Fyr og Flamme kan opleves til gratis koncert på Bakken søndag den 8. september!

Fyr og Flamme på Bakken!

Gratis koncert på Bakkens Friluftsscene

Oplev en af Danmarks helt store duoer til en dansefest uden lige på Bakkens Friluftsscene søndag den 8. september.

Pop og 80'er-fest på Bakken

Her godt tre år efter Fyr og Flamme brød igennem lydmuren, må selv den mest korsarmede dansehader nok erkende at de er som et genstridigt forkølelsessår, man må slutte fred- og lære at leve med. Der findes med andre ord ingen creme mod Laurits og Jespers ekstremt smittende musikunivers. Hvis det klør et sted må du klø tilbage og hvis det de rastløse dansefødder kløen har spredt sig til er den simpleste kur at møve sig foran til et farvebad af guldstøv og glittertårer i selskab med Fyr Og Flamme og deres altid oplagte orkester.

2023 blev rundet fornemt af med to singler, et udsolgt juleshow og en flot TV-optræden. Speederen bliver på ingen måde sluppet ind i 2024 hvor en længere udgivelsesplan ligger for, og hvor deltagelse i en række TV-formater, heriblandt som værter på deres eget optakts-show til DMGP i bedste sendetid, allerede kan bekræftes.

Der er gang i karriererne hos de herrer Groth og Emanuel, og alt fra gennemførte præstationer på det store lærred til alko-musiceren i Breinholts tilsyneladende udødelige julekalender, gør Fyr og Flamme mere aktuelle end nogensinde før.

Deres største hits ligger i fremtiden og koncerterne i 2024 vil løfte sig fra hvad vi hidtil har set og har kunnet forvente. Som altid iklæder Fyr Og Flammes sig dog i noget nyt, gammelt, lånt og blåt.

 

 

Information


Tid

8. september - 16:00

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis entré

Ekstra

Spar op til 50 kr. på turbånd til Bakkens sjove forlystelser!

Køb turbånd i dag!
Bakken Mad I Lae Burger

Nyd en burger

Der er masser at vælge imellem på Bakkens restauranter og caféer. Vi har alt lige fra saftige burgere, fish'n chip, pizza slices og meget mere. Nyd en lækker burgermenu på én af de mange spisesteder eller spis den på plænen foran Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb turbånd til Bakkens sjove forlystelser i webshoppen.

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE