Lucy_presse_2023_121 1.jpg

Oplev LUCY

Gratis koncert på Bakkens Friluftsscene!

LUCY hylder det smukke i det kaotiske

LUCY hylder det smukke i det kaotiske 

Inspirationen til sangen kommer fra vores egne liv. Sangen kom meget, meget naturligt til os. Den var egentlig meget nem at skrive, fordi det var så ægte en følelse, vi havde.
Vi render alle rundt og ryger en smøg engang i mellem, har moralske tømmermænd til tider - og generelt svinger lidt frem og tilbage i livet. Men det er okay - og lige netop det, havde vi brug for at skrive en sang om
”, lyder det fra forsangeren i bandet, Sylvester.

Siden udgivelsen af debutsinglen Deprimeret i juni og opfølgeren Amor i September har LUCY spillet i Byhaven, varmet op for Page Four på deres efterårstur samt slået rekorden med flest uger som vinder af DRs Upcoming Duel. Den 1. december spiller de deres første headliner show i Galaksen i Værløse og dagen efter 2. December spiller de på Ideal Bar i København.

Den 9. juni opvarmer LUCY for Page Four på Bakkens Friluftsscene

 

LUCY består af Sylvester Spangenberg (vokal), Jens Bjerre (bas), Sofus Koed Pedersen (guitar), som har kendt hinanden og spillet musik sammen det meste af livet og Bertram Thorsen (trommer), der kom med i bandet i sommeren 2022.

Information


Tid

9. juni - 13:30

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Arrangør

Dyrehavsbakken

Ekstra

Få en ekstra sjov dag med turbånd til Bakkens sjove forlystelser

Køb turbånd i dag og spar!

Andre oplevelser på Friluftsscenen

Bakken Mad I Lae Burger

Nyd en lækker frokost

Der er masser at vælge imellem på Bakkens restauranter og caféer. Vi har alt lige fra saftige burgere, fish'n chip, pizza slices og meget mere. Nyd en lækker burgermenu på én af de mange spisesteder eller spis den på plænen foran Friluftsscenen.

Se de mange muligheder her
Prøv de sjove forlystelser på Bakken - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Med et turbånd får du adgang til 33 sjove forlystelser fyldt med spænding, fart og action! Køb det online i webshoppen og spar op til 50 kr.

Bakkens webshop

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE