Bakken Event Historiske Vandringer Jørn Siggurdson Rutschebanen

Historiske Vandringer på Bakken

Kom med på vandring gennem mere end 400 års dansk kulturhistorie

Kom med på en fantastisk rejse gennem verdens ældste forlystelsesparks fortryllende historie! Det bliver en oplevelse, du sent vil glemme.

Mere end 400 års kulturhistorie

Turen fører jer gennem den gamle forlystelsespark, hvor I vil blive indviet i de mange historier og anekdoter og den kulturarv, der knytter sig til Dyrehavsbakken. Hør om, hvordan Bakken opstod helt tilbage i 1583, om hvordan Pjerrot pludselig indfandt sig i starten af 1800-tallet, om den legendariske Professor Tribini og om mange andre sjove personligheder. 

Vandring i den smukke forlystelsespark

Vores forlystelsespark står smukkere end nogensinde i den flotte Dyrehave - og der er garanti for en sjov og unik oplevelse, når vores to herlige guider tager jer med på vandring. Ta' venner, familie og kollegaerne under armen og hør den helt unikke og smukke historie om verdens ældste forlystelsespark - Dyrehavsbakken.

5 gratis vandringer over sommeren

Du kan komme med på en gratis Historisk Vandring flere gange i løbet af sommeren. Det foregår på de sidste søndage i juni, juli og august. Alle dage kl. 14.00 - 15.00.

Søndag den 30. juni kl. 14.00 - 15.00
Søndag den 28. juli kl. 14.00 - 15.00
Søndag den 25. august kl. 14.00 - 15.00

Information


Tid

28. juli - 14:00

Tid

Sidste søndag i juni, juli og august.

Sted

Start fra Folkets Talerstol (Ølkassen foran Friluftsscenen)

Pris

Gratis

Bakken Historiske Vandringer Joern Sigurdsson 2019

Interesseret i et privat arrangement?

Er du interesseret i en privat Historisk Vandring til jeres gruppe? Kontakt Jørn Sigurdsson på tlf. 4075 7454 for nærmere aftale. Pris: 75 kr. per person - minimum 10 personer.

Oplevelser på Bakken

Bakken Mad Roede Port Laks Asparges

Spis på Bakken

På Bakken finder du mange skønne spisesteder. Hvad end du er på udkig efter en lækker frokost eller middag, har vi helt sikkert en restaurant, der vil falde i din smag. Spis eksempelvis lækkert smørrebrød, stegt flæsk, sprøde pizzaer eller en skøn 3-retters menu. Velbekomme!

Bakken Forlystelse Mine Train Ulven Gruppe Ung Fart Stemning

Spørgsmål & Svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Pjerrot Megafon Nyhed Bakken
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE