Teater i Ulvedalene - Det Kongelige Teater - Foto Klaus Vedfelt

Teater i Ulvedalene

Det Kongelige Teater præsenterer Vikingeeventyret Røde Orm

Vikinge-eventyret kommer til Ulvedalene i Dyrehaven

Ulvedalene i Dyrehaven danner igen rammen om en fuldstændig fantastisk oplevelse, når Det Kongelige Teater rykker ud, og omdanner Ulvedalene til en udendørs scene.

Eventyrlig oplevelse

Røde Orm er en bearbejdelse af den verdenskendte roman af Frans G. Bengtssons. I en eventyrlig og heroisk fortælling følger vi den unge vikingehøvding Røde Orm, der hvirvles ind i religiøse og verdslige magtkampe. Han når både at blive en af den danske Kong Haralds mest trofaste støtter - og tronarvingen Sven Tveskægs værste fjende. Midt i et virvar af magtkampe og syngende sværd tvinges den modige Orm til at satse liv og lemmer i elskovsfuld kærlighed til kongedatteren. Orm er både en kløgtig, snarrådig høvding og en stærk kriger, der ikke står i vejen for et godt slagsmål.

Vikinge-eposset er fortællingen om mænd med stort M, der slås, smadrer, drikker og ler, bagstræberiske magtkampe og ubrydeligt sammenhold fuld af humoristisk mandehørm, der leder tankerne hen på filmdramaer som Ringenes Herre og Game of Thrones.

Glæd dig til en storslået oplevelse i den smukke Dyrehave.

Medvirkende

Oplev bl.a. Andreas Jebro, Ole Boisen, Jens Andersen, Henrik Koefoed og mange flere, når mere end 100 medvirkende bliver en del af det storslåede vikinge-eventyr Røde Orm.

Kombiner din aften med en god madoplevelse

En rigtig god aften inkluderer som oftest også et godt måltid mad. Kombiner din oplevelse i Ulvedalene med et besøg på en af Bakkens mange og hyggelige spisesteder eller tag en picnickurv med på farten. Udvalget er stort og lækkert! 

Nyd en teatermenu

Bakkens hyggelige restauranter står klar til at give dig den bedste start på aftenen inden, at turen går ud i Ulvedalene. Udvalget er stort og varieret mellem de mange restauranter, og der er noget for enhver smag og budget. Vælg mellem en af de mange teatermenuer, som har sammensat deres helt egen unikke menu.

På picnic i det grønne

Blandt Bakkens mange spisesteder finder du masser af muligheder for at tage mad med på farten, når du skal i Ulvedalene. Hvis aftenen skal være ekstra skøn, vil vi foreslå dig at tage et kig på de mange og lækre picnickurve fra Bakken. Du kan nemlig vælge kurve, der indeholder både mad og drikkevarer, så du blot skal sætte dig godt til rette i Dyrehaven og nyde den gode mad, stemningen og den smukke natur.

Information


Sted

Ulvedalene i Dyrehaven

Spilledage

23. maj – 30. juni 2018 | tirsdag-lørdag

Pris

Fra 125 kr.

Ekstra

Forestillingen starter kl. 20.30 og varer ca. 2,5 time

Arrangør

Det Kongelige Teater

Køb billet til Røde Orm i Ulvedalene Bestil picnickurv fra Bakken
Picnickurve fra Bakken skal nydes i Dyrehaven

Picnickurve fra Bakken

Nyd en dejlig picnic i Dyrehaven inden forestillingen. Tag f.eks. picnickurven med i en af kapervognene og nyd turen til Ulvedalene.

Picnickurve fra Bakken
Spis god mad inden Røde Orm i Ulvedalene, Cirkusrevyen eller Bakkens Hvile.

Teatermenu fra Bakken

Spis god mad inden Røde Orm i Ulvedalene, Cirkusrevyen eller Bakkens Hvile. Bestil bord på en af Bakkens mange restauranter og nyd en af de lækre teatermenuer inden forestillingen.

Teatermenu

Andre oplevelser på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE