Teater i Ulvedalene - Det Kongelige Teater

Teater i Ulvedalene

Det Kongelige Teater præsenterer eventyret Hobbitten i 2021

Ulvedalene i Dyrehaven danner igen rammerne for en fuldstændig fantastisk oplevelse, når Det Kongelige Teater rykker ud og omdanner Ulvedalene til en udendørs teaterscene

Eventyret begynder i 2021..

I sommeren 2021 vil Ulvedalene blive forvandlet til et eventyrligt landskab fyldt med hobbitter, drager heltemodige gerninger, kæmpe trolde, elvere og masser af familievenlig action på den helt store klinge.

Oplev Tolkiens fantastiske eventyr som teater i skoven for hele familien

Hobbitten Bilbo Sækker lever et stilfærdigt liv i sit lille hobbit-hul uden skyggen af dramatik, indtil den dag troldmanden Gandalf inviterer ham med på en uventet rejse. Sammen med krigeren Thorin Egeskjold og hans selskab af dværge drager Bilbo mod Det Ensomme Bjerg for at genvinde skatten under bjerget.

Undervejs på den farefulde vej skal han bevise sit værd mod mystiske, mørke kræfter og overvinde dragen Smaug. På forunderlig vis finder Bilbo også en magisk, dragende ring, der er bundet til Midgårds skæbne.  

Instruktør og teaterchef Kasper Holten er tilbage i Dyrehaven. Denne gang forvandler han skoven til fantasy-litteraturens arnested, Tolkiens mytiske univers Midgård fyldt med trolde, elvere, ørne og drager. Det magiske eventyr levendegøres opfindsomt og legende i et nytænkende samspil mellem skuespillere og menneskeførte dukker. 

Kom i skoven og oplev skuespillerne, hestene og de spektakulære effekter – kun fantasien sætter grænser.

Medvirkende

Oplev bl.a. Signe Egholm Olsen, Ole Boisen, Kasper Leisner, Jens Jørn Spottag og mange flere, når mere end 100 medvirkende bliver en del af det storslåede eventyr om hobitten, der boede i et hul i jorden.

Information


Sted

Ulvedalene i Dyrehaven

Spilledage

21. maj – 26. juni 2021 | tirsdag-lørdag

Pris

Fra 75 kr. - 590 kr.

Ekstra

Forestillingen starter kl. 20.30 og varer ca. 2,5 time inkl. pause

Arrangør

Det Kongelige Teater

Find billetter!
Bestil jeres picnickurv på Bakken

Picnickurve fra Bakken

Bestil en lækker picnic kurv fra en af vores restauranter - lige til at tage med ud skoven eller med til Ulvedalene og Hobbitten forestillingen.

Se udvalget og bestil i dag!

Kombiner din aften med en god madoplevelse

En rigtig god aften inkluderer som oftest også et godt måltid mad. Kombiner din oplevelse i Ulvedalene med et besøg på en af Bakkens mange og hyggelige spisesteder eller tag en picnickurv med på farten. Udvalget er stort og lækkert!

Nyd en teatermenu

Bakkens hyggelige restauranter står klar til at give dig den bedste start på aftenen, inden turen går ud i Ulvedalene. Udvalget er stort og varieret mellem de mange restauranter, og der er noget for enhver smag og budget. Vælg mellem én af de mange teatermenuer, som restauranterne har sammensat helt specielt til dette arrangement.

På picnic i det grønne

Blandt Bakkens mange spisesteder finder du masser af muligheder for at tage mad med på farten, når du skal i Ulvedalene. Hvis aftenen skal være ekstra skøn, vil vi foreslå dig at tage et kig på de mange og lækre picnickurve fra Bakken. Du kan nemlig vælge kurve, der indeholder både mad og drikkevarer, så du blot skal sætte dig godt til rette i Dyrehaven og nyde den gode mad, stemningen og den smukke natur.

Andre oplevelser på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE