Hyggelig stemning i Plænebaren

Plænebaren

Bakkens oase med den hyggelige gårdhave

Plænebaren på Bakken - stedet man mødes

Plænebaren

Bakkens oase med den hyggelige gårdhave

Kom forbi Plænebaren og nyd en eftermiddags- eller aftenstund i de dejlig, bløde loungemøbler. Du kan enten sidde ude på pladsen eller trække i læ for aftenduggen eller sommerbygen under halvtaget. Plænebaren ligger som en hyggelig lille oase blandt vilde forlystelser og det pulserende Bakke-liv. Med sin placering lige over for radiobilerne er der rig mulighed for at følge med i livet i Bakkens gader og stræder.

Få stillet den lille sult

Skal den lille sult stilles, serverer Plænebaren et udvalg af småretter, fx parisertoast. Ønsker du at spise din medbragte mad, kan dette også sagtens lade sig gøre mod bestilling af drikkevarer og efter aftale med personalet.

Udendørs-hygge og live musik

Plænebaren er en af de barer på Bakken, der ofte har live musik i weekenderne. Sæt dig godt til rette i de bløde møbler, og nyn med på kendte melodier, når forskellige musikere underholder Plænebarens gæster. På Bakkens hjemmeside kan du altid kigge i kalenderen for at se, hvornår der er livemusik på Bakken.

Plænebaren følger de almindelige åbningstider på Bakken.

Bakkens ØLTOUR i Plænebaren

Bakkens ØLTOUR er Bakkens helt egen ølsmagning med fokus på den gode oplevelse. Høkassen er en af de 8 pubber og barer, som du kan besøge, når du er på ØLTOUR. For kun 119 kr. kan du smage øl på hele 8 forskellige pubber og barer på Bakken. Læs mere om Bakkens ØLTOUR


Bakkens ØLTOUR kan købes i Bakkens Salg og Information eller i Bakkens Webshop

10 hyggelige pubber og barer på Bakken

Bakkens store udvalg af pubber og barer er et oplagt valg, hvis du søger efter en hyggelig destination i Gentofte eller Lyngby. Hvad end det er et fyraftensarrangement med kollegerne eller en hyggelig friaften med venner eller familie, så er mulighederne mange på Bakken. Tag toget direkte til Klampenborg station sammen med vennerne eller kollegerne, og nyd en kold øl på en af Bakkens 10 beværtninger. Du kan læse meget mere om Bakkens forskellige pubber og barer og finde lige præcis den beværtning, der bedst passer til dit selskab og humør.

Hulen – 19 forskellige specialøl lige overfor Cirkusrevyen

Høkassen – live musik og hyggelig stemning

La Casa – den spanske Tapas bar

London Pub - nostalgi og hyggelige London-minder

Malmøkroen 25’eren – 25 kr. for alt på kortet

Plænebaren – Bakkens oase og det perfekte mødested

Pølsekroen – Egen tappehane og skøn udsigt mod Kildesøen

Skjerns Magasin – Korsbæks helt egen beværtning

Sommerlyst – Intim Bakkestemning i hjertet af parken

Ølgod – Unik stemning og masser af livemusik

HUSK! Der er altid gratis entré på Bakken! Vi glæder os til at byde på en kold øl på en af vores mange hyggelige pubber og barer.

 

Information


Kontakt

Joy Andersen

Telefon

3963 6154

Åbningstider

Plænebaren følger Bakkens åbningstider

Bakkens Øltour - besøg Høkassen

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 8 pubber og barer

Bakkens ØLTOUR - kun 119 kr.
Gruppearrangementer på Bakken

Gruppearrangementer på Bakken?

Ønsker I at kombinere et besøg på en af de mange pubber og barer med andre sjove aktiviteter, så står Bakkens Salgsafdeling klar til at hjælpe, når I skal holde et firmaarrangement, selskab eller en familiefest. På Bakken er mulighederne mange, og I kan selv sammensætte jeres arrangement præcis efter ønsker, behov og budget.

Kontakt
Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE