- Ragnarok - Teater i Ulvedalene

Teater i Ulvedalene

Det Kongelige Teater præsenterer eventyret Ragnarok i 2023

Ulvedalene i Dyrehaven danner igen rammerne for en fuldstændig fantastisk oplevelse, når Det Kongelige Teater rykker ud og omdanner Ulvedalene til en udendørs teaterscene

Eventyret begynder i 2023..

Hvem og hvad vil overleve, når verden omsluttes af ragnaroks mørke i denne storslåede familieforestilling om det endelige slag mellem guder og jætter?

Kim Fupz Aakeson fletter flere af den nordiske mytologis mest kendte myter sammen i en humoristisk og tankevækkende fortælling, der er skabt til det store format i skoven.

Krigeren Liv vågner målløs op i Asgård, gudernes verden, et evigt liv er belønningen for at have mødt sit endeligt på slagmarken. Her færdes hun blandt de guder, hun har æret og agtet hele sit liv: Odin, Thor, Frigg, Heimdal, Freja, dem alle sammen. Men det går snart op for hende, at alt ikke er, som det skal være i asernes verden. Ligegyldighed og meningsløshed hersker blandt guderne, evigheden trækker tænder ud.

Liv forelsker sig i Odins søn, Balder, der er plaget af onde drømme og varsler. Da Balders bange anelser går i opfyldelse, og han møder sin død, vover Liv at tage turen til dødsriget for at overtale gudinden dernede, Hel, til at slippe Balder og lade ham vende tilbage til de levende. Men den svigefulde Loke spolerer Livs plan og vækker gudernes vrede. Optændt af hævntørst og raseri, rejser de en mægtig hær til det endelige opgør med Loke, jætterne og mørkets skabninger. Liv kan kun se på, mens gudernes moral krakelerer i deres iver for at stå så stærkt som muligt og skellet mellem godt og ondt fortoner sig i tågerne.

Det hele ender i ragnarok, hvor forbindelsen mellem guder og mennesker spændes til det yderste. Og måske lidt til.

Information


Sted

Ulvedalene i Dyrehaven

Spilledage

18. maj – 24. juni 2023 | tirsdag-lørdag

Pris

Fra 75 kr. - 600 kr.

Ekstra

Forestillingen varer ca. 2,5 time inkl. pause

Arrangør

Det Kongelige Teater

Køb billetter her

Kombiner din aften med en dejlig madoplevelse

Kombiner din oplevelse i Ulvedalene med et besøg på en af Bakkens hyggelige spisesteder eller tag en picnickurv med i skoven

Nyd en menu

Bakkens hyggelige restauranter står klar til at give jer den bedste start på aftenen, inden turen går ud i Ulvedalene. Vælg en af vores restauranter nedenfor, som har forberedt en lækker menu af friske råvarer specielt til denne aften.

Klik her og se udvalget her.

På picnic i det grønne

Hvis I foretrækker at nyde måltidet i naturen, så kan vi anbefale en af de lækre picnickurve, som et udvalg af vores restauranter tilbyder. Så skal I blot sætte jer godt til rette i Dyrehaven og nyde den gode mad, stemningen og den smukke natur.

Andre oplevelser på Bakken

Bestil jeres picnickurv på Bakken

Picnickurve fra Bakken

Bestil en lækker picnic kurv fra en af vores restauranter - lige til at tage med ud skoven eller med til Ulvedalene og Ragnarok forestillingen.

Bestil i dag!

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE