Efterårsferie på Bakken - en sjov oplevelse

Efterårsferie på Bakken

Oplev Bakken klædt i efterårets gyldne farver i efterårsferien 2024

Efterår på Bakken i sæson 2024

Igen i år inviterer Bakken til fantastisk efterårsferie i verdens ældste forlystelsespark. Giv børnene en magisk efterårsferie med masser af sjove udendørs oplevelser og ikke mindst frisk luft!

Efterårsferien på Bakken

Læg vejen forbi Dyrehavsbakken i efterårsferien med masser af udendørsoplevelser - frisk luft og røde kinder til hele familien. 

Sjove efterårsaktiviteter for børn

Hele efterårsferien vil være spækket med sjove oplevelser for store og små. Den sjove Onkel Reje, som er kendt fra fjernsynet, gæster Bakken i efterårsferien. Pjerrot er selvfølgelig også at finde på Bakken denne uge.

Pjerrot på Bakken

To gange om dagen i efterårsferien er der mulighed for at opleve Bakkens Pjerrot, når han optræder på sin lille scene foran sit lille grønne hus. Her er der fyldt med magi, musik og fantastiske historiefortællinger. 

Kan du finde vej i labyrinten?

Bakkens Friluftsscene bliver centrum for sjove og gratis efterårsaktiviteter for børn og voksne. Se om I kan finde vej i den store og sjove labyrint bygget af store halmballer. Her kan familier dyste mod hinanden og se, hvem der hurtigst finder den rigtige vej ud. Det er med at holde hovedet koldt, når det først går løs.

2022_1023_18522500 (1).jpg

Uhyggen vender tilbage

Drømmer du om eventyr, der sender kuldegysninger ned ad din ryg?

Velkommen til RÆDSELSDYBET på Bakken.

Når mørket sænker sig i efterårsferien, vågner en gammel ondskab under vandrutsjebanen. Gå ind i det tørlagte reservoir, forvandlet til et post-apokalyptisk mareridt, gennemtrængt af blod og et radioaktivt skær. En labyrint af stål og beton fører dig direkte til mødet med de mest frygtindgydende rædsler. Tør du udforske den?

05d9f5f8604300453eeedaa1f1b4917d324535271abcefe45f34c4524dc06593.jpg

Pjerrot tryller og underholder

Hvad vil en efterårsferie på Bakken være uden vores Pjerrot? Heldigvis står Pjerrot også klar til efteråret med masser af magi, trylleri, sange og sjove historiefortællinger, når børnefamilier kigger forbi hans grønne hus. Du kan opleve Pjerrot hver dag i efterårsferien.

Oplev Pjerrot i efterårsferien
Efteraarsferie Efteraar Blomster Udsmykning Graeskar Hoestfest

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE