God stemning på Bakkekroen

Bakkekroen

Perfekt sted at slukke tørsten

Bakkekroen ligger i et stort lyserødt hus med stråtækt tag. Men tag ikke fejl af det idylliske ydre – inde bag facaden gemmer der sig en perle med sydlandsk temperament.

Bakkekroen slukker tørsten 

I den hyggelige krog på Bakken glæder Bakkekroen sig til at byde tørstige gæster velkommen. Her serveres kolde øl på stribe, der både kan nydes indendørs eller på den store terrasse, hvor du kan følge med i de livlige aktiviteter på Bakken.

Bakkekroen er det ideelle sted for både en fyraftensøl og en dejlig komsammen med venner og familie - både før eller efter middagen.

På første etage ligger der en hyggelig terrasse, og når vind og vejr tillader det, er det en af Bakkens hyggeligste kroge, hvor du kan sidde og følge med i det pulserende liv i Bakkens gader og stræder.

Bakkekroen følger de almindelige åbningstider på Bakken.

Intim stemning og live musik

Bakkekroen er en af de barer på Bakken, der ofte har live musik i weekenderne og højsæsonen. Tag en pause fra forlystelser og Bakke-liv og nyd musikken, når forskellige musikere underholder på Bakkekroen. På Bakkens hjemmeside kan du altid kigge i vores eventkalender for at se, hvornår der er livemusik på Bakken.

Bakken – også efter fyraften

Bakken er den perfekte destination for et fyraftensarrangement for både firmaer og venner. Hvad end I blot søger lidt godt at spise, eller I ønsker at give den gas med konkurrencer, spil og kolde øl, så er mulighederne mange. Planlæg det perfekte fyraftensarrangement for dine kolleger eller venner.

Bakkekroen og Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR er Bakkens helt egen ølsmagning med fokus på den gode oplevelse. Bakkekroen er en af de 9 pubber og barer, som du kan besøge, når du er på ØLTOUR. For kun 129 kr. kan du smage øl på hele 9 forskellige pubber og barer på Bakken. Læs mere om Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR kan købes i Bakkens Salg og Information eller i Bakkens Webshop.

10 hyggelige pubber og barer på Bakken

Søger du en hyggelig pub eller bar i Lyngby eller Gentofte, så er Bakkens store udvalg af pubber og barer en oplagt mulighed. Tag toget direkte til Klampenborg station sammen med vennerne eller kollegerne, og nyd en kold øl på en af Bakkens 10 beværtninger. Du kan læse meget mere om Bakkens forskellige pubber og barer og finde lige præcis den beværtning, der bedst passer til dit selskab, humør og budget.

HUSK! Der er altid gratis entré på Bakken! Vi glæder os til at byde på en kold øl på en af vores mange hyggelige pubber og barer.

Information


Kontakt

Driftschef, Nicolai Fabian eller Cirkusrevyen A/S

Telefon

3963 3802

E-mail

Åbningstider

Bakkekroen følger Bakkens åbningstider

Pubber og barer på Bakken

Happy Hour på Bakken

Fredagsbar på Bakken!

Afslut arbejdsugen med en rigtig hyggelig aften til fredagsbar på Bakken. Her er der garanti for sjov & hygge. Happy Hour alle fredage i maj og juni. mellem kl. 18.00 - 20.00 rundt om på Bakkens pubber og barer.

  • Hyggelig stemning
  • Gode tilbud på øl & drinks
  • God warm up til Comedy på Bakken på Friluftsscenen

Bakkens Øltour - besøg Høkassen

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 9 pubber og barer

Bakkens ØLTOUR - kun 129 kr.
Gruppearrangementer på Bakken

Gruppearrangementer på Bakken?

Ønsker I at kombinere et besøg på en af de mange pubber og barer med andre sjove aktiviteter, så står Bakkens Salgsafdeling klar til at hjælpe, når I skal holde et firmaarrangement, selskab eller en familiefest. På Bakken er mulighederne mange, og I kan selv sammensætte jeres arrangement præcis efter ønsker, behov og budget.

Kontakt
Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE