Bakken Cafe Is Fastfood Kaffestuen Facade Aebleskiver

Kaffestuen

Oplev den hyggelige stemning

Hjemmelavede æbleskiver og varm gløgg hos Kaffestuen

Kaffestuen

Hjemmelavede æbleskiver og varm gløgg

Kaffestuen er en hyggelig cafe, der ligger i forlængelse af Høkassen – en af Bakkens stemningsfyldt beværtninger. Kaffestuen emmer af hjemmelig hygge og atmosfæren er uden sammenligning. Her er højt til loftet, og du vil med garanti føle en ro sænke sig, når du sætter dig i Kaffestuen.

De lækreste æbleskiver

I Kaffestuen serveres der nybagte æbleskiver efter egen opskrift hele året rundt. Hvert år under Julemændenes Verdenskongres må julemændene bare forbi Kaffestuen og smage på æbleskiverne – og det er der en god grund til. De er så gode, at man helt glemmer, at det ikke er jul. Kaffestuens hjemmelavede æbleskiver fortjener at blive nydt hele året rundt – prøv dem sammen med solbærrom, det kan anbefales! Udover æbleskiver serverer Kaffestuen også hjemmelavet lagkage og andre hyggelige småretter til at stille den lille sult.

Terrasse mod Kildesøen

Ud mod Kildesøen har Kaffestuen en stor overdækket terrasse, hvor man i ro og mag kan nyde sin kaffe eller en forfriskning fra den velassorterede bar i Høkassen. Her kan man tage et velfortjent hvil fra det pulserende liv på Bakken og nyde den skønne natur. Når du sidder på terrassen, føler du, at du sidder midt i Dyrehavens skønne natur med kig til den smukke Kildesø.

Det er muligt efter aftale at medbringe egen madkurv mod køb af drikkevarer. Spørg personalet.

Information


Kontakt

Helene Højmose

Telefon

5370 4868

Åbningstider

Kaffestuen følger Bakkens åbningstider

Bakken Forlystelse De Vilde Mus Unge Udflugt

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Sjov for alle aldre!

Bakkens webshop
Bakken Spil Sjov Kraftproeven Gruppe Voksen Aktivitet i Koebenhavn 5 kamp

Prøv BAKKENS HYGGELIGE 5-KAMP

Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Dyst mod andre!
Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE