SafriDuo2024_bred.jpg

Safri Duo på Bakken

Gratis koncert på Bakkens Friluftsscene!

Safri Duo runder Friluftsscenen og lægger op til et BRAG af en koncert!

SAFRI DUO er to klassisk uddannede percussionister: Uffe SAvery og Morten FRIis. SA-FRI er en forkortelse af deres efternavne, men det skal også vække associationer til den eksotiske safran og den eventyrlystne safari.

Safri Duo er sandsynligvis det eneste band i verden, der har en lige så stor succes og anerkendelse inden for både den klassiske og EDM-scene. De har optrådt på mere end 1.000 koncerter i koncertsale som Royal Albert Hall og Sydney Opera House samt endnu 1.000 koncerter og tv-shows inden for elektronisk dansemusik. På EDM-scenen er de blevet anerkendt med priser som Echo Award og MTV Award. Den røde tråd i begge genrer var det ekstremt dygtige, udtryksfulde og energiske siamesiske tvillingeagtige synkroniserede spil.

Et mantra for at være Safri Duo er at kombinere nysgerrighed og åbenhed med mod. Dette førte dem til overgangen fra den klassiske scene til klubscenen, hvor de begyndte med at producere, komponere og indspille verdensomspændende hittet Played-A-Live - The Bongo Song. Safri Duo er blevet et verdensomspændende varemærke med deres bongos og percussion. Played-A-Live, som optrådte på mere end 40 millioner samlinger, udviklede sig til det verdenskendte album EPISODE II. Episode II blev efterfulgt af singlen Falling High og albummet 3.5 og albummet ORIGINS. Deres energiske og livsbekræftende musik har været en vigtig "narkotika" for mange sportsfolk over hele verden, og musikken bringer pulsen og ånden op under mange spinning- og aerobic-sessioner.

Det er også et mantra for Safri Duo at være up-to-date, og derfor arbejder de konstant på at reproducere deres store hits i nutidens EDM-lyd samt nyt materiale, som du vil opleve ved dagens koncerter. Udover at arbejde med Safri Duo arbejder Morten som producer og komponist, og Uffe som rektor på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Information


Tid

23. august - 18:30

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Arrangør

Dyrehavsbakken

Ekstra

Få en ekstra sjov dag med turbånd til Bakkens sjove forlystelser

Køb turbånd i dag og spar!
Bakken Mad I Lae Burger

Nyd en lækker frokost

Der er masser at vælge imellem på Bakkens restauranter og caféer. Vi har alt lige fra saftige burgere, fish'n chip, pizza slices og meget mere. Nyd en lækker burgermenu på én af de mange spisesteder eller spis den på plænen foran Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Prøv de sjove forlystelser på Bakken - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Med et turbånd får du adgang til 33 sjove forlystelser fyldt med spænding, fart og action! Køb det online i webshoppen og spar op til 50 kr.

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE