmlHelperPartialExtensions.Partial(IHtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at AspNetCore.Views_Partials_grid_nzgrid.ExecuteAsync() in E:\Solutions\Bakken_v10\Views\Partials\grid\nzgrid.cshtml:line 0
Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad
Bakken Pub Bar Hoekassen Gruppe Voksen Stemning

Hyggelige pubber og barer på Bakken

Bakkens store udvalg af pubber og barer er et oplagt valg, hvis du søger efter en hyggelig destination i Gentofte eller Lyngby. Hvad end det er et fyraftenarrangement med kollegerne eller en hyggelig friaften med venner eller familie, er mulighederne mange. Tag toget direkte til Klampenborg station og nyd en kold øl på en af de 10 beværtninger. 

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE