Kapervogn gennem Dyrehaven ved Bakken

Skovtur

Tag familien eller vennerne med på en hyggelig skovtur i Dyrehaven

Tag familien med på Skovtur i Dyrehaven

Skovtur

Tag familien med på skovtur i Dyrehaven

Skovtur i Dyrehaven for hele familien

Hestevogne, picnic og lange gåture. Dyrehaven er en af Danmarks allerskønneste naturattraktioner - og med god grund.

Tag familien og vennerne med i Dyrehaven

Skal hele familien på skovtur og leder I efter det perfekte sted på Sjælland, så er Dyrehaven og Bakken en oplagt mulighed. Her finder I smuk natur, sjove familieaktiviteter, god mad og storslået underholdning. Så tag familien eller vennerne under armen og kom ud på Bakken til en sjov dag.

Gode tips til skovturen

  • Husk et dejligt tæppe at sidde på. Tæppet kan opbevares i vores garderobebokse, mens I er inde på Bakken.
  • Book picnickurvene på forhånd, så de bare skal hentes på en af vores restauranter.
Bakken Mad Drikkevarer Picnic Traekvogn

Mad og drikke til skovturen

Skal du og familien på skovtur, er det et must med picnic! Tag en lækker picnickurv fra en af Bakkens restauranter med under armen og få en hyggelig dag i det grønne.

Se det store udvalg af picnickurve

Tag på Skovtur i Dyrehaven

Picnickurven til skovtur

Til en hyggelig skovtur hører selvfølgelig også god mad til. Bakkens restauranter står klar til at lave en lækker picnickurv til jer, med alt hvad hjertet begærer. Hver restaurant har nemlig sammensat deres bud på den lækreste madkurv til jer. Se alle de lækre picnickurve her.

Her finder du både spansk inspirerede picnickurve, burger-picnickurve eller blot kurve med god, gammeldags dansk mad. Mulighederne er mange, og med en pris på kun 199 kr. pr. person, bliver det ikke nemmere at planlægge årets hyggeligste og nemmeste skovtur.

Smuk tur gennem Dyrehaven

Anemoner i skovbunden og ny udsprungne lysegrønne bøgeblade kalder på en skovtur. I Dyrehaven er der god mulighed for at opleve den smukke natur, når man begiver sig rundt mellem store bøgetræer og gamle egetræer.

Oplev den smukke Dyrehave på den bedst tænkelige måde. Tag en hestevognstur rundt i Dyrehaven. Turen tager jer rundt i Dyrehavens smukke natur, hvor der selvfølgelig også er mulighed for at se de flotte dådyr, der lever i Dyrehaven.

På en af Dyrehavens mange bakketoppe ligger Christian 6. barokperle Eremitageslottet fra 1736. Man kan gå af grusvejen fra Bakken op til Eremitageslottet, som har en smuk udsigt ud over Dyrehavens trækroner og Øresund. Man kan også vælge at gå igennem skoven og opleve den smukke natur.

Aktiviteter for hele familien

Skal der bruges noget energi, børnene aktiveres eller skal der dystes om familietrofæet – så har vi flere aktiviteter, der passer lige til det. Dyrehaven er ideel, når der skal leges og her kan spilles rundbold og kongespil. Spil det til børnefødselsdagen, familiefesten eller mod kollegaerne efter en lækker picnickurv.

Kom på dyrehavequiz, som bringer jer igennem Dyrehavens smukke natur. Her dyster holdene i viden om Dyrehaven og Bakken, mens I begiver jer rundt i de skønne omgivelser. Turen går fra Peter Liebs hus, til Ulvedalene og tilbage til Bakken. Her slutter turen af hos Kraftprøven, hvor alle får muligheden for at vise deres styrke. Quiz findes her og svarene her.

Altid gratis entre til Bakken

Bakken er en åben park, der ligger midt i den skønne Dyrehave. Her er altid gratis entré, så der er ingen ekstra omkostninger forbundet med et besøge Bakken enten før eller efter jeres skovtur. Bakken byder på hele 33 kørende forlystelser, 46 sjove spil og 5 spillehaller, så der er noget for alle aldre.

insta turbånd.jpg

Ekstra sjov på Bakken

Skal der ekstra sjov og fart over feltet, er et turbånd lige sagen! Et turbånd giver adgang til Bakkens sjove forlystelser. Meld jer ind i MitBakken i dag og køb online - så sparer I op til 50 kr. pr. person. 

Køb online i dag og spar!

Relaterede arrangementer på Bakken

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE