Kapervogn gennem Dyrehaven ved Bakken

Skovtur

Tag familien eller vennerne med på en hyggelig skovtur i Dyrehaven

Tag familien med på Skovtur i Dyrehaven

Skovtur

Tag familien med på skovtur i Dyrehaven

Skovtur i Dyrehaven for hele familien

Hestevogne, picnic og lange gåture. Dyrehaven er en af Danmarks allerskønneste naturattraktioner - og med god grund.

Tag familien og vennerne med i Dyrehaven

Skal hele familien på skovtur og leder i efter det perfekte sted på sjælland, så er Dyrehaven og Bakken en oplagt mulighed. Her finder i smuk natur, sjove familieaktiviteter, god mad og storslået underholdning. Så tag familien eller vennerne under armen og kom ud på Bakken til en sjov dag.

Gode tips til skovturen

  • Husk et dejligt tæppe at sidde på. Tæppet kan opbevares i vores garderobebokse mens i er inde på Bakken
  • Book picnickurvene på forhånd, så de bare skal hentes på en af vores restauranter.
  • I Bakkens salg og information kan det lejes trækvogne, så i ikke behøver at bære på det hele.
Hobbitten_Imagebillede.jpg

Oplev Hobbitten i Ulvedalene

Eventyret begynder lige om lidt.. I sommeren 2020 vil Ulvedalene blive forvandlet til et eventyrligt landskab fyldt med hobbitter, drager heltemodige gerninger, kæmpe trolde, elvere og masser af familievenlig action på den helt store klinge.

Teater i Ulvedalene
hestevogn_gruppe_picnic.jpg

Brug for hjælp?

Er du opsat på at arrangere et super vellykket firmaarrangement, så kan Bakkens Salgsafdeling hjælpe dig. Bakkens Salgsafdeling hjælper grupper på mere end 10 personer.

Ring til os på: 3996 2090
Skriv til os på: fest@bakken.dk

Relaterede arrangementer på Bakken

Tag på Skovtur i Dyrehaven

Picnickurven til skovtur

Til en hyggelig skovtur høre selvfølgelig også god mad til. Bakkens restauranter står klar til at lave en lækker picnickurv til jer, med alt hvad hjertet begære. Hver restaurant har nemlig sammensat deres bud på den lækreste madkurv til jer. Se alle de lækre picnickurve her.

Her finder du både spansk inspirerede picnickurve, burger-picnickurve eller blot kurve med god, gammeldags dansk mad. Mulighederne er mange, og med en pris på kun 199 kr. pr. person, bliver det ikke nemmere at planlægge årets hyggeligste og nemmeste skovtur

Smuk tur gennem Dyrehaven

Anemoner i skovbunden og ny udsprungne lysegrønne bøgeblade kalder på en skovtur. I Dyrehaven er der god mulighed for at opleve den smukke natur når man begiver sig rundt mellem store bøgetræer og gamle egetræer.

Oplev den smukke Dyrehave på den bedst tænkelig måde. Tag en hestevognstur rundt i Dyrehaven. Turen tager jeg rundt i Dyrehavens smukke natur hvor der selvfølgelig også er mulighed for at se de flotte dådyr der lever i Dyrehaven.

På en af Dyrehavens mange bakketoppe ligger Christian 6.s barokperle Eremitageslottet fra 1736. Man kan gå af grusvejen fra Bakken op til Eremitageslottet som har en smuk udsigt ud over Dyrehavens trækroner og Øresund. Man kan også vælge at gå igennem skoven og opleve den smukke natur.

Aktiviteter for hele familien

Skal der bruges noget energi, børnene aktiveres eller skal der dystes om familietrofæet – så har vi flere aktiviteter der passer lige til det. Dyrehaven er ideel når der skal leges og her kan der spilles rundbold og kongespil. Spil det til børnefødselsdagen eller familiefesten eller mod kollegaerne efter en lækker picnickurv.

Kom på dyrehavequiz, som bringer jer igennem Dyrehavens smukke natur. Her dyster holdene i viden om Dyrehaven og Bakken, mens I begiver jer rundt i de skønne omgivelser. Turen går fra Peter Liebs hus, til Ulvedalene og tilbage til Bakken. Her slutter turen af hos kraftprøven hvor alle får muligheden for at vise deres styrke.

Altid gratis entre til Bakken

Bakken er en åben park, der ligger midt i den skønne Dyrehave. Her er altid gratis entré, så der er ingen ekstra omkostninger forbundet med et besøge Bakken enten før eller efter jeres skovtur. Bakken byder på hele 32 kørende forlystelser, 46 sjove spil og 5 spillehaller, så der er noget for alle aldre.

Hvis der skal købes turbånd til skovturen, kan de købes inden dagen på vores webshop. Her kan der spares op til 50 kr. pr. person.

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

I Bakkens Salgsafdeling tager vi os af grupper på min. 10 personer.

Du kan ringe til os på alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00 på telefon: 3996 2090

Eller skrive til os på: fest@bakken.dk

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE