Hyggelig stemning i Plænebaren

Plænebaren

Bakkens oase med den hyggelige gårdhave

Kom forbi Plænebaren og nyd en eftermiddags- eller aftenstund i de dejlig, bløde loungemøbler. Du kan enten sidde ude på pladsen eller trække i læ for aftenduggen eller sommerbygen under halvtaget. Plænebaren ligger som en hyggelig lille oase blandt vilde forlystelser og det pulserende Bakke-liv. Med sin placering lige over for radiobilerne er der rig mulighed for at følge med i livet i Bakkens gader og stræder.

Få stillet den lille sult

Skal den lille sult stilles, serverer Plænebaren et udvalg af småretter, fx parisertoast. Ønsker du at spise din medbragte mad, kan dette også sagtens lade sig gøre mod bestilling af drikkevarer og efter aftale med personalet.

Udendørs-hygge og live musik

Plænebaren er en af de barer på Bakken, der ofte har live musik i weekenderne. Sæt dig godt til rette i de bløde møbler, og nyn med på kendte melodier, når forskellige musikere underholder Plænebarens gæster. På Bakkens hjemmeside kan du altid kigge i vores eventkalender for at se, hvornår der er livemusik på Bakken.

Plænebaren følger de almindelige åbningstider på Bakken.

Bakkens ØLTOUR i Plænebaren

Bakkens ØLTOUR er Bakkens helt egen ølsmagning med fokus på den gode oplevelse. Høkassen er en af de 10 pubber og barer, som du kan besøge, når du er på ØLTOUR. For kun 199 kr. kan du smage øl på hele 10 forskellige pubber og barer på Bakken. Læs mere om Bakkens ØLTOUR

Bakkens ØLTOUR kan købes i Bakkens Salg og Information eller i Bakkens Webshop!

Information


Kontakt

Joy Andersen

Telefon

22 81 24 04

Åbningstider

Plænebaren følger Bakkens åbningstider

Bakken Cafe Is Fastfood Plaenebaren Gruppe Voksen Oeltour Stemning

Grupper

Er du på udkig efter at afholde et arrangement på en hyggelig bar, er Plænebaren et oplagt sted. Kontakt Plænebaren i dag og hør om jeres muligheder:

 • Telefonnummer: +45 2281 2404

Vi ses på Plænebaren på Bakken!

System.ArgumentException: Requested value 'Default' was not found.
  at System.Enum.TryParseByName(RuntimeType enumType, ReadOnlySpan`1 value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, UInt64& result)
  at System.Enum.TryParse(Type enumType, ReadOnlySpan`1 value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, Object& result)
  at System.Enum.TryParse(Type enumType, String value, Boolean ignoreCase, Boolean throwOnFailure, Object& result)
  at AspNetCore.Views_Partials_blockgrid_leblendernzSpotsDynamic.ExecuteAsync() in E:\Solutions\Bakken_v10\Views\Partials\blockgrid\leblendernzSpotsDynamic.cshtml:line 0
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.RenderPartialCoreAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData, TextWriter writer)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.PartialAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Rendering.HtmlHelperPartialExtensions.Partial(IHtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at AspNetCore.Views_Partials_grid_nzgrid.ExecuteAsync() in E:\Solutions\Bakken_v10\Views\Partials\grid\nzgrid.cshtml:line 0
Bakken har 26 hyggelige spisesteder med lækker mad

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE